Wolomin 7 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) Ja dopiero dzis wrocilem z pracy,ale dodatek juz zakupiony, teraz tylko czekam na wyjscie gosci i zabieram sie za gre. A dodatek nie zajmuje 100KB tak jak ktos tam wczesniej to napisal , tylko to jest klucz odblokowujacy, a dodatek pobieramy za pomoca latki EDIT: zagralem raz w dodatek, udalo sie dotrzec do 5 rundy i ponad 30 milionow punktow, powiem ze fajnie to wymyslili, chciaz spodziewalem sie zupelnie czegos innego, myslalem ze bedzie dalszy ciag kampani ,ktora bedzie mozna przejsc w calosci (stara+dodatek). Ale to co wymyslili daje rade, ten dodatek to taka swego rodzaju ,,ARENA'' jaka mozna odblokowac w wielu grach, tylko tu jest to urozmaicone o kilka drog do wyboru. A co do ilosci rund, to wydaje mi sie ze jest ich kilkadziesiat, poniewaz jak wejdziemy w rankingi i tam gdzie jest pokazany czas gry,data zdobycia punktow, sa takrze rundy, i jeden gosc przeszedl 17....(swojaq droga ,wyobrazam sobie masakre w tej rundzie).Dobra koniec pitolenia,spadam grac Edytowane 30 września 2011 przez Wolomin Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Natrafiłem wczoraj na fatalnego buga. W czwartej rundzie, utknąłem między ścianą budynku a autobusem, gdzie było dość ciasno. Nie mogłem się wydostać za nic na świecie. Nie dało nic ani się wysadzenie granatem, ani szybki bieg. W ostateczności musiałem siebie zabić i cała gra poszła na marne... Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 kolego,jeszcze nie raz bedziesz zaczynal od nowa :empathy3: . Gosc z meksyku na pierwszym miejscu z wynikiem ponad 1,2 miliarda ptk Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 kolego,jeszcze nie raz bedziesz zaczynal od nowa :empathy3: . O tym to ja wiem. Dziś wkurzyło mnie, jak spadł na mnie spodek z tym niebieskim stworem z wielkimi pazurami. Od razu po mnie. Jako że chciałbym dobić do tej 10 rundyu skupię się na broni i kasie. W sumie na wyniku mi tak nie zależy, więc tę 3 drogę oleję. To dobra broń jest podstawą sukcesu. Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 hehe, na mnie tez raz to cos spadlo...smierc na miejscu. Taka mala rada, nie inwestuj w SMG bo to zdecydowanie najgorsza bron w grze, na niskich poziomach sie sprawdza ,ale na wyzszych juz nie. Niema to ja strzelba i to cos ,co pradem strzela. Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Z podstawki już wiem, że SMG to słaba broń. Nigdy w nią nie inwestowałem. Podstawa to strzelba, granaty, flary, miny, wyrzutnia rekiet, miotacz ognia i ta broń strzelająca prądem. Ciekaw jestem jak spisuje się to działko rodem z Obcego. Warto w to zainwestować? Kupił już ktoś? Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) jezeli chodzi o dzialko to jest super, szczegolnie na punkty kulminacyjne map, tam gdzie mamy wielka zadyme. Dlacztego bo szybko kosi i ma cos ponad 300 naboi, a moc tych naboi jest o niebo lepsza od tych z SMG, strzela seriami po jakies 15 sztuk,ale miedzy seriami jest doslownie ulamek sekundy, jak dla mnie jezeli chodzi o zadyme na mapie , najlepsza bron (z tych do rzucania). I co bardzo wazne, mamy ich az 4 sztuki, co daje ponad 1200 naboi. Niema takiego miejsca gdzie niedaly by rady. W 8-9 rundzie stawiamy wszystkie i praktycznie nic nie musimy robic, kosza wszystko za nas i co wazne nie trafiaja nas, czego nie mozna powiedziec np o minach... Szkoda ze te opcje nie dzialaja w glownej kampani, takie dzialko byloby swietne w niektorych