Opublikowano 18 września 200915 l Beczki wysadzasz. Ale pewnie już się domyśliłeś PS: wszystko jest na YouTube
Opublikowano 18 września 200915 l skypawel - jesteś kolejnym, który panikę wprowadza tym przypuszczeniem. Tu nie chodzi o korzystanie z pełnej wersji (swoją droga na tyle ograniczonej, że nie ma to sensu) posiadając triala... Tylko o oszukiwanie w leaderboards.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Panowie mam problem , jestem już chyba przy koncu gry tak bynajmniej mi sie wydaje . CHodzi o to ze chodze do pomieszczenia gdzie jest duży okragły budynek/centrum dowodzenia .Wchodze na samą górę ,załącza się cut-scenka po jej końcu następuje wybuch i trzeba uciekać i tu jest problem bo nie wiem gdzie? próbowałem wszystkich dostępnych opcji i zawszę ginę . Jeśli wiecie o który moment gry mi chodzi to proszę o pomoc i radę .
Opublikowano 24 grudnia 200915 l z tego co pamiętam to musisz uciec w kierunku z którego przyszedłeś, a jak dojdziesz do szybu windy, to w kierunku powierzchni. dopiero za którymś z kolei razem mi się to udało.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l moze mi ktos napisac jak dostac sie do tego pokoju ze zlotymi gunami? zebralem wszystkie sztabki zlota, mam 20ty level i nic, nawt zaczolem nowa gre na hardcore i wrota dalej sa zamkniete.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l tam bodajże trzeba było zebrać wszystkie sztaby złota, coś musiałeś porypać
Opublikowano 29 grudnia 200915 l mialem wszystkie upgrade zebrane, nawet pokazala sie ta zolta ikona na mapie ale drzwi sie nie otwarly. po skonczeniu gry na normalu zaczolem grac na hardcore, zebrale wszystkie sztabki i wtedy dopiero otwarly sie wrota, chyba mialem jakiegos buga.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Drzwi się zawsze otwierają po zdobyciu wszystkich sztabek. Obojętnie kiedy (nawet można rozpocząć nową grę a magazyn się otworzy) tam wejdziesz. Ważne tylko aby zebrać wszystkie sztabki i upewnić się, że na mapie jest zaznaczona lokacja magazynu. Od teraz masz permanentny dostęp do tego miejsca. Nie ma żadnych błędów z tym. Jedyne co jest możliwe, to to, że nie podszedłeś dostatecznie blisko.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Stary, przy tej grze pracował Epic - nie pisz, że nie ma buga, bo chyba nie grałeś w ich inne gry (GoWy , UT). Wiedziałbyś jak zbugowane gry robi to studio. Ja skończyłem SC już dawno, ale pamiętam że nie wszystko było 100% cacy
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Drzwi się zawsze otwierają po zdobyciu wszystkich sztabek. Obojętnie kiedy (nawet można rozpocząć nową grę a magazyn się otworzy) tam wejdziesz. Ważne tylko aby zebrać wszystkie sztabki i upewnić się, że na mapie jest zaznaczona lokacja magazynu. Od teraz masz permanentny dostęp do tego miejsca. Nie ma żadnych błędów z tym. Jedyne co jest możliwe, to to, że nie podszedłeś dostatecznie blisko. skakalem, kucalem i strzelalem tam i nic, a mialem zebrane wszystko co bylo do zebrania, bo na mapie byl zloty znaczek, a po skonczeniu gra dostalem achievmenta za 100% upgrade. ta gra jest zbugowana, np. w ostatnim przerywniku zamiast wlosow, po zdjeciu helmu przez naszego herosa zobaczylem zlepek szaro fioletowych pikseli