Black Dice 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Siema! Mam mały problem. Mam monitor Samsung z HD i Xbox'a 360 ( wszystko jasna sprawa idzie przez kabel HDMI )i ... podczas grania gdy jakaś gra generuje większe przestrzenie ( np. w GoW-ie pierwszym ) w przerywnikach filmowych, mam spadki płynności animacji takie lekkie ścięcia niby nic ale na dłuższą metę wkurzające. Z góry dzięki za odpowiedzi. PozdrO. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Black Dice Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 W prawie kazdej grze natrafisz na takie cos Cytuj
Black Dice 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2009 Dzięki Tylko nie dawno jeszcze grałem na TV LcD bez HD i wydawało mi się że nic takiego sie nie dzieje Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) Hmm jak kiedyś na moim lcd ustawiłem 1080i, to gra NBA: Street Homecourt gorzej działała (bardziej ślamazarnie, lekkie spadki animacji). Po przestawieniu na 720p problem znikł. Edytowane 20 sierpnia 2009 przez ragus Cytuj
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Na 1080p niektore gry maja koszmarny screen tearing (DR, RE5). Pewnie o to ci chodzi. Cytuj
Black Dice 1 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2009 No ja też mam Nba:SH i tylko spadki zalicza na samych początkach powtórek ale to tam przeżyje bo to chwila i nie ma, pozatym powtórek nie oglądam bo po jakimś czasie te super triki nudzą ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi