Black Dice 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Siema. Mam temat nie typowy lecz w Hyde Parku mogę sobie pozwolić na taki Chciałbym zacząć uczyć się Break Dance lecz wydaje mi się że początek jest najtrudniejszy i najtrudniej sie zebrać . Może ktoś poratuje doswiadczeniami . Dzięki za wszystkie odpowiedzi Ps. Ten temat jest do skasowania Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Black Dice Cytuj
firana140 622 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 im młodszy jesteś tym większa szansa że się nie połamiesz wiadomo że jak się ma dwadzieścia parę lat to raczej nie warto się już w takie zabawy pakować Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ale o czym jest ten temat? Jeśli nie możesz się do tego zebrać, szukasz motywacji wśród avatarów i pseudonimów z internetu to daruj sobie na starcie Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 I pytasz sie o takie rzeczy na forum dla konsolomaniaków. Na necie masz pełno tutoriali, for(nawet po polsku) tam poszukaj. Ja Ci powiem że jak masz powiedzmy 18 lat i wzwyż to coraz trudniej jest. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 jak szukasz info na ten temat to zapraszam tu www.andergrand.pl tam jest zakładka o tym . Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 My z kolegami w podstawówce oglądaliśmy klipy Music Instructora i ćwiczyliśmy freezy na przerwach. Ale teraz to nie wiem, może popytaj na e-pulsie. Cytuj
Black Dice 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2009 No mam mniej niż 18 lat nie boje sie połamania tylko jak patrze na tutorialach na niektóre figóry np. bary , windmill ( gdzie instruktor mówi że na początek dosyć prosta figura ) to co bd dalej Wiem że napewno nie zaczne od tych wigur tylko bd uczył sie bardziej podstawowych np. Top rock'ów w wielu odmianach i freezów Dzięki za odzew Ok temat do zamknięcia . Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Ja sie uczylem przez chyba rok majac jakies 13lat,. Skonczylem tylko dlatego ze zamkneli grupe, bo wychowawcy polecieli sobie w kulki na zajeciach. Wbrew pozorom to nie jest ciezkie, o ile jestes jako tako wysportowany. Inaczej to mozesz zapomniec, zeby np robic freezy na 1 rece, bo sie obsrasz, nie utrzymasz rownowagi i swojego ciala. Ogolnie to warto zacznij, najlepiej znajdz sobie jakas grupe z okolic albo chociaz jakas osobe, z ktora moglbys sie uczyc. Sam stracisz szybko motywacje, jak Ci cos zacznie nie wychodzic i lipa. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Zacznij od stawania na rekach i tak sie utrzymaj bez wiekszego kiwania sie pare sekund To imo podstawa - silne rece. A ogolnie to zes wyjechal z zajawka , jak ktos wczesniej napisal , ze robil freezy po teledyskach music instructor Nie wiem ile mialem wtedy lat , czasy PSX Abe i teledysku Get Freaky. I tak lepsze teledyski mial Flying Steps Storm na tamte czasy dawal rade , na battle numer jeden , z roku na rok paleczke przejmowali azjaci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi