Daffy 10 529 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 1349zł w Empiku goły bez dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No. To się nazywa odchudzona cenowo wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Tutaj troche taniej: http://www.empik.com/konsola-playstation-3...,prod17910021,p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 1288 + ratchet i clank w Psx extreme. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To o dziwo Ultima najlepiej błyszczy: http://www.ultima.pl/PlayStation_3_Slim_12...MI_Sony_/i7566/ http://www.ultima.pl/PlayStation_3_Slim_12...ot_Sony_/i7567/ Mieli jeszcze wersję z K2, ale już pozamawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtekk8 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W Centrum Sony można dostać za 1449 zł wersję PS3 Slim + Killzone 2 w Platynie + pad Dual Shock 3 za 1449 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W Centrum Sony można dostać za 1449 zł wersję PS3 Slim + Killzone 2 w Platynie + pad Dual Shock 3 za 1449 zł. no to jak narazie maja najlepsza oferte! 1449-150-100 = 1200zl ;] nawet ponizej sugerowanej Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 1349zł w Empiku goły bez dodatków. No. To się nazywa odchudzona cenowo wersja. Jeśli wyjść z założenia, że Empik jest jednym z niewielu sklepów w Polsce respektujących 2 letnią niezgodność towaru z umową, to chyba warto parę zeta więcej zapłacić. Można poczytać w wątku o awaryjności PS3 jak sklepy i fizyczne i internetowe respektują ten przepis. Jeśli kiedyś będę kupował PS3 (mam nadzieję że moja 60 GB konsola po naprawie u Juchego jeszcze posłuży) to kupię albo w Empiku, albo w salonie Sony (można tam wykupić dodatkową gwarancję na towar). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) albo w salonie Sony (można tam wykupić dodatkową gwarancję na towar). dodatkowa gwara sony nie obejmuje konsol-już chyba 3 razy w ciągu ostatnich lat pytałem się o to osobiście w Sony Więc zostaje tylko Empik jako jedyny sklep w Polsce bez problemu respektujący niezgodność towaru z umową. Chyba najbardziej pod tym względem nieugiętym sklepem jest MM-a szkoda,bo raty 30x0% są kuszące. Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 albo w salonie Sony (można tam wykupić dodatkową gwarancję na towar). dodatkowa gwara sony nie obejmuje konsol-już chyba 3 razy w ciągu ostatnich lat pytałem się o to osobiście w Sony Więc zostaje tylko Empik jako jedyny sklep w Polsce bez problemu respektujący niezgodność towaru z umową. Chyba najbardziej pod tym względem nieugiętym sklepem jest MM-a szkoda,bo raty 30x0% są kuszące. W Rzeszowie kolesie w salonie Sony mówili że na PS3 też można wykupić, nawet mi jakiś regulamin pokazywali. Jakoś w czerwcu tego roku się im pozmieniały reguły jeśli chodzi o dodatkową gwarancję. Pytałem wtedy o gwarancję na Bravię, więc może z rozpędu powiedzieli mi że na PS3 też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) obadam zaraz na oficjalnej stronce Sony i wyedytuje post czy jest już przedłużenie gwary na ps3 czy nie. trochę pozmieniały się przepisy i nic tam nie pisze,że na ps3 nie wolno przedłużać gwarancji wiec możliwe,że już wolno.Ponadto kiedyś by mieć gware ekstra trzeba było zarejestrować produkt do 2 tygodni od zakupu,teraz pisze,że do roku. Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dziwne, że nikt tutaj jeszcze nie ma Slima O.o http://www.ps3info.pl/forum/index.php?/top...mp;#entry136446 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jeżeli to prawda to obejmuje to tylko konsole kupione w centrum Sony czy obojętnie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 na niektorych sceenach wyglada zaje,biscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jeżeli to prawda to obejmuje to tylko konsole kupione w centrum Sony czy obojętnie gdzie? Tego niestety nie wiem. Jeśli wykupujesz dodatkową gwarancję, to być może trzeba reklamować sprzęt tam gdzie go kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 NIE mozna przedluzyc gwarancji w Sony centrach na ps3 powod jest prozaiczny. Przedluzenie jest tylko na produkty Sony Polska, telewizory, kina domowe itp. a ps3 jest rozprowadzane przec SCE Polska wiec przedluzenie gwarancji lezy w gesti scep a nie sony polska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ciekawoski o Slimie od polskiego użytkownika tej konsoli z innego forum -soft w konsoli to 2.80 -nie ma opcji instalacji innego OS(a soft powtarzam 2.80) -podczas wgrywania gier nie wyskakuje logo playstation co skraca czas ładowania -NIE MA PRZYCISKU ON/OFF z tyłu konsoli,jak ją podłączysz do prądu to od razu zapala się czerwona lampka zatem nie ma możliwości całkowitego wyłączenia konsoli bez odpinania kabla,zostaje tylko standby) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) 24 miesiace gwarancji... jest postep Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 24 miesiace gwarancji... jest postep bo tak powiedział koleś w Empiku więc tego nie przyjmuj jako pewnik .Może oni po prostu tam tak myślą co by poniekąd tłumaczyło tak ochocze przyznawania niezgodności towaru z umową Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 -NIE MA PRZYCISKU ON/OFF z tyłu konsoli,jak ją podłączysz do prądu to od razu zapala się czerwona lampka zatem nie ma możliwości całkowitego wyłączenia konsoli bez odpinania kabla,zostaje tylko standby) To troche kapa bo mam neta przez wifi i nawet w standby wpierd*** pradu ile wlezie przynajmniej z tego co mi wiadomo zreszta slychac ze chodzi cos tam w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 wylacz uruchamianie ps3 z poziomu psp Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ktoś sie orientuje, jaka cena w MM?, no i czy gdzieś będzie ja można kupić taniej niż w gram.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 ja ma to wlaczone to konsola chodzi, wiatraki kreca, zjada pradu co niemiara , ale to nie ma nic wspólnego przeciez z tym przyciskiem od wylaczania on/off Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ktoś sie orientuje, jaka cena w MM?, no i czy gdzieś będzie ja można kupić taniej niż w gram.pl wczoraj nie mieli jeszcze w MM slima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 ja ma to wlaczone to konsola chodzi, wiatraki kreca, zjada pradu co niemiara , ale to nie ma nic wspólnego przeciez z tym przyciskiem od wylaczania on/off Chodzilo mi o stand by a nie na chodzie no nic spruboje wylaczyc to uruchamianie z poziomu psp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi