Berion 207 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Jakiś czas temu skończyłem i tak jak pisałem wcześniej, oldschoolowy, nieskomplikowany platformer dla dzieci. Świetny klimat, zbieranie dupereli (ileż to ja się naszukałem tych jizo ;]), fajny patent z tagowaniem postaci, są jakieś tam nawet czary i drobne elementy rpg. Polecam od razu zacząć na hardzie (który jest jakąś kpiną - nie różni się niczym od easy ;]) Za 50 dych IMO warto brać. Niestety jest jeden mały bug związany ze statuetkami. W levelu z polem ryżowym należy zebrać najpierw dwie statuetki w zalanych wodą domkach i dopiero potem wrócić się po trzecią. W przeciwnym razie po ukończeniu levelu mimo iż gra niby zaliczy komplet to w menu z wyborem poziomów/epizodów będą dwie. Uniemożliwi to zdobycie trophy za wszystkie jizo. Edytowane 22 sierpnia 2010 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi