Texz 670 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie wiem jakim prawem ta gra nie ma jeszcze swojego tematu, bo zapowiada się jeżeli nie najlepsza to najładniejsza gra third party na Wii. Gameplay - http://www.nintendoeverything.com/?p=21996 Shotgun i ninjasy w kresce ala XIII. Świetnie to się prezentuje. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Jedynka była crapem, mimo, że na filmikach i w zapowiedziach prezentowała się super. Jestem bardzo umiarkowanym optymistą jeżeli chodzi o dwójeczkę Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Crapem? Według mnie jedynka była świetna. Po prostu gracze za bardzo się napalili na ten tytuł, bo to była pierwsza gra na Wii, o której świat usłyszał i robiła wielkie nadzieje. Red Steel 2 ma wykorzystywać Wii Motion Plus więc nie ma mowy o niedopracowanym sterowaniu a 1 daje dużo do myślenia bo UbiSoft aż za dobrze chciał wykorzystać możliwości kontrolera co się trochę odbiło na ocenie gry. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 jedynka nie byla taka zla. fakt, ze jako tytul startowy miala za wysoko postawina poprzeczke. osobiscie poprawilbym tez nieco sterowanie z guna - na takie jak jest w Metroid 3. na dwojke czekam tak samo jak czekalem na jedyneczke. lepsza grafa, i mam nadzieje, ze lepsze sterowanie. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Kurde, to już druga część, a ja nawet w jedynkę nie grałem. Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Już? 3 lata to nie takie już Polecam jedynkę! Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 juz 26go marca premiera, mam nadzieje ze bedzie to najbardziej dopieszczony i grywalny shooter jaki do tej pory zrobiono dla wii. Cytuj
banerski 1 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 jest.cakiem.ok. niektóre.detele.mogę.przeszkadzać.ale.po.przejściu, narazie.jednorazowym.jestem.zadowolony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi