wrog 609 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Można, nie ma podziału ekranu. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Dodam jeszcze, że śmiga to znacznie lepiej, niż w Fable II. Cytuj
T5U 0 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Pewnie, jest latwiej, zabraklo kilku elementow z poprzedniej czesci a klatki potrafia czasem pochrupac..tylko co z tego. Czasem odpalam gre tylko po to aby sobie pobiegac I pozwiedzac miejscowki, podobnie jak w RDR. Nie kazda cos takiego oferuje. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 True. W sumie poza niskim poziomem trudności mam tylko zastrzeżenie do mniejszej ilości: przedmiotów, broni, ubrań, tatuaży, barwników i fryzur. Zgaduję, że to pewnie furtka dla kolejnych DLC ._.' Niemniej gra się zajefajnie, klimat jak zawsze przewspaniały i cieszy zwiększenie ilości śmiesznych tekstów Cytuj
Gość Soul Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Dla fana to zawsze oczko wyżej do końcowej oceny, także u mnie F3 ma mocne 9 Cytuj
BotanikWojo 0 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Siedziałem nad grą tyle czasu i już błąd i to okrutny mianowicie popsuła mi się droga do władzy, cały czas ładowało mnie przed wcześniejszymi drzwiami, ale jakoś z tym żyłem do momentu gdy zostaje królem i rozmawiam z Teresą o tym co ma się stać za rok i gdy rozmowa się kończy nie mogę się ruszyć... po prostu stoję... Chyba muszę grać od nowa i modlić się o to by takie coś mi się już więcej nie przytrafiło. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 a jak z dlugoscia gry? ile godzin? ktos pisal 8h, a z tego co mi sie wydaje dwojeczka byla dluzsza... Cytuj
Gość Soul Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Tak w dwójce scenariusz, jest dłuższy. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Gra ktoś może kobietą? Potrzebuję strój królowej i damski z maskarady. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 (edytowane) Tak w dwójce scenariusz, jest dłuższy. ale znaczy ze co? ok 8h i koniec? krotko jakos. Edytowane 31 października 2010 przez jiloo Cytuj
Antares 20 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Wyczaiłem, że trzeba zrobić questa by odblokować lokację Driftwood. Zastanawia mnie natomiast jak odblokować strefę reprezentowaną na mapie przez taki domek, mieszczącą się na północ od Millfields. Anyone? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Zaraz za cmentarzem w Mourningwood odbij w lewo - jest tam brama, którą dostaniesz się do tej posiadłości (Dom zachodzącego słońca). 1 Cytuj
Antares 20 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Wielkie dzięki Choć spodziewałem się, że będzie tam coś więcej niż gruzy i Demoniczne Drzwi Cytuj
wrog 609 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Bo jest Nawet masz Achievementa za skończenie questa tam. Jak nie chcesz sam kombinować, to mogę Ci powiedzieć o co chodzi. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 ale znaczy ze co? ok 8h i koniec? krotko jakos. To tylko zależy od tego jak grasz - lecąc na pałę po wątku głównym to może będzie 8. Ja mam już około 12 i może z pięć zadań z niego zrobiłem. A lokacji nie zwiedziłem nawet połowy, lista wątków dostępnych ugina się pod ich ciężarem. Także trudno powiedzieć jaka jest długość gry - mam nadzieję, że przed 30 nie skończę (+kilka, kilkanaście godzin na zbieranie książek, gnomów, kluczy, czy skrzyń). Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 uff, pocieszyles mnie. z wiekszoscia gier mam tak, ze jak znajduje sie ktos na forum i pisze "gra na 6h" to sie okazuje, ze ja gralem 12 fable na 8h byloby totalna porazka, a ze jestem z tych co tez lubia duzo zwiedzac to widze, ze sie ne zawiode. dzieki za odpowiedz. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Bo jest Nawet masz Achievementa za skończenie questa tam. Jak nie chcesz sam kombinować, to mogę Ci powiedzieć o co chodzi. Już wykminiłem, bo gdy szedłem tam odwiedzić złote drzwi trafiłem do lokacji akurat w nocy i jakże wielkie było moje zdziwienie, że dom nie jest zrujnowany Cytuj
wrog 609 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 To tylko zależy od tego jak grasz - lecąc na pałę po wątku głównym to może będzie 8. Ja mam już około 12 i może z pięć zadań z niego zrobiłem. A lokacji nie zwiedziłem nawet połowy, lista wątków dostępnych ugina się pod ich ciężarem. Także trudno powiedzieć jaka jest długość gry - mam nadzieję, że przed 30 nie skończę (+kilka, kilkanaście godzin na zbieranie książek, gnomów, kluczy, czy skrzyń). Ja zrobiłem wszystkie questy (w tym te z limitki i wieśniaka z Xbox.com) w mniej niż 20h, więc nie wiem co ty tam robisz przez tyle czasu Obecnie mam trochę ponad 20, a zostało mi jedynie znalezienie 10 kluczy. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 20h to calkiem dobra opcja. podoba sie. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Bzykam się z wieśniakami A tak na poważnie - mam coś koło 15 godzin, sporo zadań pobocznych a z wątku głównego akurat wszedłem na bal do Łupieżcy . Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 orientuje się ktoś czy aby otworzyć drzwi, które chcą zobaczyć trochę ciepła muszę odstawić scenkę z innym graczem, który gra kobietą czy wystarczy drugi książe/król? Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Zastanawiam się nad zakupem wersji kolekcjonerskiej,może mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat zawartych w niej dodatkowych questów? Znajdują się w postaci kodów,czy są może bezpośrednio na płycie? Generalnie chodzi mi o wszystkie szczegóły Z góry dziękuję Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 (edytowane) Witam mam pytanko mianowicie chodzi mi o wioskę brightwall ,teraz jak pojawiam się w wiosce to nie mogę nic zrobić(używać broni palnej,białej,magii,oraz biegać,)mam wrażenie że ten incydent pojawił się gdy wystartowały wyścigi kurczaków,jak ich nie było to wszystko grało,a teraz najlepsze gdy wezmę udział w tym wyścigu i się kończy to mogę używać bron,magii i biegać.Ta sytuacja pojawia się za każdym razem jak pojawiam się w wiosce, mam wrażenie że to BUG,ale chcę spytać czy ktoś miał taką sytuacje.Jeszcze jedno pytanko czy te wyścigi kurczaków da się zakończyć żeby ich nie było w wiosce czy to jest quest czy sposób na zarabianie kasy. Edytowane 1 listopada 2010 przez DreicoPL Cytuj
Antares 20 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Zastanawiam się nad zakupem wersji kolekcjonerskiej,może mi ktoś powiedzieć coś więcej na temat zawartych w niej dodatkowych questów? Znajdują się w postaci kodów,czy są może bezpośrednio na płycie? Generalnie chodzi mi o wszystkie szczegóły Z góry dziękuję Do każdego egzemplarza Fable dołączany jest kod umożliwiający pobranie dwóch dodatkowych broni. Jest on przyporządkowany do Twojego Gamer Taga. Ot kolejna zagrywka producenta, by walczyć z używkami. Do edycji kolekcjonerskich dołączany jest jeszcze dodatkowy kod; zawiera on quest, dodatkową rezydencję, a w niej nową rasę psa i ciuchy mieszkańców Aurory. Imho same popierdółki, ale kolekcjonerkę warto zakupić dla samego wydania i dodatków w nim zawartych - karty są naprawdę ładne, żeton też niczego sobie, a pudełko robi duże wrażenie i świetnie prezentuje się na półce. Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Dzięki za info,mam możliwość kupienia używanej edycji kolekcjonerskiej ale z wykorzystanymi kodami,i byłem ciekawy co tracę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi