Opublikowano 26 października 201212 l DN mam z pakietu Welcome Back, z amerykańskiego PSS. Teraz jest niezła cena za dodatek w europejskim PSS. Orientuje się ktoś czy taki dodatek z EU będzie działał z fullem z US? Niestety nie będzie działać. Edytowane 26 października 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 21 stycznia 201312 l http://thesilentchief.com/2013/01/18/dead-nation-developers-good-chance-of-something-new-in-2013/ Oby Dead Nation 2.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Podbijam temat bo dziś po długiej przerwie odpaliłem DN - gierka wciąga tak samo jak w dniu premiery no i Polska w rankingu poleciała na 5 miejsce...
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Skoro ktoś odświeżył temat to pozwolę sobie zapytać, wiadomo co z DN na Vite? Nie miało to jakoś w grudniu wyjść?
Opublikowano 21 stycznia 201411 l robią i tyle, ktoś się pytał na twitterze i dostal odpowiedz - still in develepment. Ogolnie bardzo nieprofesjonalnie postepuje sony odnosnie portow gier zapowiedzianych na e3 i gc na vite - mowa o football menager, trylogii sly, reedycjach god of war i wspomnianym dead nation - od momentu zapowiedzi zero screenow,info czy dat premiery
Opublikowano 4 października 201410 l czy ktoś gra w dead nation na vitę? wiem, że to temat PS3 ale nie ma odpowiednika na forum Vity. Jeśli ktoś chętny to możemy razem kampanię przejść i parę trofeów wbić (platynę na PS3 już mam:)
Opublikowano 7 maja 20177 l Trofke za wspolne przejscie mozna zrobic w kanapowym coopie czy tylko online?
Opublikowano 7 maja 20177 l Tak myslalem, ze wlasnie Ty odpowiesz :D dzieki za info. Moze wezme sie za platyne, chociaz superszaber to wkur.wiajaca trofka :/
Opublikowano 7 maja 20177 l Bardzo dobra, warto brać na duże konsole. Na Vite pewnie też ale nie grałem. @Plugawy I tak masz łatwiej. Na początku rozwalaly się auta poza ekranem, w którymś patch to zmienili i jest łatwiej (ale i tak wymagająco).
Opublikowano 8 maja 20177 l XM nie bierz wersji PSV, moim zdaniem jest upośledzona lekko, bierz na PS4 Apocalyse Edition
Opublikowano 14 maja 20177 l Byłby ktoś chętny na wspólne granie w wersje na ps3 pod zdobycie platyny?
Opublikowano 14 maja 20177 l dokladnie tak jak Figus pisze wersja na psv w porownaniu do ps4 jest kiepska wiem bo skonczylem gre na psv jak i na ps4