Skocz do zawartości

Mini Ninjas

Shakeawake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

czy ja wiem i-ninja z tego co pamietam to byla platformowka, a tu zapowiada sie slasher pokroju ninja gaiden. moze byc ciekawie

Burth czemu twoj avatar ciagle wymiotuje?

Edytowane przez Jazdaone
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

jest demo, sprawdźcie sobie.

ta gra ma coś w sobie, jest dziecinna ale nie irytuje, nie wyłączam jej po 5min, mała prosta śmieszna gierka ; myśle że lepszym pomysłem byłoby wypuszczenie jej na PSN, miałaby wieksze branie a tak przepadnie w gąszczu hitów

Opublikowano

A mnie tam się podoba. Zapowiada się całkiem niezły, platformer - taki oldschoolowy, których obecnie brak. Też uważam, że lepszym pomysłem byłoby wydać ją na PSS.

Co do oprawy gfx to fakt, okolice PS2. :/

Opublikowano

Ja chyba mam bardzo niskie standardy bo akurat oprawa graficzna mi się podoba, prosta kolorowa i gładziutka z fajną "trawusią".

Gameplay też bardzo fajny odprężający z relaksującą muzyką. Gra jest idealna, ale na PS Store bo w pudełku to 200 stów nie dam, nawet 100 nie dam, więc skorzystam z oferty pecetowego sklepu "ThePirateBay" xD

Opublikowano

Taka popierdółka, a klimaty feudalnej Japonii lepiej pokazane niż w Ninja Gaiden, gdzie Ryu wygląda jak pedał z klubu gogo z mieczem, który ni w ząb nie przypomina broni ninja.

Szkoda, że nie wyjdzie na PSS, bo pełną kwote będzie mi trochę szkoda wydać :/

Opublikowano

Bardzo przyjemna gra. Nie rozumiem narzekań na grafikę, jest bardzo porządna i stylowa, tekstury nie są złe, a efekty tez bardzo niczego sobie. Jakby wyszła na PSN za 5-6 dych brałbym od razu :) Może jednak zdecydują się na cyfrową dystrybucję...