Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Best Squad Be in the best squad on all three maps 20 Punktów Nie łapie tego Achika mam być w TOP SQUAD na każdej mapie czy w TOP 5 :co:
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Autor Best Squad Be in the best squad on all three maps 20 Punktów Nie łapie tego Achika mam być w TOP SQUAD na każdej mapie czy w TOP 5 :co: wpadł trzeba być w TOP SQUAD I wygrać mecz
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Best Squad Be in the best squad on all three maps 20 Punktów Nie łapie tego Achika mam być w TOP SQUAD na każdej mapie czy w TOP 5 :co: wpadł trzeba być w TOP SQUAD I wygrać mecz Na wszystkich 3 mapach
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Autor Best Squad Be in the best squad on all three maps 20 Punktów Nie łapie tego Achika mam być w TOP SQUAD na każdej mapie czy w TOP 5 :co: wpadł trzeba być w TOP SQUAD I wygrać mecz Na wszystkich 3 mapach Racja, zapomniałem dodać ten szczegół
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l W teorii macie racje, w praktyce nie każdemu wpada wtedy kiedy powinno. Dla zainteresowanych: http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ad.php?t=160235