momentach Edytowane 1 października 2011 przez Wolomin Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 jezeli chodzi o dzialko to jest super, szczegolnie na punkty kulminacyjne map, tam gdzie mamy wielka zadyme. Dlacztego bo szybko kosi i ma cos ponad 300 naboi, a moc tych naboi jest o niebo lepsza od tych z SMG, strzela seriami po jakies 15 sztuk,ale miedzy seriami jest doslownie ulamek sekundy, jak dla mnie jezeli chodzi o zadyme na mapie , najlepsza bron (z tych do rzucania). I co bardzo wazne, mamy ich az 4 sztuki, co daje ponad 1200 naboi. Niema takiego miejsca gdzie niedaly by rady. W 8-9 rundzie stawiamy wszystkie i praktycznie nic nie musimy robic, kosza wszystko za nas i co wazne nie trafiaja nas, czego nie mozna powiedziec np o minach... Szkoda ze te opcje nie dzialaja w glownej kampani, takie dzialko byloby swietne w niektorych momentach Wieżyczki są dość dobre (jeśli upgradujemy je na maksa), potrafią uratować tyłek lecz niestety spada ZNACZNIE fps. Zwłaszcza gdy postawimy je z 3-4. Mimo wszystko jednak wolę miny. Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 (edytowane) a tak zapytam, bo przed dodatkiem mowili ze beda mimiedzy innymi nowe bronie, no niby jest ta wiezyczka, ale to wszystko? Podoba mi sie patent z pokazanymi punktami nad glowa kazdego smierdziela, to powinno byc od poczatku w grze. I nie wiem czy tak wczesniej bylo ale dobre jest to ze po zabiciu kilku na raz superstrzalem, dostajemy wiecej punktow, no i w koncu ktos wpadl na to by wynagrodzic nas za zabicie jak najwiekszej ilosci wrogow w jedym ciagu. Kumulacja punktow potem jest konkretna. Mnie sie udalojak narazie dobic do 119 ,a pucharek jest za 150 Jak tam panowie idzie gra w DLC???, pochwalcie sie wynikiem Ja mam ponad 900mln i 43 miejsce na swiecie:) Edytowane 31 października 2011 przez Wolomin Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 (edytowane) Nowe rozszerzenie do trybu "Road To Devastation" o nazwie "Arcade", powinno pojawić się dzisiaj na PSN. Edytowane 27 czerwca 2012 przez Emtebe Cytuj
YETI 10 995 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Mogliby wydać DN2, nad czym oni pracują tyle czasu, bo chyba nie nad tymi dlc. Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Mam nadzieję, że ta dwójka powstaje. Do jedynki nawet teraz bym chętnie wrócił. Dobrze, że gra trafiła do programu Welcome Back, bo inaczej by mało kto o niej pamietał i byłaby jedną z najbardziej niedocenionych produkcji. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Kampania na poziomie "normalnym" zaliczona z wynikiem ponad 73 milionów punktów i ponad 11 tysiącami zabitych. Ehhh! Po długiej przerwie naszło mnie na ponowne przejście kampanii. I bawiłem się równie genialnie jak za pierwszym razem. Tym razem i wynik lepszy, bi prawie 300 milionów punktów Mam wielka nadzieję, że jest w planach DN2, bo to gra to must have na PS3. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Szkoda że gra sprzedała się tak słabo, bo przed Welcome Back było to <160k. Też mam nadzieję, że kontynuacja się robi bo nic ciekawego nie ma na horyzoncie jeżeli chodzi o premiery na PSS. Kto wie, może na GC zapowiedzą. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Pobija jeszcze ktoś rekordy w tej świetnej gierce czy tylko ja z triboy'em próbujemy ? Aktualnie atakujemy Road of Devastation i na chwilę obecną jesteśmy na #53 w skali światowej (rekord z końca sierpnia). Niby nie ma tragedii, ale mogło być o wiele lepiej (celujemy w ok. 27 miejsce na chwilę obecną). Najdalej udało nam się zajść do 18 rundy, a rekordowy wynik został ustalony w rundzie 12. Jakby co to próbka z rekordowej gry. Sorka za jakość, ale aparat tri wywinął psikusa i wyszło jak wyszło. http://www.youtube.com/watch?v=JQ7cLqBf6lo&hd=1 Cytuj
triboy 979 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Pierwszy raz coś nagrywałem tym aparatem, a przy ustawianiu nie zauważyłem, że tak wściekle uwypukliło ekran... No nic, pierwsze koty za płoty Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) Ładna masakra. Ja niestety do DLC straciłem cierpliwość. Jestem za stary. Edytowane 20 września 2012 przez Lukas_AT Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 No granie w RoD potrafi wkurzyć, szczególnie kiedy jedzie się na rekord i traci się mnożnik w takich sytuacjach jak ta w 1:01. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Tak, a najczęściej dzieje się tak z winy gry Sytuacja z filmiku jest tego najlepszym przykładem. Gdybyśmy tego nie nagrywali, to nawet nie wiedziałbym skąd się tam wzięły te zombiaki. Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) Ogólnie Dead Nation jest takim dinozaurem, bo gier z takim poziomem trudności ze świeca szukać. Przejście podstawki na very hardzie to wielki wyczyn. To DLC jeszcze dorzuciło ogień do pieca. Nie dość, że trzeba liczyć na szczęście, to jeszcze współpraca jest niezbędna, jak widać na Waszym video. Mam nadzieję, że da dwójka wyjdzie. Edytowane 20 września 2012 przez Lukas_AT Cytuj
Mindek 1 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Czy licznik zabitych zombie zlicza tylko tych z głównej kampanii? Pograłem trochę w RoD, przeszedłem kilka pojedynczych misji dla funu i licznik stoi w miejscu. Zacząłem nową kampanię na wyższym poziomie trudności i dopiero licznik znów zaczął nabijać... też tak macie? Cytuj
triboy 979 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Nie, u mnie nalicza wszystkie ubite zombiaki i z kampanii i z dlc. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Panowie a czy Road to Devastation dodaje nowe poziomy? Czy tylko bronie i tryby gry? Pozdrawiam. Gierka zacna, tylko końcówka heh walczyłem tak długo tylko po to, żeby na końcu.... ale klimatyczna chociaż. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 RoD to w sumie jest jeden nowy poziom, podzielony na trzy główne ścieżki: broń/rzucajki, zdrowie/kasa i mnożnik/zbroja. Na początku levelu wybierasz, którą ścieżką chcesz się udać, w połowie każdej ścieżki musisz wybrać ponownie. Przykładowo, ścieżka broń/rzucajki, albo idzesz po coś do strzelania, albo po coś do rzucania (granaty,flary itd.). Wybierasz jedną ścieżkę, zgarniasz nagrodę, po czym przechodzisz ostatnią lokację (przykład masz na filmiku wyżej ), zaliczasz daną rundę i startujesz level od nowa. Z tym, że w kolejnej rundzie nie możesz już iść ścieżką, którą szedłeś we wcześniejszej rundzie. W tym przypadku broń/rzucajki będzie zamknięta. Wydaje się, że jedna lokacja to mało, ale potrzeba kombinowania, którą ścieżką pójdziemy daje lekki posmak strategiczny. Dzięki temu gra, przynajmniej dla mnie, nie nudzi się zbyt szybko. Cytuj
Winter 0 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 DN mam z pakietu Welcome Back, z amerykańskiego PSS. Teraz jest niezła cena za dodatek w europejskim PSS. Orientuje się ktoś czy taki dodatek z EU będzie działał z fullem z US? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi