drozdu7 2 874 Opublikowano 23 kwietnia 2023 Opublikowano 23 kwietnia 2023 Obejrzałem sobie wczoraj Istotę Wody w domowym zaciszu. No podobało mi się. Tak jak wszyscy piszą, fabularnie to prosta jak drut historyjka. Ale nie miałem z tym problemu. Przez te 3 h byłem wciągnięty w ten świat. To wielkie widowisko, które nie cierpi na adhd, wszystkie sekwencje są klarowne i przejrzyste. I wyglądają cudownie. Porównując to do marvelozy gdzie też przepala się setki milionów dolarów, można się tylko uśmiechnąc pod nosem. Z chęcią obejrzę kolejną część Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 Avatar już na Disney+ i Max. Obejrzę sobie w weekend Cytuj
AdiCarrion 122 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 Nic nie było w stanie przygotować mnie na mieliznę tego filmu.No bez jaj, ale jak czytam,że to średniak, to się zastanawiam jak dla takiej osoby wygląda słaby film.Przecież to tak nie trzyma się kupy,że głowa mała.Resident Evil to przy tym wielowątkowy dramat zmuszający do refleksji. Intencje bohaterów, ich interakcje, powody działań czy zachowań.,nawiązywanie relacji...no rany to nawet szkoda się rospisywać.. Widoczki bardzo ładne. 1 Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 8 czerwca 2023 Opublikowano 8 czerwca 2023 10 hours ago, AdiCarrion said: Nic nie było w stanie przygotować mnie na mieliznę tego filmu.No bez jaj, ale jak czytam,że to średniak, to się zastanawiam jak dla takiej osoby wygląda słaby film.Przecież to tak nie trzyma się kupy,że głowa mała.Resident Evil to przy tym wielowątkowy dramat zmuszający do refleksji. Intencje bohaterów, ich interakcje, powody działań czy zachowań.,nawiązywanie relacji...no rany to nawet szkoda się rospisywać.. Widoczki bardzo ładne. No przykro mi, że film nastawiony na ładne widoczki i akcję nie odpowiedział na Twoje pytania odnośnie kim jesteśmy i dokąd zmierzamy. Oszczędze zatem Twojego czasu i od razu powiem, że Avengers też tego nie zrobi. Ani Call of Duty Cytuj
AdiCarrion 122 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 13 godzin temu, Homelander napisał: No przykro mi, że film nastawiony na ładne widoczki i akcję nie odpowiedział na Twoje pytania odnośnie kim jesteśmy i dokąd zmierzamy. Oszczędze zatem Twojego czasu i od razu powiem, że Avengers też tego nie zrobi. Ani Call of Duty Ja rozumiem idee blockbustera, ale są pewne granice.Nigdzie nie pisałem,że spodziewałem się jakichkolwiek głębszych treści, ale to co tu się odwala to jest jakieś kuriozum.W akcyjniakach są naciągane motywy, proste postacie i ja to kupuje, natomiast tutaj to wszystko jest tak bez ładu i składu,że głowa mała. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 Film tak o godzinę za długi. Na początku zapowiada się epicko, te ujęcia, ale szybko zaczyna siadać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi