Gość bigdaddy Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=INrqSon7COw&feature=player_embedded 1 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 (edytowane) Zwiastun miodzio. Szkoda tylko, że dłuższych materiałów z gry w przyzwoitej jakości praktycznie nie ma. A filmiki jak bohater biega z kimś za rękę i pierdzi w twarz wołają o pomstę do nieba... Edytowane 13 października 2010 przez donsterydo Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Zaczynam mieć ciśnienie na tą grę, ciekawe czy będzie spolszczenie? Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2cfw3Jjyj9M&feature=player_embedded kupując F3 w dniu premiery dostaniesz: * mikstura wskrzeszająca zmarłych; * mikstura spowalniająca czas; * specjalny strój dla bohatera; * tatuaż "Highlander"; * skórka dla psa "Red Setter". Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Jaram się tą grą jak dom społeczny w Raciborzu. Mam nadzieje, że gierka będzie na minimum 55 godzin. W drugą część miałem 65 ;] Cytuj
Antares 20 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Złożyłem preodera na edycję kolekcjonerską Fable 3 i cieszyłem się, że będę mógł sobie wykreować własnego wieśniaka, bo Ultima do zamówień dodaje kody. A tu proszę, jak zawsze wspaniały Microsoft próbuje ode mnie wyłudzić dodatkowo pieniądze i się okazuje, że bez konta Gold ta opcja nie będzie działać. Może w ogóle do jasnej cholery uniemożliwić srebrnym kontom odpalanie jakichkolwiek gier? Przecież ta funkcja nie ma nic wspólnego z graniem online Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 jest git IGN 10/25/10 Review 8.5 out of 10 Computer & Video Games UK 10/25/10 Review 9.2 out of 10 VGChartz 10/25/10 Review 9 out of 10 VideoGamer 10/25/10 Review 8 out of 10 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Od wczoraj gram, giera wmiata. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Nie jest taka dobra jak Fable II bynajmniej dla mnie. Rozwiazanie z krolem spoko tylko szkoda, ze juz nie mozna podejmowac dezycji jak skonczymy gre albo ja o czyms nie wiem ;// Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-fable-iii/706741 Cytuj
koso 114 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Pierwsza polska recenzja Fable 3 Let's get fanboyed! Cytuj
milekp 78 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Kurczę, mam nadzieję, że nie jest to moja kolejna wtopa i rozczarowanie (po MoH), w tym miesiącu, z kupieniem gry przed premierą Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 heh dawno nie miałem takiej zagwozdki... niby gra się fajnie ale jak na razie fable II zrobiło na mnie lepsze pierwsze wrażenie. Może to wina tego że to prawie identyczna gra tyle że jeszcze uproszczona (sic!). Plusy jak na razie to super dubbing (kamerdyner wymiata), fajny humor co zawsze było mocną stroną fable - tym razem podobają mi się książki które znajdujemy do biblioteki (po prostu opisy cudo ) i wybory w grze. Wszystko jednak blednie przy jednym minusie -> PROSTOCIE tej gry. A,A,A,A,...,A,A,A.... zzzzz... No po prostu po 2 h grania musiałem odpocząć dziś już raczej nie zagram:P Cytuj
Gość Soul Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Pierwsza polska recenzja Fable 3 Let's get fanboyed! 7,5 to lekka przesada...... Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Spoko, to jest recenzja redakcji, która jako news dnia wrzuca donos o tym, że na imprezie Microsoftu Justynie Steczkowskiej wypadł sutek zza sukienki (pic related). Także, kaman... Cytuj
Gość Soul Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 No tak jaki kraj, tacy recenzenci....... Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 (edytowane) Póki co Ultima nie zawiodła i dostałem dzisiaj paczkę z kolekcjonerką. O ile sama część od wydawcy wygląda super (są 2 zdrapki na DLC!!) to już opakowanie przesyłki z bonusami od sklepu (żałosny rozklejony quasi-skórzany kubek + 2 kości do gry - te są akurat ok) pozostawia WIELE do życzenia. Nie wiem jakim cudem te kości nie wypadły po drodze, ponieważ opakowanie miało 2 cm prześwity na złożeniach. To generalnie zwykły karton złożony z lukami i obklejony taśmą (ale nie luki!!) więc kości wypadły u mnie z opakowania na stół. Amatorka totalna, brak słów. Zagram dopiero wieczorkiem, nie przejmuję się megacasualowością tej gry. Będę grał z moją kobietą i tak jak w F2 będziemy mieć na bank świetną zabawę DLC jak wyjdzie na pewno zakupię, ponieważ dodatki do F2 uważam za jedne z najlepszych jakie ukazały się do tej pory na Rynku pod względem nowych pomysłów, itemów i kreatywnego podejścia developera do tematu dodatkowego kontentu P.S. Tak - jestem fanbojem Fable od 1ki i nie żałuję $ na tą markę Edytowane 29 października 2010 przez KIELiCH Cytuj
Gość Soul Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Po odpaleniu trójki, na pewno poglądów nie zmienisz 1 Cytuj
Antares 20 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Będę grał z moją kobietą i tak jak w F2 będziemy mieć na bank świetną zabawę DLC jak wyjdzie na pewno zakupię, ponieważ dodatki do F2 uważam za jedne z najlepszych jakie ukazały się do tej pory na Rynku pod względem nowych pomysłów, itemów i kreatywnego podejścia developera do tematu dodatkowego kontentu P.S. Tak - jestem fanbojem Fable od 1ki i nie żałuję $ na tą markę Podpisuję się rękami i nogami. Kubek na kości faktycznie taki sobie. Ja jeszcze dostałem od Ultimy breloczek Fable 3, ale odbierałem na miejscu, może to dlatego. Cieszę się, że Lionhead poprawił w grze co-op. Też będę grał ze swoją kobitką, hajtniemy się i założymy biznes :potter: Imho najlepszy casualowy RPG i tyle; brytyjska bajka dla dorosłych z przymrużeniem oka Szkoda tylko, że walka jeszcze łatwiejsza niż w dwójce. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 (edytowane) Fable 3 to rewelacyjna gra w swojej kategorii. Jest ładnie, przejrzyście, łatwo, płynnie - ideał, jeśli chodzi o kooperacje ze swoją ładniejszą połową. Ja jestem oczarowany od pierwszych chwil, więc jeśli dalej jest lepiej - nie mogę się doczekać. edit: Majkrosoft Polska zorganizował nową akcję promocyjną Fable III, w której można wygrać uncję złota. Chodzi o uzbieranie jak największej ilości popleczników dla swojej frakcji. Założyłem właśnie frakcję PSX Extreme do której serdecznie zapraszam. DOŁĄCZ DO FRAKCJI Edytowane 29 października 2010 przez Hejas Cytuj
Antares 20 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Trzy pytania do osób, które zaszły w grze dalej: 1) Jest szansa zdobyć kapelusz, który by przypominał ten spiczasty kapelusik czarodzieja, który był w jedynce i dwójce? 2) Jest jakakolwiek miejscówka gdzie można by kupić tautaż, który nie wygląda obciachowo? W dwójce były fajne tribale i bardzo ciekawy industrialny motyw z kołami zębatymi 3) Kiedy zdobędę czarny barwnik? Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 1. W Aurorze można kupić jakiś Magic Set. 2. Auroran tattoo daje radę. 3. Podejrzewam, że gdy wykonasz questa związanego ze zbieraniem roślin dla światyni w Aurorze. 1 Cytuj
Antares 20 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Dzięki za odpowiedzi Tylko z tego co słyszałem, te barwniki z Aurory działają tylko na makijaż i tatuaże, a nie na ubrania i włosy. Za to wyczytałem na zagranicznych forach niepokojącą wieść, jakoby czarnego w ogóle miało nie być w grze, a pojawił się w dniu premiery na US Marketplace w cenie 80 MS Points ._.' Sporo ludzi pisało, że to totalne chamstwo wycinać coś, co w Fable 2 było dostępne w grze od początku, ale nie wiem ile w tym prawdy bo na naszym Marketplace jest tylko ten śmieszny strój psa Nie mam pojęcia, kto chciałby wydać 160 MP po to by jego bohater wyglądał jak debil A na przyszłość, bo pewnie będę kończył grę kilka razy: Da się przenosić itemy jako prezenty offline pomiędzy profilami na konsoli podczas co-opa? Bo wtedy mógłbym sobie podarować te itemki z Aurory na początku gry Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Powiedzcie mi,czy w kooperacji mozna grac na 1 konsoli? i czy wtedy jest podzialka ekranu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi