Yap 2 795 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Oczywiście, że nie trzeba się męczyć w jednym miejscu. Miałem na myśli to, że tacy kolesie jak ten na szczycie listy pewnie tak robili, jak i unikanie damagu. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Czyli jak mnie ubiją, to wychodzę z kampanii i włączam ponownie od misji na której skończyłem? Wtedy zostaje ten mnożnik, który miałem przed tym jak mnie ubili? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Jak cie ubiją, to mnożnik spada do 0. Podobnie masz z wyłączeniem misji w środku. Jeśli pomiędzy misjami wyłączysz grę, to nie ma problemu. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Niedawno ukończyłem kampanię. Zakończenie to istna rewelacja. Od czasów Darksiders nie było równie ciekawego C:LoS jeszcze nie ukończyłem, jakby co - podobno również ma świetne. Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Ktoś chętny do wspólnej gry online i wbicia przy okazji platyny w kooperacji? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Producent dodał już komunikację głosową? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 nie wiem jak jest u was ale ja mam problem juz na grim. przez to że jest cholernie ciemno i nic nie widac te surczybyki zachodzą mnie od tyłu. W dodatku stracznie zniecheca mnie śmierć - po której mnożnik spada i od nowa musze sie pieprzyć. A wtedy to już mi sie nie chce w to grać. W ogóle gra mi się srednio podoba i jakoś tak nie czuje do niej sympatii. Czesto mnie maksymalnie w(pipi)ia jak jakis cwok zachodzi od tylu i nie bylo mowy żebym go zobaczył bo jest tak w (pipi) ciemno - jak juz atakują ze wszystkich stron i licznik ma znaczenie to niech bedzie cos wiadc do (pipi)y nędzy. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Ustaw w opcjach jasność na maxa i po problemie. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Prawda, są takie miejscówki, ale to stanowi o uczuciu niepokoju i lekkiego zaszczucia. Nic lepszego nie mogli zaaplikować niż nagły atak kilku hord, flara + L2 na uwolnienie i napierniczanie zdechlaków. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Producent dodał już komunikację głosową? Jeszcze nie. Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Dead Nation Introduces Voice Chat Integration, New Development Diary http://blog.us.playstation.com/2011/03/04/dead-nation-introduces-voice-chat-integration-new-development-diary/ Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Now, we’re excited to report that our upcoming patch is only days away (coming Monday, March 7th) and will provide players with not only online co-op Voice Chat, but also Checkpoint saves, the ability to copy saves, and some even further surprises for all the Dead Nation players out there! Nareszcie Gre mam od jakiegoś czasu i wreszcie będzie można w nią normalnie pograć przez sieć. Samemu jakoś mi się nie chciało. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Co by nie mówić, to szybko ten patch wypuścili...<sarkazm mode on> Cytuj
triboy 984 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Now, we’re excited to report that our upcoming patch is only days away (coming Monday, March 7th) and will provide players with not only online co-op Voice Chat, but also Checkpoint saves, the ability to copy saves, and some even further surprises for all the Dead Nation players out there! Nareszcie Gre mam od jakiegoś czasu i wreszcie będzie można w nią normalnie pograć przez sieć. Samemu jakoś mi się nie chciało. Błąd, powinieneś chociaż spróbować A możliwość zrobienia save'a w trakcie gry ciutkę odbierze smaczek z Nieumarłego No i co do normalnej rozgrywki to się jeszcze zobaczy, ostatnio jak grałem, to bywały takie lagi, że aż szok. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Spróbowałem od razu jak kupiłem Może mi nie podeszło bo sprawdzałem jak było już późno i byłem zmęczony, ale grę kupiłem pod coop'a (tak jak LC tGoL) więc mam nadzieję że nie będzie większych problemów. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Wreszcie się pojawiła łatka - 1.02 / 47MB - lepiej późno niż wcale... <_< Najs - dodali statsy i trochę innych rzeczy (do grafy i samej rozgrywki) - wszystko ładnie opisane in game. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Wczoraj udało nam się pograć w kooperacji z triboy'em i na szczeście nie ma żadnych lagów co mnie niezmiernie cieszy A co do samej gry, to po przejściu dwóch chapterów mogę bez zastanowienia stwierdzić że jest to jedna z najlepszych gier na PSS. Zaczynając od grafiki która stoi na bardzo wysokim poziomie (efekty śwetlne skutecznie budują klimat), do tego świetna muzyka (kawałek z menu ) jak i wszystkie odgłosy nieumarłych. Naprawdę klimatyczna rozgrywka. Kto jeszcze nie kupił niech nie czeka, bo naprawdę warto. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Dziś zakupiłem, faktycznie fajna gierka, ktoś chętny na coopa ? Cytuj
Mindek 1 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Giera skończona na Normalu Paręnaście tysięcy zombiaków ustrzelonych dla Polski Wie ktoś coś o jakiś planach dot. DLC? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Co w przypadku gdy jeden z graczy sie rozlaczy? Kontynuując grę w pojedynke zaliczymy pucharek? Czy moze mozna wrocic jakos do stanu gry w grze z kolega ? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Jak kogoś rozłączy to drugiego gracza automatycznie wyrzuca do głównego menu. Trzeba grać całą misję od początku z mnożnikiem 1x :confused: Mieliśmy z triboy'em jeden taki przypadek pod sam koniec autostrady. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Misję trzeba grać od nowa czy od nowa cała grę? Zapisuje grę po skonczonej misji i mozna do niej wrocic ? Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 (edytowane) Tylko misje. Tak. Edit: Chyba od patcha pojawily sie checkpointy, i na nich gra sie save'uje albo samemu trzeba, nie wiem dokladnie, bo nie gralem az tyle coop ;] Edytowane 8 kwietnia 2011 przez Siwy_ Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Tylko misje. Tak. Edit: Chyba od patcha pojawily sie checkpointy, i na nich gra sie save'uje albo samemu trzeba, nie wiem dokladnie, bo nie gralem az tyle coop ;] Pojawił się też możliwość rozmowy przez headset. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Tylko misje. Tak. Edit: Chyba od patcha pojawily sie checkpointy, i na nich gra sie save'uje albo samemu trzeba, nie wiem dokladnie, bo nie gralem az tyle coop ;] Tylko jak grasz sam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi