Gość kufir Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Mam pytanie, za co w grze odpowiedzialna jest Siła ? Na pewno za skuteczność uderzenia karabinem, za taranowanie przeciwników i teraz uwaga... za siłę ognia broni też ? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Lepiej inwestować w Wytrzymałość i Zwinność. Szkoda jedynie że po zebraniu wszystkich fragmentów pancerza nie ma kombinacji aby mieć wszystko na maksa Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 (edytowane) Pojawił się patch do zassania (ok 170MB). Poza dodaniem dodatkowych opcji wyświetlania HUD'a i statystyk podczas checkpoint'u doszła nowa zakładka w głównym menu. A dokładniej to bezpośrednie połączenie z PSS Ciekawe jakie DLC dla nas szykują, a najlepiej gdyby nie zabrakło nowych misji do przejścia, czy też nowych pukawek. Trzeba czekać na jakieś info albo do środy, gdy PSS wróci. Aha, zapomniałem o najważniejszym. Na chwilę obecną nie można grać przez sieć. Przynajmniej wczoraj jak próbowaliśmy z triboy'em to nam się nie udało, bo od razu po rozpoczęciu gry następowała utrata połączenia :confused: W lobby wszystko dobrze działało. No i została wyczyszczona statystyka o średniej ilości zebranego towaru. Edytowane 21 maja 2011 przez Square Cytuj
Gość kufir Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 (edytowane) DCL do DN, bardzo chętnie ... gra jest przekozacka Edytowane 21 maja 2011 przez kufir Cytuj
S!N 14 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 Tym bardziej teraz jak kilka milionów sztuk pójdzie w świat. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 A na Polskę nadal mamy mało rekrutów. Może taj jak powyżej zostało wspomniane przybędzie nas dzięki możliwości darmowego ściągnięcia DN Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Mało czy nie, ale ważne że jesteśmy na trzecim miejscu w światowym rankingu, a za niedługo wskoczymy na drugie wyprzedzając USA. Japonie będzie ciężko dogonić chyba że właśnie dużo nowych osób bedzie w intensywny sposób wspierać kraj. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 W DN zbyt dużo ludzi jednak nie gra. Skończyłem kampanię na Mrocznym zbierając kasę zamiast mnożników punktów i jestem chyba 180 w Polsce. Nie było to zbyt trudne a pozycja wysoka. Gdy zagram zbierając mnożniki wynik na pewno będzie lepszy. Zastanawiam się tylko na jakim grać poziomie trudności aby mieć najlepszy wynik. Mroczny jest trudny pewnie wiele razy się zginie i mnożnik się skasuje. Zastanawiam się nad bardzo uważną grą na normalu. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 (edytowane) żeby wynik się wysłał na serwer, to trzeba cały czas być online tak? bo skończyłem na normalu, wbiłem prawie 100 mnl pkt i dupa, raz tylko synchronizowałem 16mln. kupione bronie też nie przechodzą na dalszą grę po skończeniu? aha, a jak się skończy w coopie kapmanie na ponurym/mrocznym to zalicza też do trofeów? Edytowane 15 czerwca 2011 przez Czimeq Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 aha, a jak się skończy w coopie kapmanie na ponurym/mrocznym to zalicza też do trofeów? Tak zalicza Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Gdyby tylko jeszcze gra online nie byla tak kiepska... Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Myślałem że tylko Ja mam takie problemy. Jak chcesz to możemy pograć może nie będzie takich lagów Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Mozemy sprobowac, ale nie chodzi o lagi. Gra ciagle rozlacza po wejsciu do co-opa. Po co w ogole robic co-op online skoro jest padaka? Tak samo bylo z NG2. Pokaz slajdow i rozlaczenie. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Problemy z online zaczęły się po wyjsciu ostatniej łatki :confused: Jak rozłączy to podłączcie pady kablem, sprawdzony sposób Tylko nie pytajcie dlaczego tak jest bo nie mam pojęcia. Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Podłączyć kablem śmieszny sposób, jednak jeśli zadziała masz plusa :> Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 (edytowane) Takie szmery, bajery jak z Sajkou Mantisem w pierwszym eMGieeSie. Pewnie tak specjalnie, takie utrudnienie Edytowane 30 czerwca 2011 przez Alex van Cube Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 to bedzie jedna z pierwszych gier jakie zakupie z psn jak wkoncu dorwe swoja ps3 ;D troche martwi mnie problem z co-opem ;/ na ile starcza gra ? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Jesli masz 2 pady, olej online i graj bezstresowo. Ja mam 30 godzin(wszystko zaliczone oprocz co-opa) i chcialbym jeszcze tylko zaliczyc ten cholerny co-op i grze na dobre podziekowac. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 (edytowane) Jak rozłączy to podłączcie pady kablem, sprawdzony sposób Zapomniałeś dodać, żeby w razie niepowodzenia próbować podłączyć drugiego pada. Kombinacji jest kilka Nie, to nie jest żart. Naprawdę robimy takie rzeczy aby pograć w coopa. @Kubson: To zależy, ja mam nabite już z kilkadziesiąt godzin gry. Kilka razy przeszedłem sam, kilka razy z Grześkiem i jeszcze mi się nie znudziło Edytowane 30 czerwca 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Jezeli ktos jest wlasnie w trakcie kampanii , niech lepiej nie sciaga patcha 1.04. Ja sciagnalem i zombie ruszaja sie z predkoscia swiatla , do tego zabijaja jednym uderzeniem. Kurde jestem na samym koncu gry u taka niespodzianka. :confused: Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Jest jakiś nowy patch 1.04? Odpaliłem grę i żadna aktualizacja sie nie pojawiła. Czyżby 1.04 zawierało błędy i zostało usunięte? EDIT: "The patch (version 1.04) has been pulled because of super fast enemies bug. Sorry about the inconvenience. We will submit a new patch as soon as possible. More information coming soon." Edytowane 14 lipca 2011 przez Emtebe Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Jest jakiś nowy patch 1.04? Odpaliłem grę i żadna aktualizacja sie nie pojawiła. Czyżby 1.04 zawierało błędy i zostało usunięte? EDIT: "The patch (version 1.04) has been pulled because of super fast enemies bug. Sorry about the inconvenience. We will submit a new patch as soon as possible. More information coming soon." UPS ja pacha zassałem i zainstalowałem - no cóż poczekam na nowego Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Wystarczy skasowac gre i zainstalowac od nowa. Cytuj
Tarus 0 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Czy ktoś ma podobny problem jak ja i wie jak sobie z nim poradzić? Nie nalicza mi punktów do rankingu z żadnego trybu rozgrywki. zmieniałem poziom trudności i dalej to samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi