Opublikowano 10 września 20159 l nie wiem nie grałem w PES'a bo skośnookie nie dały demka na pc ciekawe czy powtórzy się sytuacja z 2 poprzednich edycji gdzie input lag uniemożliwiał rozgrywkę.
Opublikowano 10 września 20159 l PES niszczy fife drugi rok z rzędu. Te tragikomiczne łyżwy na trawie mnie nie przekonują. Grałem na PS4 i x360
Opublikowano 10 września 20159 l Nie no, tak tylko sprawdzałem Kobika PES jest oczywiście lepszy. Przede wszystkim wygląda jak mecz (powiedzmy). Ta kamera, ta długość boiska, super. W Fifie wygląda to sztucznie. Fajnie, że tempo jest w niej wolniejsze, ale movement nadal jest zyebany. Aha, murawa w Fifie wygląda jak rzygi. PES nie jest idealny, ale na pewno lepszy od Fify.
Opublikowano 10 września 20159 l W dniu 10.09.2015 o 19:32, KoBik napisał(a): No nie bardzo, ale spoko tomasz każdy ma swoje zdanie. Wszystko jest na starych silnikach więc co mogą więcej zmienić? W dniu 10.09.2015 o 19:32, bluber napisał(a): PES niszczy fife drugi rok z rzędu. Te tragikomiczne łyżwy na trawie mnie nie przekonują. Grałem na PS4 i x360 Będzie tak jeżeli Konami nie zepsuje online jak zwykle.
Opublikowano 10 września 20159 l nie no nie będzie bo gra jest lepsza niż fifa i już, będziesz grał w zyebaną grę bo online działa? Edytowane 10 września 20159 l przez _Be_
Opublikowano 10 września 20159 l Need for speed ma swoich fanów jak i Forza, identycznie jest z piłkami tylko, że w tym roku PES to forza a fifa to NFS. PES to świetna piłka nożna FIFA to całkiem niezła karcianka z arkadowym dodatkiem w postaci meczu.
Opublikowano 10 września 20159 l W dniu 10.09.2015 o 19:50, bluber napisał(a): nie no nie będzie bo gra jest lepsza niż fifa i już, będziesz grał w zyebaną grę bo online działa? Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w jakąś piłkę offline. Gra przez sieć to dla mnie podstawa więc nawet jak nowy PES będzie najbardziej genialną grą piłkarską wszechczasów a online będzie z(pipi)ane tak jak w poprzednich odsłonach to na pewno jej nie kupię.
Opublikowano 10 września 20159 l absolutnie nie zgadzam się z tym porównaniem z artykułu. Im dłużej obcuje z demem PES 2016 tym jest gorzej, byłem optymistycznie nastawiony do nowego PES-a ale FIFA mimo znikomej ilości zmian, jest nadal o krok lepsza.
Opublikowano 10 września 20159 l Ja napiszę to jeszcze raz Pes grą sportową roku, Fifa grą karcianą roku :-D
Opublikowano 10 września 20159 l Wybrałbym pesa, jednak online mnie znudził po jakimś czasie. W fifie fut wydaje się wciągający. Zastanowię się jeszcze, pes 15 był dobry, ale zabrakło mi tego syndromu jeszcze jednego meczu.
Opublikowano 10 września 20159 l W dniu 10.09.2015 o 20:22, xtomashx napisał(a): W dniu 10.09.2015 o 19:50, bluber napisał(a): nie no nie będzie bo gra jest lepsza niż fifa i już, będziesz grał w zyebaną grę bo online działa?Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w jakąś piłkę offline. Gra przez sieć to dla mnie podstawa więc nawet jak nowy PES będzie najbardziej genialną grą piłkarską wszechczasów a online będzie z(pipi)ane tak jak w poprzednich odsłonach to na pewno jej nie kupię. Co jest takiego zje.banego w online w pesie?
Opublikowano 10 września 20159 l FIFA wygrywa mimo że może i chciałbym żeby było inaczej, powód jest prosty - tam online działa PES może mieć głębię w gameplayu ale bez porządnego online jest dla mnie grą na doczepkę do pyknięcia sobie jednego sezonu ML, jakiegoś turnieju, ale potem kończy się tak że płytka leży i się kurzy - brak konkretnego online powoduje że ta gra mogłaby dla mnie nie istnieć powiem więcej, taki stan rzeczy zostanie na bardzo długi czas, Konami *NIGDY* nie zrobi dobrego netcode, partaczyli go od zawsze (PES 5 i 6 to ostatnie części które były grywalne po sieci, mimo że tam host się zmieniał w połowie meczu), i od 2008 roku nie potrafią sobie z tym poradzić, praktycznie wszyscy japońscy developerzy są głęboko w du.pie jeśli chodzi o online - Namco i Tekken - nawet przy idealnym połączeniu nie można tej gry traktować poważnie, Konami - żenada since 2008, Polyphony i Gran Turismo - śmiech na sali, jedyny wyjątek to Capcom, który ma online ogarnięte tylko z tego powodu że zatrudnili do siebie typa któy zrobił tryb online do emulatora starych gierek z CPS1-CPS2 tzn kaillera i tylko dzięki temu mają to na poziomie dlatego też ilekroć czytam zachwyty nad nowym PESem przypominam sobie jakie super atrakcje czekają na mnie online...zalagowany input i tryby gry 100 lat za murzynami
Opublikowano 11 września 20159 l PES mnie w tym roku juz bardzo pozytywnie zaskoczyl gameplayem, bo szczerze nigdy nie spodziewalbym sie ze wroci to na stare dobre tory. Mam nadzieje ze jeszcze zaskocza mnie normalnym online bo w zeszlym roku bylo slabo niestety.
Opublikowano 11 września 20159 l W tym roku wygrywa fifa ze względu na szprej przy wolnych i żeńskie składy , takie życie.
Opublikowano 11 września 20159 l Jak jest szprej to zmienia postać rzeczy ;] , a tak na poważnie to może poczekajmy na fulla i zobaczymy co z tym online bo proroków jest tutaj pod dostatkiem a może sie mylą ;]
Opublikowano 11 września 20159 l Po dwóch meczach stwierdzam, że jeśli chodzi o feeling to fifunia nie dorasta do pięt królowi i jednak jak już coś kupię to raczej zdecyduję się na lepszą grę, którą jest PES. Za to tradycyjnie bolą licencje