rkBrain 28 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/gc-09-dead-nation/54484 Wyrzynka zombie w grindhouse'owym klimacie. Data premiery jeszcze nie ustalona. Zapewne koniec tego roku. Biorąc pod uwagę, że gier z udziałem zombie nie ukazuje się zbyt wiele, warto się zainteresować tym tytułem. Burn Zombie Burn prezentuje się nijako mimo komiksowej konwencji. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Mniam. Sieczka przypomina mi troszkę Crimsonland. Zapowiada się PSNowy must have. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Incognitos Cytuj
Berion 207 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 LOL jaka jatka. Jak nie będzie zbyt monotonna to chętnie pomorduję. ^_^ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Od jakiegos juz czasu dostepna na PC. Sam zagralem i powiem, hmm calkiem fajniutka - chociaz mnie szybko zanudzila. Nie spodobalo mi sie tez powolne tempro rozgrywki - mimo wszystko wolalbym cos szybszego od Crimsoland'a <_<. Imo gra nie warta oddzielnego tematu lol ! Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2009 To samo można napisać o innych grach. Z racji tego, że L4D nie ukaże się na PS3 a Techland zwleka ze swoją grą temat powinien zostać. Mam nadzieję, że Dead Rising nie zawiedzie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Ahaaa a wiec o zombiaki sie rozchodzi . Ta, RE5 tez mi nie podszedl . Edit: Dobra ... Z ciekawosci tak zobaczylem trailer PS3 i ... Przez chwilke pomyslalem czy nie pomylilem czasem tytuly bo ... To co widzialem do tej pory na PieCu a tu, to niebo a ziemia (i to jaka sic !!), juz nawet sie nie czepiam az tak ze temat istnieje . Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
nightrunner 8 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 jak dla mnie po trailerze z psn jestem calkowicie na tak - dodając uznanego developera (goście od superstardust hd bodajże) szykuje się kolejny mały hiciorek na psn Cytuj
killdante 5 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 wiadomo kiedy ma sie ukazac ? Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 szkoda, że tylko lokalny coop. Będe zrzędził, błeeełee.. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) "As the PlayStation Network checks your account for geographic location, Dead Nation will actually start users off in their virtual country of residence, along with other players from that area. Then, players will cooperate as a whole to kill the zombies in that nation collectively and stats are displayed on the world map as you go." Ciekawym rozwiązaniem jest monitorowanie poczynań graczy. Na urywkach z gry można zobaczyć całą planetę oraz skupiska wirusa. Postępy graczy będą się kumulowały i przyczyniały do oczyszczania kraju, na który są zalogowani, z zombie. Edytowane 23 sierpnia 2009 przez rkBrain Cytuj
Widget 306 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Ta gra nie miała się wcoraj ukazać? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Odkopuje bo nigdzie nie moge znalesc info na temat tej gry a po filmikach napalilem sie jak szczerbaty na suchary:) Wiki mowi ze gra ma wyjsc w 2010 wiadmo jednak co wiecej? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Wrzucałem już o tym newsa. Gierka ma wyjść w grudniu tego roku ;] Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 I co, gra sie ukazala, a Wy nic?Zadnych wrazen? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 zaraz sciagam tylko zona TV okupuje:) Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 I co, gra sie ukazala, a Wy nic?Zadnych wrazen? Zagrałem sobie pierwszą misje, i jest super;) Tylko polskie napisy mnie rażą w oczy;D Idę oglądać Walking Dead, więcej pogram jutro bo jestem zbyt pijany.Ale w multi na pewno będzie wypas. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 I co, gra sie ukazala, a Wy nic?Zadnych wrazen? Ja dopiero kupiłem, jeszcze nie ściągnąłem . Niedługo obadam co i jak to się podzielę wrażeniami ;] Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 (edytowane) Zagrałem jedną misję i ogólne wrażenia super, fajnie się morduje zombiaków, oświetlenie też fajnie wygląda Miło, że gra jest po polsku. Dobry pomysł mieli twórcy z rankingiem państw Wczoraj około północy Polska była na 8 miejscu, teraz pewnie już niżej jest. Jedno mi się tylko nie podoba - kamera jest za daleko i wszystko jest takie malutkie Edytowane 2 grudnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Yeah Anglia na 3 miejscu :>:>:> No fuckin zombies in my country !!! 2 Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Yeah Anglia na 3 miejscu :>:>:> No fuckin zombies in my country !!! Polska na 9, dawać panowie, Rosja na 8 - trzeba ich przegonić;D Cytuj
Widget 306 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Właśnie! Gra wymiata, idę do pracy, ale jutro rano znowu będę wybijał zombie z Polski! Przegonić Rosję!!! Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 tak samo, wczoraj podrzuciłem kilka tysiecy zombiaków do puli, dzisiaj powtórka. masakra, podoba mis ie ta gra - jak siedze teraz w robocie to mysle ze mógłbym oczyścić polskę ze zgniłych skurwieli... Ale musze poczekac na koniec dnia pracy ;D Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 (edytowane) gra kozak tylko czemu gra nie zapisuje checkpointow przy ponownym uruchomieniu gry...? zawsze zaczynam od początku lvl Edytowane 2 grudnia 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi