Hela 1 962 Opublikowano 2 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2010 (edytowane) Nie pamiętam dokładnie, bo dawno oglądałem, ale w każdym razie sen, to sen. Niekoniecznie musi mieć sens, zwłaszcza jeśli rzeczywiście miałby to być sen Nate'a z tętniakiem mózgu, czy co on tam miał. Znacznie dziwniejsze sceny były już w tym serialu, np. granie z pokera z diabłem. Zresztą nie sądzę, że gdyby Dave nie musiał zajmować się zakładem, to by zjarany chodził w klapkach i podartej koszuli na co dzień. Edytowane 2 lipca 2010 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2010 Własnie o to chodzi, że takie drobnostki jak przełożenie wyjazdu Nate'a mogą zmienić innego człowieka życie o 360 stopni Ale pewnie masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 31 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2011 wiem, ze jestem spozniony jak sam skorwiel, ale niedawno skonczylem ostatni odcinek. koncowka jest... ja pie,rdole. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2011 Właśnie skończyłem oglądać i (pipi)a to zakończenie było dla mnie tak przygnębiające, że ja pie.dole. Już nawet nie wspomne o tym, że to spokojnie można nazwać happy endem, bo każdy dożył starości i miał przyjemne życie. Ide sobie jakąś komedie obejrzeć Tak czy siak zakończenie genialne jak i cały serial również. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2011 Co do spoilera- no chyba nie każdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2011 No, oprócz Keitha, którego zabili. Reszta dożyła minimum 75 lat, a Claire pociągnęła 102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2011 Ano, przepiękne zakończenie, wzruszyłem się. Teraz chyba zacznę Deadwood, bo Sopranos skończone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 31 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2013 zacząłem oglądać, pooglądałem 4 odcinki i z butów nie wyrwało - dalej jest lepiej ? dodam, że nie jestem serialowym januszem i mam za sobą the wire, soprano, shield i dobry serial potrafię docenić mimo, że na początku może nudzić. Spusty nad mega zakończeniem na pewno motywują do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 31 maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2013 Daj jeszcze szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 31 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2013 No jak do końca pierwszego sezonu nie załapiesz bakcyla, to później raczej też nie. W tym roku po raz kolejny zaliczyłem wszystkie sezony tego serialu - coś wspaniałego. Cały czas mam w uszach tą piosenkę z bodajże ostatniej sceny serialu, aż mnie ciary przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 1 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2013 maciucha ma rację, SFU to nie jest typ serialu gdzie formuła/fabuła/itp się w późniejszych sezonach zaczynają mniej lub bardziej drastycznie zmieniać. Więc zalicz 1 sezon i decyduj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 3 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2013 (edytowane) A zakończenie świetnie, ale w kategorii artystycznej, a nie fabularnej jak np. w the shield.Można nawet na YT obejrzeć, jak nie dasz rady dociągnąć serialu do końca. Edytowane 3 czerwca 2013 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2013 Wczoraj skończyłem oglądać, jestem wrażliwym człowiekiem więc SFU na zawsze zagości w moim serduszku Takiego ciężaru jak ostatni sezon, to dawno nie poczułem, jeśli chodzi o filmy i seriale. Było sporo nużących momentów w poprzednich sezonach, ale warto było się nie poddawać i oglądać kolejne epy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 Majstersztyk, a 10. odcinek piątego sezonu i ostatni odcinek (z zakończeniem, które na długo pozostanie w pamięci) to najlepsze dwie godziny, jakie mogły mi się przytrafić, jeśli chodzi o seriale. Chyba muszę sobie zrobić serialową przerwę, bo czuję, że zachwalane przez wszystkich The Shield i The Wire nie wzbudzą we mnie ogólnoforumowego podniecenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 Po Six Feet Under, żaden serial już nie jest taki sam. Jedyne 10/10 jakie mógłbym wystawić bez zastanowienia.Damn, zbieram się za kolejny re-watch, ale czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 Majstersztyk, a 10. odcinek piątego sezonu i ostatni odcinek (z zakończeniem, które na długo pozostanie w pamięci) to najlepsze dwie godziny, jakie mogły mi się przytrafić, jeśli chodzi o seriale. Chyba muszę sobie zrobić serialową przerwę, bo czuję, że zachwalane przez wszystkich The Shield i The Wire nie wzbudzą we mnie ogólnoforumowego podniecenia. To se usiądź do nich z nastawieniem na średniawkę. Problem solved. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 Kliknalem tak na pale bo myslalem ze to o zespole temat, a tu taki ch.uj Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 SFU najlepszy serial ever i nic już go nie przebije. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 (edytowane) A się poryczałem na końcu ajej. No bardzo dobry ogólnie, święta trójca Wire/Mad Men/Sopranos pozostała nieruszona, jednakże 6FU gdzieś tam puka do drzwi. Najlepsza postać? Oczywiście Ruth. Teraz mi trochę smutno, bo z tego słynnego forumowego kanonu obejrzałem już wszystko. Zawsze w pogotowiu mialem 6FU, no ale jednak w końcu się za to zabrałem i teraz pustka czy to ta słynna pora na anime? Edytowane 7 sierpnia 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 Oz/Deadwood obejrzane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 Sto lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 Peep Show obejrzane? Curb your Enthusiasm? Babylon 5? Darkplace? The Deuce? Space Ghost: Coast to Coast? Black Books? In Treatment? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 40 minut temu, Figaro napisał: Peep Show obejrzane? Curb your Enthusiasm? Babylon 5? Darkplace? The Deuce? Space Ghost: Coast to Coast? Black Books? In Treatment? No przecie Ci napisał, że SFU to najlepszy serial... to co wymieniasz to średniki i pewnie ragus zna jak każdy normalny obywatel RP forumPSX After Life Rickyegoe Gervaisa se może obejrzeć, nieznane, krótkie, całkiem fajne, ale nic nie zastąpi 6FU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 320 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 Sorki Ragi ale seriale 10/10 się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 11 godzin temu, ragus napisał: A się poryczałem na końcu ajej. No bardzo dobry ogólnie, święta trójca Wire/Mad Men/Sopranos pozostała nieruszona, jednakże 6FU gdzieś tam puka do drzwi. Najlepsza postać? Oczywiście Ruth. Teraz mi trochę smutno, bo z tego słynnego forumowego kanonu obejrzałem już wszystko. Zawsze w pogotowiu mialem 6FU, no ale jednak w końcu się za to zabrałem i teraz pustka czy to ta słynna pora na anime? Obejrzyj chociaż Ty, bo reszta forumka udaje, że nie zna. Cztery sezony zayebistości po dosłownie parę odcinków. Najlepszy serial dramatyczny/obyczajowy jaki widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi