Yap 2 794 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Ostatnio z Szymkiem pocinaliśmy kilka mapek. I tak jak czasem strasznie dawaliśmy upy, biegaliśmy jak potłuczeni tak przychodził moment kiedy wszystko nam wychodziło, nie wchodziliśmy sobie w linię ognia, ostrzeliwaliśmy różne cele naparzając razem tylko co większych przeciwników. On-line gra się naprawdę świetnie, masa funu i rozpierducha. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Jest już w końcu ten patch umożliwiający rozmowę grających Online? Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Mały TIP: Jak macie full energii, to można zdepnąć apteczkę(R2)+ 1500 kasiorki Nie 1500, tylko losowo. Czasem sypnie 3000, czasem nawet 6000. Myślę, że nie losowo - wszystko zależy od jakości apteczki (full zawsze dają max - 6k) Czyli pośrednio losowo, bo losowo wypadają apteczki Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Polska już na podium pogromców zombie http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8848494,Polska_juz_na_podium_pogromcow_zombie.html Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Polacy lubią strzelać do Zombie… http://www.ps3site.pl/wszysy-lubia-strzelac-do-zombie/60513/ Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Dołączam do eksterminacji zombiaków. Na razie skromnie, ponad 2.000 wybitych, bo i czasu brak. Po nowym roku zasiądę porządniej do gry, bo jest naprawdę klawa i wciągająca. Polska spadła aktualnie na trzecią pozycję, więc do boju! A czy ktoś mógłby wyjaśnić co to ten "cykl wirusa"? Widzę, że nabijają się tam procenty, a uzyskanie 100% dodaje kolejny cykl. Polska rozpoczęła już drugi. Pytanie tylko, co powoduje nabijanie tych procentów? Wybijanie zombiaków? Im więcej osób na raz gra, im więcej zombiaków ginie, tym procent szybciej rośnie? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Właśnie tak. Jest motyw w jednej z plansz gdzie pojawiają się takie kosmate potworki wywołujące zwykłe zgnilaki ginące od strzału. Należy tylko nie zabijać tych włochatych na ryju i exterminować wszystko inne. Gra w co-opie daje mnóstwo frajdy. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 da się grać we dwóch na jednej konsoli? Cytuj
triboy 979 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Przed chwilą zaliczyłem DN na "Nieumarłym" :potter: I przyznam, że nie było łatwo. Może nie tyle całą grę przejść, co końcówkę Cmentarza i Autostrady. Ostatni level zajął mi 3,5h , ale za to jestem #7 w Polsce Przypomniały się czasy starszych gierek, kiedy nie było save'a co 5 min Cytuj
szawello 7 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 A ja mam takie moze glupie pytanie ale w ile osob mozna grac po sieci naraz? Cytuj
triboy 979 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 (edytowane) We 2. A i jeszcze. Zauważyliście, że coś namieszali w systemie "Cykli"? Kilka dni temu byliśmy na #1, a dzisiaj widziałem, że USA mają już 5 cykl Edytowane 1 stycznia 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 No cos musialo byc zepsute i zle naliczalo 1 USA ( 5 ) 2 UK ( 3 ) 3 Kanada ( 2 ) 4 Finlandia ( 2 ) 5 Polska ( 2 ) Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Kampania na poziomie "normalnym" zaliczona z wynikiem ponad 73 milionów punktów i ponad 11 tysiącami zabitych. Teraz pytanie, bo jak gram później pojedynczą misję lub kampanię to liczba zabitych zombie się sumuje. A jak jest z punktami? Widzę, że w rankingach ludzie mają nawet i po 300 milinów punktów. Czy punkty tak jak i liczba zabitych zombie sumują się gdy gram po raz kolejny kampanię lub pojedynczą misję? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 prawdopodobnie tak, bo cieżko mi uwierzyć że wbili 300mln. Zapraszam dzisiaj do zabawy o póżnych godzinach(psn widoczny). Swoją grogą głupio że nie da się zupgradować wszystkich broni na maxa tak jak zostaje pancerz... Gram na grim i naprawde jest ciężko, a dopiero przeszedlem 2 chapter i chyba ok 2,5mln na koncie... chyba kiepsko. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Punkty się nie sumują tak jak liczba ubitych zombiaków. Za każdym razem startujesz od zera. A żeby nabić dużo punktów, wystarczy nie dać się złapać/zranić Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 A żeby nabić dużo punktów, wystarczy nie dać się złapać/zranić Być może to oczywiste, ale w celu zdobycia jak największej liczby punktów, warto także otwierać skrzynki w momencie kiedy mienią się na czerwono Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Niedawno próbowałem pchnąć drugą misję na Undead. Byłem lekko wstawiony więc szło mi marnie. Wczoraj natomiast walnąłem dwie kolejne tylko przy pomocy rzucajek i rifle'a. Cmentarz będzie zupełnie inną historią, ale jak już się wie co gdzie jest, jacy przeciwnicy wyskakują i jak ich "dawkować" nie ma większych problemów. Z tym spadkiem polskiej ekipy to niezły przekręt... Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Punkty się nie sumują tak jak liczba ubitych zombiaków. Za każdym razem startujesz od zera. A żeby nabić dużo punktów, wystarczy nie dać się złapać/zranić Haha, to ja nie wiem jakim trzeba być cyborgiem i jakie mieć cojones by zakończyć grę zaledwie na normalnym poziomie trudności i zdobyć ponad 1.500.000.000 punktów (!) A żeby nabić dużo punktów, wystarczy nie dać się złapać/zranić Być może to oczywiste, ale w celu zdobycia jak największej liczby punktów, warto także otwierać skrzynki w momencie kiedy mienią się na czerwono Owszem. Jak mienią się na czerwono zdobywamy mnożnik, jak na żółto - kasę. A mnożnik jest istotny. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Kampania na poziomie "normalnym" zaliczona z wynikiem ponad 73 milionów punktów i ponad 11 tysiącami zabitych. Teraz pytanie, bo jak gram później pojedynczą misję lub kampanię to liczba zabitych zombie się sumuje. A jak jest z punktami? Widzę, że w rankingach ludzie mają nawet i po 300 milinów punktów. Czy punkty tak jak i liczba zabitych zombie sumują się gdy gram po raz kolejny kampanię lub pojedynczą misję? Zombie się sumują. Punkty nie, aktualnie pokazywany jest najlepszy wynik osiągnięty w kampanii. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Punkty się nie sumują tak jak liczba ubitych zombiaków. Za każdym razem startujesz od zera. A żeby nabić dużo punktów, wystarczy nie dać się złapać/zranić Haha, to ja nie wiem jakim trzeba być cyborgiem i jakie mieć cojones by zakończyć grę zaledwie na normalnym poziomie trudności i zdobyć ponad 1.500.000.000 punktów (!) Wystarczy znaleźć miejscówkę gdzie są te włochate dziady wzywające pospolitych suchotników, stanąć tak by nie móc zabić przyzywającego osobnika i kroić chmarę za chmarą. Po kilku minutach ma się dość, a co dopiero nabijając wynik. To jest dopiero bycie cyborgiem. Cytuj
artas25 4 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Wcale nie trzeba ubijać tych poczwar. Osobiście grając na normalu skończyłem gre mająć mnożnik 4300 i 1,5 miliarda pkt. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 I jak tego dokonałeś? Ja jak grałem to dokładnie wybijałem wszystkich zombiaków, szperałem po całym lewelu by ubić wszystkich dokładnie i na koniec kampanii zaledwie 70 milionów. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) I jak tego dokonałeś? Ja jak grałem to dokładnie wybijałem wszystkich zombiaków, szperałem po całym lewelu by ubić wszystkich dokładnie i na koniec kampanii zaledwie 70 milionów. Nie dać się trafić przez całą grę+przejście całej gry za jednym posiedzeniem Edytowane 9 stycznia 2011 przez zwolak6 Cytuj
artas25 4 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Tak jak zwolak pisze nie dać sie trafić. Jakbym nie zje#ał w kilku miejscach miałbym znacznie więcej. Gre mozna przerwać między misjami i nie traci się mnożnika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi