Masorz 13 184 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Widzę, że nie ma tu tematu o tej kapeli. Ja dopiero zaczynam ich słuchać i mam małe pytanko w związku z płytką 'Animosity': czy te kawałki na drugim cd to są jakieś specjalne bonusy, które nie zmieściły się do podstawowego wydania płyty, czy to jakieś starsze utwory? I wogóle którą płytkę polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Mnie tam wszystko rozpier.dala, cybergrind \m/ To do The Pit powinno isc. Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Otoz i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 z tymi bonusami do Animosity to już słyszę, że to koncertówki są. drugie pytanie nadal aktualne- który album najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Napisalbym, ze ST, ale wszystko to zlewa mi sie w jedna calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marlon 18 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zdecydowanie World of Lies i Animosity Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 W tych klimatach polecam rodzimy Iperyt. http://www.youtube.com/watch?v=41t_2Kp4Gs0...feature=related Mocniejsze pie,rdolniecie niz Berzerker IMO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Wrzuci ktos wszystko z laski swojej, ofkoz najlepiej 320 kbps \m/ http://www.megaupload.com/?d=7C5OUHYL World of Lies ode mnie Edytowane 10 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Cynic 1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Dziwne, że nie wywiązała się tutaj żadna dyskusja.The Berzerker to moim zdaniem wyjątkowa kapela, totalnie rozpierdalająca na wielu różnych poziomach.Bardzo podoba mi się totalna dehumanizacja dźwięków, zwłaszcza perki.Napierdala z prędkością światła, brzmi jakby dochodziła z wnętrza jakiejś diabolicznej machiny.Wszystkie dźwięki są ohydnie elektroniczne (in plus), totalnie zdehumanizowane, jedynie gitarki są w miarę ludzkie.Wokale też są spoczko, "lektor" rządzi.Uwielbiam jak nawija o rozczłonkowywaniu, kanibalizmie, i tych sprawach. Burnt wynosi dehumanizację na wyżyny, totalnie gniecie kulki.Disassembly line też jest mocarny.Ale imo najlepszym kawałkiem Berzerkera jest February.Naprawdę piękna quasi-ballada o wspaniałych lyricsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Coś jeszcze jest tam zdehumanizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 odczep sie od chłopaka, nowe słowa poznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak tylko się zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cynic 1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 (edytowane) No jeszcze chłopaki fajnie zdehumanizowane maski mieli, a także bardzo fajnie frywolne i new-age'owe fryzury. Słownik to fajna sprawa.Polecam wszystkim. Znalazłem też takie słowo "prącie", ale za (pipi)a nie wiem co ono znaczy.Pomoże ktoś? Edytowane 6 Lutego 2010 przez Cynic Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 pracie - narzad rozrodczy Lady Gaga oraz okreslenie muzyki granej przez mastodona Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi