sprite 1 788 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Czat głosowy pojawi się już niebawem: http://www.vg247.com/2010/12/02/voice-chat-functionality-coming-soon-to-dead-nation/ Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Zaje.bista gierka. Mam w planach wyprowadzić Polskę na podium, mam nadzieję, że mi ktoś pomoże Dzisiaj prawie ukończyłem grę, zostały mi 3 etapy, które zmiażdżę jutro. Końcówka Graveyard to masakra :o Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 no ja mam z tym dead nation takie coś, że mi głupio jak nie gram - mam wrażenie, że mógłbym grac i oczyszczać polske z zombiaków... a tak nie gram i inne kraje sie oczyszczają a my nie ;] ale cisne poki co delikatnie - malo czasu mam. swietna giera. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Czat głosowy pojawi się już niebawem: http://www.vg247.com/2010/12/02/voice-chat-functionality-coming-soon-to-dead-nation/ Czyli co, jest co-op online, ale nie można się komunikowac z partnerem ? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Czat głosowy pojawi się już niebawem: http://www.vg247.com...to-dead-nation/ Czyli co, jest co-op online, ale nie można się komunikowac z partnerem ? Jak na razie nie. Nie wiem jak mogli pokpić taką sprawę Cytuj
kontooo 0 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Przy logowaniu się dzisiaj gierka ściągała jakiś nowy plik, ktoś może wie co on wnosi ? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 MOOOOOC tyle mam do powiedzenia-mialem usiasc na moment zeby tylko obczaic co i jak i pozniej wrocic do GT5 a skonczlo sie na partyjce do 1szej w nocy:) Kilka pytan - czy moge zmienic jakos kraj na jaki jestem zarejestrowany (mieszkam w IE i tu sie rejestrowalem jednak chcialbym zmienic na PL) czy ulepszenia broni przechodza do multi z singla? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 ulepszenia nie przechodzą, tylko armory znalezione w singlu są od razu dostepne w multi. W ogóle to nie gram z Tobą danielskii bo nabijasz licznik Irlandii :< Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Jest super. Ten ranking panstw strasznie zacheca do gry. Coop'a online nie ruszam bez mozliwosci rozmwiania. Dzis doloze kilka tysiecy trupow Ludzie grac i walczyc o nasz kraj !!! Cytuj
Mad_Maniek 1 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Skończyłem wczoraj Assasina i w poniedziałek znowu zasiadam do PS3. I kupuje Dead Nation - same dobre rzeczy o tej grze czytam . Pozabijam trochę zombiaków dla Polaków Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Całkiem fajne, ale muszę jeszcze trochę pograć by się wkręcić. Rankingi jak w Trackmanii. :-) Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Super giera! Pierwszy raz przechodzę tylko za pomocą rifle i gadżetów. Normal nie jest ciężki. Ciekaw jestem co-opa, ale to później. Gra MUSI pęknąć na najwyższym poziomie. Trza znaleźć miejscówki do swobodnego wystrzeliwania umarlaków Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Eh super giera,szkoda że nie mam już tyle czasu co kiedyś Polacy bodajże na 8 miejscu. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Polska na 7 miejscu, połknęliśmy Niemców. Gra na "Ponurym" potrafi być w(pipi)iająca Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 bardzo fajna gierka. jedyne co wku.rwia to to, ze czasem na ulicy lezy tyle trupow, cos sie pali itd. ze nie widac tych "zywych" i mozna oberwac ;] ogolnie wypas, staram sie codziennie po jakis tysiac trupow dorzucac. troche tylko razi monotonnia, przechodze po jeden etap zeby mi sie nie znudzilo. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 bardzo fajna gierka. jedyne co wku.rwia to to, ze czasem na ulicy lezy tyle trupow, cos sie pali itd. ze nie widac tych "zywych" i mozna oberwac ;] ogolnie wypas, staram sie codziennie po jakis tysiac trupow dorzucac. troche tylko razi monotonnia, przechodze po jeden etap zeby mi sie nie znudzilo. Monotonne to było Alien Breed. DEAD NATION moim zdaniem zjada wszystko co do tej pory pojawiło się na PSN. Pierwsze przejście na 'ponurym' zajęło mi 10h z hakiem, drugi raz przechodzę na 'mrocznym' i gra sprawia mi taką samą frajdę, a nawet nie liznąłem Co-opa. Klimat, grafa, grywalność - wszystko w DN jest na najwyższym poziomie. Za 47zł dostałem tytuł, który starczy mi na dłużej niż niektóre pudełkowe gry. Nawet GT5 poszło w odstawkę, w końcu ktoś musi oczyszczać ulice z truposzy. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 dokladnie. za te pare groszy dostajemy tytul ktory zjada co niektore pudelkowe produkcje na sniadanie. Mam takie pytanie jak to jest jak gra dwoch graczy z roznych panstw. czy nabija kazdemu osobno czy np tylko hostowi. czy mozna w multi wybrac sobie postac (wole ta dupeczke:)) Kurde w IE jest nas tylko garstka (150) i oczysczanie idzie strasznie powoli.... Cytuj
bombay 0 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 dokladnie. za te pare groszy dostajemy tytul ktory zjada co niektore pudelkowe produkcje na sniadanie. Mam takie pytanie jak to jest jak gra dwoch graczy z roznych panstw. czy nabija kazdemu osobno czy np tylko hostowi. czy mozna w multi wybrac sobie postac (wole ta dupeczke:)) Kurde w IE jest nas tylko garstka (150) i oczysczanie idzie strasznie powoli.... spoko-nie boj zaby. jest nas mniej ale lepsza jakosc a tak powaznie, czy da rade zmienic kraj ? jak tak to jak ? jakos patriota jestem wiec wole bic punkty dla Polski Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 chyba musisz założyć konto na konsoli na Polskę. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Jestem juz po:) kto nie ma marsz do PS Store i kupowac nie wachac sie. Mimo braku jakiejs skomplikowanej fabuly ta gra miecie pod wzgledem klimatu. Przerywniki miedzy misjami sa na wzor tych z Infamous (komiksowe scenki okraszone krotka narracja naszej postaci). Swietne lokacje (bardzo szczegolowe) mamy tez rozwijanie broni i naprawde czuc roznice szczegolnie w pozniejszych etapach po ulepszeniu poszczegolnych elementow broni. I teraz deser czyli mnooooooostwo zombiakow na ekranie i ich radosna wyzynka! Dla mnie ta gra moze startowac smialo w szranki o miano GOTY! Przypomnialy mi sie stare dobre czasy grania na Amidze:) Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Jakaś gra diablopodobna mogła by na tym silniku wyjść, albo w DEAD NATION 2 dać więcej elementów z rozwojem postaci. Walnęli by otwarty świat, questy, expienie, masę przedmiotów i broni, co-op we 4, jakąś namiastkę handlu i wsiąkam na amen. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Nie jest źle, 6 miejsce i dosyć wyraźne tempo pogoni za czołówką. Finowie sie chyba uparli być na podium ale w końcu to ich rodacy stworzyli to dzieło więc nie ma sie co dziwić Grą ukończona dwa razy i ciągle chce mi sie grać więc teraz pora na mroczny...ma ktoś jakiś pro tip na ostatni checkpoint cmentarza oraz końcówkę ostatniego levelu?? Zdecydowanie najtrudniejsze dla mnie fragmenty gry a biorąc pod uwagę że namęczyłem się strasznie już na ponurym to pomoc jest mile widziana. Osobiście drażni mnie ograniczanie widoczności przy otrzymanych obrażeniach (w sensie końcówka paska), brak możliwości sprzedaży sprzętu oraz to że liczba zabitych zombiaków po zgonie jest odejmowana (obecnie mam troche ponad 20k). Ma ktoś może jakiś guide na loot?? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Monotonne to było Alien Breed. DEAD NATION moim zdaniem zjada wszystko co do tej pory pojawiło się na PSN. Pierwsze przejście na 'ponurym' zajęło mi 10h z hakiem, drugi raz przechodzę na 'mrocznym' i gra sprawia mi taką samą frajdę, a nawet nie liznąłem Co-opa. Nie masz co lizac tego coopa, gdyz poki co nie ma voice chata, co jest moim zdaniem wielka porazka... Cytuj
xbor 54 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Ja gram w kooperacji z bratem i jest miło, oczywiście lokalnie, na jednej konsoli. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Ja gram w kooperacji z bratem i jest miło, oczywiście lokalnie, na jednej konsoli. Ja zaś mam na mysli granie przez neta. Dla mnie poki co pozbawione jest ono calkowicie sensu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi