Mordechay 680 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Fanboj. Oczywiście, ze Avatar będzie miał lepsze efekty niż 2012, a fabuła może być prosta i schematyczna, ale nie będzie to film tak głupkowaty jak gniot Emmericha. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Fabula na poziomie "Pocahontas" mnie juz nie kreci. . Po obejrzeniu trailera od razu mi przyszla na mysl Pocahontas, a te niebieskie ludziki to wygladaja jak skrzyzowanie Legolasa ze smerfami. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Nowy trailer od strony wizualnej robi już zdecydowanie lepsze wrażenie. Nadal nie jest to żaden szoker, ale Navi wyglądają jakoś tak mniej plastikowo, no i jest dobra rozpierducha. Szkoda tylko, że wszystko zapowiada się tak schematycznie i naiwnie. Łącznie z głównym adwersarzem, który ma na mordzie wypisane "to ja jeste m tym bardzo bardzo złym panem" Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Przyznam sie szczerze, ze nie wiem, co na tym zwiastunie zrobilo na mnie najwieksze wrazenie: ogolny klimat, czy sciezka dzwiekowa . Melodia straaasznieee wpada w ucho, przy okazji nakrecajac klimat. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 1 listopada 2009 Autor Opublikowano 1 listopada 2009 niech to będzie pocahontas zmiksowane z żołnierzami kosmosu lub tańczący z wilkami w s-f ale kurcze od paru lat takich ciarek nie miałem podczas oglądania zwiastunu.Muzyka i klimat z niego bijący jest niesamowity. A po dotychczasowym dorobku Camerona nie sądze by ten film był tak pusty i debilny jak papki tworzone tylko dla efektów od Emericha Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) niech to będzie pocahontas zmiksowane z żołnierzami kosmosu lub tańczący z wilkami w s-f ale kurcze od paru lat takich ciarek nie miałem podczas oglądania zwiastunu.Muzyka i klimat z niego bijący jest niesamowity. A po dotychczasowym dorobku Camerona nie sądze by ten film był tak pusty i debilny jak papki tworzone tylko dla efektów od Emericha Ano właśnie. Większośc filmów Camerona (A może nawet wszystkie) mają w sobie coś co nie pozwala mówić o nich jako o pustej skorupie na wzór ostatnich Transformersów czy Terminatora Salvation. Cameron przy tworzeniu zawsze ma wizję czegoś głębszego i dotychczas udawało mu się taki zamysł osiągać. moim zdaniem nawet w Titanicu. Edytowane 1 listopada 2009 przez Gooral Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 No co Wy panowie... Transformers 2 bardzo mi sie podobalo, ale ten film to czysta rozrywka. O Avatarze powiem tak: widoskowosci "Zemsty Upadlych" miec nie bedzie mial. Ale nadrobi muzyka, klimatem, scenariuszem i fabula. Czy to wystarczy, by pobic Zemste Upadlych w moim prywatnym rankingu ??. Dowiemy sie pod koniec grudnia. Na dzien dzisiejszy, najwiekszym zaskoczeniem tego roku dla mnie jest nowy "Star Trek", i szczerze wierze, ze "Avatar" bedzie mi sie snil po nocach, jako dzielo wybitne, pobijac "Star Treka". Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Jejku , ale ten film bedzie biedny, charaktery zywcem wyjete z pocahontas, wiem bo niedawno bylem zmuszony obejrzec ta animacje. Brakuje Edyty Górniak w tle. Nie wiem czym mozna sie tutaj zachwyac. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 (edytowane) Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ? Jak zapoznasz sie z caloscia, to juz masz streszczony caly film. Nie wiem czym mozna sie tutaj zachwyac. Chociazby sciezka dzwiekowa, ktora jest ZDECYDOWANIE najmocniejszym punktem tego zwiastunu. Edytowane 3 listopada 2009 przez Shagohad Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Jejku , ale ten film bedzie biedny, charaktery zywcem wyjete z pocahontas, wiem bo niedawno bylem zmuszony obejrzec ta animacje. Brakuje Edyty Górniak w tle. Nie wiem czym mozna sie tutaj zachwyac. Bez kitu, jeśli Cameron naprawdę kmini nad tym uniwersum od nastu lat, to po drodze zdążył wyprzedzić go Disney i jakiś shitowy MMORPG. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 kolejny klip z filmu. Thanador Chase http://movies.ign.com/dor/objects/800318/avatar/videos/avatar_trl_thanator_chase.html?show=hi Cytuj
gork 19 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Obejrzalem w kinie trailer i chyba znam cala fabule :confused: sa zli ludzie ze zlej korporacji i przylatuja na planete, kaleka komandos infiltruje plemie, zako(pipi)e sie w jakiejs pannie i staje po ich stronie, zeby walczyc z ludzmi, wygrywaja i ludzie ich przepraszaja i zyja w pokoju dlugo i szczesliwie. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Też tak myślę, kłania się choćby "Ostatni Samuraj" . Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 gork, to ja już nie idę na to do kina Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ? Ja jestem wkurzony na trailer, bo zdradza bardzo ważny zwrot akcji. główny bohater zmienia stronę i dołącza do niebieskich w walce przeciw ludziom Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 (edytowane) hej cirex, ale nie wiadomo czy mu sie uda uratowac siebie i niebieska ci,pe! szanse 50/50!!!1 Edytowane 25 listopada 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 hih, te niebieskie stworki wygladają jak Ethan z Losta. Cytuj
epl 160 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 UWAGA super spojler ale tak naprawde to jest tylko przekret ze strony ludzi zeby niebieskie elfy im zaufaly i na koncu wszystkie zostana wybite! Cytuj
Gość Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Mam wątpliwości, czy oglądać cały nowy trailer. Obejrzałem 1/3 i wyłączyłem, bo obawiam się zbyt wielu spoilerów. Niech mi ktoś powie, czy nie żałuje zapoznania się z całością ? Ja jestem wkurzony na trailer, bo zdradza bardzo ważny zwrot akcji. główny bohater zmienia stronę i dołącza do niebieskich w walce przeciw ludziom No masakra normalnie, ciekawe kto wierzył, że będzie inaczej Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Są i pierwsze recki. Ign daje 9/10 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Podobno lepsze od nowego filmu Almodovara. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Za 12 dni premiera in Poland (chyba ze mam zle info). Sie zobaczy, sie oceni. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Czytałem, ze pierwsze recenzje dobre. No i Cameron miał ostatnio wypalić, że będą dwie kolejne części :| Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Dobre, ale nie zapowiadające przełomu o którym się tak trąbiło, czyli jest jak było, tylko w 3D za 500 melonów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi