RoL 561 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 To jest ten sam dobry backtracking, co w Metroidach i Castlevaniach. Jak ktos jest fanem tych 2 serii, to Shadow Complex na pewno mu przypadnie do gustu. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Gra jest R E W E L A C Y J N A!!! Nie chce Nintendo stworzyc nowego Metroida w 2d, to stworzył go Epic! Eksploracja jest fantastyczna, miejscówki przepiękne i klimatyczne. Gameplay po prostu miażdży. A to wszystko stwierdzam po demku Kupuję pełną wersję jak tylko jakaś kasa pojawi się na koncie. Nie mam pytań, absolutnie nie mam pytań!! Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Mi też się podoba bardzo po demku, zwłaszcza że przypomina mi się Metroid 2d z GBA, który dał mi więcej funu niż GOW i Locorocoo na PSP. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Demo na ile starcza mniej wiecej? Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Mozesz grac 20 minut, a mozesz tez z 5. Ja juz kupilem. Bardzo dobra gra. Czy rewelacyjna to sie jeszcze okaze, bo na razie okolo 2 h gralem dopiero. Na pewno warto kupic, nawet za taka cene. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 4 godziny na liczniku i jedyne czego mogę się do tej pory przyczepić w SC, to niezbyt porywający design bossów, jak i niewymagające walki z nimi, a to w metroidvaniach jest nie do przyjęcia. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 To jest ten sam dobry backtracking, co w Metroidach i Castlevaniach. Jak ktos jest fanem tych 2 serii, to Shadow Complex na pewno mu przypadnie do gustu. Czy ja wiem czy taki dobry ... przez niego nie chcialo mi sie nigdy zadnej Castlevanii skonczyc xd. No ale tu nie jest az tak zle Zbieram teraz itemy do pelnego suita, mam juz hook, fajna sprawa ;] Cytuj
PePeP 2 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ja póki co grałem tylko w demo i gierka jest bardzo fajna. Jedyne co mnie razi to animacja naszego herosa. Skoki oraz pływanie wyglądają nie tylko nierealistycznie ale także po prostu idiotycznie. Cała reszta super !!! Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ja właśnie skończyłem gierkę i szczerze polecam bo gierka jest bardzo grywalna! Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 przyznaję - pływanie wygląda co najmniej pokracznie. faktycznie mało wspinania we wspinaniu, ale to akurat nie razi tak bardzo jak pływanie. poza tym jest naprawdę bardzo dobrze. bossowie moim zdaniem mają swój urok, mi się Tarantula bardzo podoba. ja gram na Normal i nie jest trudno, to prawda. ciekaw jestem jak się z nimi walczy na Insane. to co mnie urzeka w tej grze to fizyka oraz eksplozje. za każdym razem wywalenie w powietrze drzwi przy pomocy granatu rozdziawia mi lekko gębę : ] gra jest bardzo grywalna, backtracking nie boli ani trochę. zbieranie przeróżnych znajdziek satysfakcjonuje, mimo że znalezienie większości nie jest ani trochę trudne, dzięki latarce. grę polecam. jest naprawdę rześka i przyjemna. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Ja właśnie skończyłem gierkę i szczerze polecam bo gierka jest bardzo grywalna! Ile ci zajęło i na jakim poziomie ? Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) 6 godzin 27 minut na poziomie normal. Czy wie ktoś jak po skończeniu gry dam new game to rozpoczne od 1 lvl, czy od tego na ktorym skonczylem, a także czy będe miał 0% mapy i itemów? Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Mango0700 Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 !!REWELACJA!! to najlepiej wydane 1200MS w mojej przygodzie z XBL Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) zgadzam się, po tej grze będzie mnie bardziej bolało wydawanie 800MP na kilku mapowe dodatki do gier, gdy za niewiele więcej mam tak tłusty tytuł. co więcej - Trials HD to imho równie świetna inwestycja. już teraz wiem, że będę w to grał jeszcze przez długie miesiące... dopóki nie zrobię na 100% : > Edytowane 20 sierpnia 2009 przez zimzvm Cytuj
S!N 14 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 6 godzin 27 minut na poziomie normal.... Czyli za 1/4 ceny mamy typowego shootera. Mniam, muszę skończyć wszystkie pudełkowce i zabieram się za SC. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Nom, a dodatkowo sa challange i gra zacheca do grania ponownie dzieki 2 achievom (100% completionist i minimalist - mniej niz 13% itemow). No i jest new game+ ale nie wiem jak dziala... ktos kto przeszedl moze napisac? I jak to jest pod koniec gry, moge do niej wrocic by wszystko pozbierac, czy po jakims punkcie rozgrywki juz wszystko przepadlo i trzeba zbierac wszystko w kolejnej grze? Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) Ja przeszedłem grę po finałowej misji sa cut scenki. Jak w menu pauzy daje skip pojawia się podliczanie punktów po czym jest powrót do głownego menu. Dalej daje campaign i mam opcje continue po wciśnięciu jestem przed jeziorem po czym jak podejde rozpoczyna sie od nowa walka ze statkiem. Może trzeba creditsy do końca oglądnąc? Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Mango0700 Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Po co płacić, skoro można grać za darmo? Download the trial version Fight the last boss After it explodes there will be a brief 1 to 2 second pause During this pause hit start and select load from last save The boss will be dead and you can keep playing the full game Get it before they patch it It definitely does work. Right when you beat the huge spider guy, wait for the cutscene to end, then press start as fast as you can. If it says "skip cutscene", you did it to early. Keep hitting start until "load last saved game" pops up. Hit it, you'll start, the boss will be dead, and you can continue on. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Damn >_< mogles wczesniej dac znac xd. Ale nie ma achievow !!!! Ciekawe czy da sie cala gre przejsc czy tylko do jakiegos momentu. Pewnie dodatkowo nie mozna wylaczyc konsoli. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Podobno brak acziwów i bez saveowania. No to teraz ciekawe ile osób będzie grało z wyjętą wtyczką do live'a xd Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Potwierdzam, ani acziwmentów, ani save'a. To pierwsze mnie nie rusza, ale jednak podziękuję za granie bez możliwości zapisywania gry, już wolę kupić punkty Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Czyli chyba na Rynku wyladuje zpatchowana wersja bo majac triala zadnych patchy sie nie pobiera az do fulla Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Albo ms na szybko skleci jakąś małą aktualizację "dasha". Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 zdaje się, że nikt do tej pory nie wspomniał, ale momentami AI mocno szwankuje... w domyśle przeciwnicy mają tendencję do kompletnego ignorowania faktu, że się do nich strzela. szczęśliwie, zdarza się to rzadko, a już na pewno nie przy wymianie ognia z większą ilością przeciwników. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Tez to zauwazylem. Raz podszedlem do goscia z tarcza i do niego strzelilem, co chyba go mocno zszokowalo, bo stal w bezruchu i na nic nie reagowal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi