Mustang 1 741 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Beczki wysadzasz. Ale pewnie już się domyśliłeś PS: wszystko jest na YouTube Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 skypawel - jesteś kolejnym, który panikę wprowadza tym przypuszczeniem. Tu nie chodzi o korzystanie z pełnej wersji (swoją droga na tyle ograniczonej, że nie ma to sensu) posiadając triala... Tylko o oszukiwanie w leaderboards. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Panowie mam problem , jestem już chyba przy koncu gry tak bynajmniej mi sie wydaje . CHodzi o to ze chodze do pomieszczenia gdzie jest duży okragły budynek/centrum dowodzenia .Wchodze na samą górę ,załącza się cut-scenka po jej końcu następuje wybuch i trzeba uciekać i tu jest problem bo nie wiem gdzie? próbowałem wszystkich dostępnych opcji i zawszę ginę . Jeśli wiecie o który moment gry mi chodzi to proszę o pomoc i radę . Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 z tego co pamiętam to musisz uciec w kierunku z którego przyszedłeś, a jak dojdziesz do szybu windy, to w kierunku powierzchni. dopiero za którymś z kolei razem mi się to udało. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 moze mi ktos napisac jak dostac sie do tego pokoju ze zlotymi gunami? zebralem wszystkie sztabki zlota, mam 20ty level i nic, nawt zaczolem nowa gre na hardcore i wrota dalej sa zamkniete. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 tam bodajże trzeba było zebrać wszystkie sztaby złota, coś musiałeś porypać Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 mialem wszystkie upgrade zebrane, nawet pokazala sie ta zolta ikona na mapie ale drzwi sie nie otwarly. po skonczeniu gry na normalu zaczolem grac na hardcore, zebrale wszystkie sztabki i wtedy dopiero otwarly sie wrota, chyba mialem jakiegos buga. Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Drzwi się zawsze otwierają po zdobyciu wszystkich sztabek. Obojętnie kiedy (nawet można rozpocząć nową grę a magazyn się otworzy) tam wejdziesz. Ważne tylko aby zebrać wszystkie sztabki i upewnić się, że na mapie jest zaznaczona lokacja magazynu. Od teraz masz permanentny dostęp do tego miejsca. Nie ma żadnych błędów z tym. Jedyne co jest możliwe, to to, że nie podszedłeś dostatecznie blisko. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Stary, przy tej grze pracował Epic - nie pisz, że nie ma buga, bo chyba nie grałeś w ich inne gry (GoWy , UT). Wiedziałbyś jak zbugowane gry robi to studio. Ja skończyłem SC już dawno, ale pamiętam że nie wszystko było 100% cacy Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Drzwi się zawsze otwierają po zdobyciu wszystkich sztabek. Obojętnie kiedy (nawet można rozpocząć nową grę a magazyn się otworzy) tam wejdziesz. Ważne tylko aby zebrać wszystkie sztabki i upewnić się, że na mapie jest zaznaczona lokacja magazynu. Od teraz masz permanentny dostęp do tego miejsca. Nie ma żadnych błędów z tym. Jedyne co jest możliwe, to to, że nie podszedłeś dostatecznie blisko. skakalem, kucalem i strzelalem tam i nic, a mialem zebrane wszystko co bylo do zebrania, bo na mapie byl zloty znaczek, a po skonczeniu gra dostalem achievmenta za 100% upgrade. ta gra jest zbugowana, np. w ostatnim przerywniku zamiast wlosow, po zdjeciu helmu przez naszego herosa zobaczylem zlepek szaro fioletowych pikseli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi