Skocz do zawartości

PSX Extreme #145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dwie okładki bardzo ładne,Sporo ciekawych tekstów,Playtesty dobrych gier,ciekawe jaką ocene dostał Batman:AA stawiam że 9-.

jutro ide rana do kolportera.

Edit: Fajnie że Plakaty wróciły

Edytowane przez PRQc
Opublikowano (edytowane)

Łeeee, znowu iPhone ? Grrrrrrr Wrrrrrr

;)

Okładka numer 1 wygląda prawie jak plakat :)

Czy ta iPhonowa gra o której Koso pisał w temacie poprzedniego numeru to Rollo (w sumie takie katamari) ? :D

Fajnie, że jest plakat !

Edytowane przez garam
Opublikowano (edytowane)

Jak czytam takie posty jak ten nightbulla to po prostu załamuje ręce. Czy naprawdę okładka jest tak ważna, że nie kupisz gazety? Przecież liczy się zawartość! Wolelibyście mieć piękne okładki i miałką treść w środku? Zresztą w sumie temat odnośnie nowego numeru zawsze wygląda tak samo. Najpierw dwie strony pitolenia o okładce, potem kolejne dwie lamentu na temat tego jak to ciężko dostać PE, a na sam koniec parę osób się postara i faktycznie napisze co nieco konstruktywnego o danym numerze. Wysilcie się czasem bardziej.

Edytowane przez SoQ_
Opublikowano

Pierwsza okładka genialna, druga też może być. Zawartość niestety ogórkowa, ale przecież nie dla recenzji czy okładki kupuje się Psx Extreme :) Co prawda jestem spłukany (cholerne gry), ale skombinuje kaskę i jutro z rana uderzam do kiosku.

Opublikowano

problem w tym, że jak się za długo smaży, to można spalić...

ja tam czekam na playtesty Dirt2, FM3 i przede wszystkim IL-2 !

mam nadzieję, że jest minimum 3 strony na tytuł a teksty godne SC Conviction popełnionego przez Koso i Myszaqa.

Gość ALIEN_ALIEN
Opublikowano

Kupię to Ocenię . Plusem jest cały czas Niezmienna cena ... Jak to możliwe przy dzisiejszym rynku to mnie ciekawi :-)

• Plusik 2