Opublikowano 20 sierpnia 200915 l co to są te niebieskie punkciki ? UFO przelatywaly. Punkciki to... zapytaj Camerona . sciera
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Pierwsza okladka cudo. Druga tez dobra. Szkoda, ze tylko 2 gry na ps3/xo Oo
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Dwie okładki bardzo ładne,Sporo ciekawych tekstów,Playtesty dobrych gier,ciekawe jaką ocene dostał Batman:AA stawiam że 9-. jutro ide rana do kolportera. Edit: Fajnie że Plakaty wróciły Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez PRQc
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Łeeee, znowu iPhone ? Grrrrrrr Wrrrrrr Okładka numer 1 wygląda prawie jak plakat Czy ta iPhonowa gra o której Koso pisał w temacie poprzedniego numeru to Rollo (w sumie takie katamari) ? Fajnie, że jest plakat ! Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez garam
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Pierwsza okładka jest bardzo brzydka, a druga wręcz ohydna. Chyba nie kupię w tym miesiącu extrema bo nie chcę mieć w domu takich wstętnych okładek.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Prenumerata powinna byc dzisiaj czy jutro ? podpinam sie pod pytanie
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Jak czytam takie posty jak ten nightbulla to po prostu załamuje ręce. Czy naprawdę okładka jest tak ważna, że nie kupisz gazety? Przecież liczy się zawartość! Wolelibyście mieć piękne okładki i miałką treść w środku? Zresztą w sumie temat odnośnie nowego numeru zawsze wygląda tak samo. Najpierw dwie strony pitolenia o okładce, potem kolejne dwie lamentu na temat tego jak to ciężko dostać PE, a na sam koniec parę osób się postara i faktycznie napisze co nieco konstruktywnego o danym numerze. Wysilcie się czasem bardziej. Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez SoQ_
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Pierwsza okładka genialna, druga też może być. Zawartość niestety ogórkowa, ale przecież nie dla recenzji czy okładki kupuje się Psx Extreme Co prawda jestem spłukany (cholerne gry), ale skombinuje kaskę i jutro z rana uderzam do kiosku.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Mam nadzieję, że ten plakat to bonus, a nie zabiera kilka stron, które mogły zostać zapełnione tekstem. Jeśli będzie inaczej, to żal.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l A ja się pytam gdzie obiecywany już dwa miechy temu materiał o Mass Effect ?
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l problem w tym, że jak się za długo smaży, to można spalić... ja tam czekam na playtesty Dirt2, FM3 i przede wszystkim IL-2 ! mam nadzieję, że jest minimum 3 strony na tytuł a teksty godne SC Conviction popełnionego przez Koso i Myszaqa.
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Odnośnie tego "pierwsi na świecie" - http://www.metacritic.com/games/platforms/...manarkhamasylum
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Kupił już ktoś extrima w kiosku ??? Bo nie wiem czy jechać na miasto
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l No ja też właśnie przed chwilą dorwałem okładka Avatar. Ale czy taki super to nie wiem jest postucha i tyle. W sumie tylko recka Batmana mnie robi i playtest Forzy 3.
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Kupię to Ocenię . Plusem jest cały czas Niezmienna cena ... Jak to możliwe przy dzisiejszym rynku to mnie ciekawi :-)
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l jak to milo o 8 rano pojechac po bulki na sniadanie i po najnowszy numer PE wybralem okladke Batmana numer choc nie obfituje w recenzje to i tak trzyma poziom