Blaise 3 603 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) Przykro mi,więcej nie byłem w stanie.Nawet tato się spytał czy włączyłem grę z PS2.Autentyk. PS:To jest chyba początkujący a bramki nie padają z daleka i nie są nadzwyczajne. Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez blazej10 Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 blazej10,mocno przesadzasz z oceną pes2009! piszesz o akcjach które zdarzają się "raz na rok",myślę,że nie grałeś w demo pes2009 (można to wnioskować nawet po reakcji Twojego taty),tylko przepisujesz jakieś bzdury z jakiegoś forum anty fanów gry Konami! Ja się nie przekonałem do fify 09 i na pewno grę którą kupię w pierwszej kolejności to będzie pes2010. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jejku,kiedy tak było ! .PES jest denny,szkoda,że tak wspaniała seria tak nisko kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nie wiem czy ja dobrze zrozumiałem Kosa, ale jeżeli tak to nawet nic więcej tu nie piszę, bo wszystko jasne. A myślę, że dobrze go zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) A ja mialem PESa i w pelni zgadzam sie z Blazejem. Grafika PS2, odglosy (szczegolnie pilki) PSX. Zanim w FIFA nauczylem sie strzelac bramki to dobrych pare godzin minelo. W PES pierwsza gra w demo i w 2 minuty 3:0. Wszystkie stare patenty dzialaja (machanie gala) bramki z d.py i pilka lecaca wolniej od biegnacego zawodnika... Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Lepsza jest ta gra, w której Barcelonie nie gwiżdżą ręki w polu karnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Lepsza jest ta gra, w której Barcelonie nie gwiżdżą ręki w polu karnym. akurat w obu grach nie ma odgwizdywanych rak. bezsens, ale nadal w zadnej z tych serii o to nie zadbano ;D nie zmieniajmy tematu, bo ten ktory tutaj probujesz poruszyc moze wywolac niemala lawine odpowiedzi. lepiej tego uniknac. Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 blazej10,mocno przesadzasz z oceną pes2009! piszesz o akcjach które zdarzają się "raz na rok",myślę,że nie grałeś w demo pes2009 (można to wnioskować nawet po reakcji Twojego taty),tylko przepisujesz jakieś bzdury z jakiegoś forum anty fanów gry Konami! Ja się nie przekonałem do fify 09 i na pewno grę którą kupię w pierwszej kolejności to będzie pes2010. włączyłem demo PES 09, Argentyne wybrałem, rozpocząłem mecz, po roku nie grania w żadnego PES, bo 08 też było kup*skiem. przelazłem od połowy jednym zawodnikiem całe boisko i chuknąłem bramkę w 2 minucie meczu, po czym zakończyłem przygode z PES. A po filmikach z 10, widze, że jest to samo, więc jak filmiki nie mogą decydować o wyborze gry jak mogą. Ta gra stała się zwykłym pinbalem, pozbawionym jakiejkolwiek realności meczu piłkarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Lepsza jest ta gra, w której Barcelonie nie gwiżdżą ręki w polu karnym. Nie najlepsza jest ta, ktorej gracz zna przepisy gry w pilke nozna co jest niezwykle rzadkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 blazej10,mocno przesadzasz z oceną pes2009! piszesz o akcjach które zdarzają się "raz na rok",myślę,że nie grałeś w demo pes2009 (można to wnioskować nawet po reakcji Twojego taty),tylko przepisujesz jakieś bzdury z jakiegoś forum anty fanów gry Konami! Ja się nie przekonałem do fify 09 i na pewno grę którą kupię w pierwszej kolejności to będzie pes2010. włączyłem demo PES 09, Argentyne wybrałem, rozpocząłem mecz, po roku nie grania w żadnego PES, bo 08 też było kup*skiem. przelazłem od połowy jednym zawodnikiem całe boisko i chuknąłem bramkę w 2 minucie meczu, po czym zakończyłem przygode z PES. A po filmikach z 10, widze, że jest to samo, więc jak filmiki nie mogą decydować o wyborze gry jak mogą. Ta gra stała się zwykłym pinbalem, pozbawionym jakiejkolwiek realności meczu piłkarskiego. Bullshit,bullshit i jeszcze raz bullshit. Nawet nie chce mi się tego komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Prawda w oczy kole. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 jaki bullshit? ja też ściągłem demko PES2009 bo chciałem sprawić sobie tą gierke lecz po 5 minutach wywaliłem to bo poprostu mi sie nie spodobała. O ile w tą wersje na PS2 przełknąłem bo była dla mnie lepsza, to już nie na next-geny... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) @blazej10 Chyba ciebie w odbyt. @Merson Nie zrozumiałeś - słowo bullshit nie odnosiło się do tego czy mu gra się podoba czy nie - bo (pipi) mnie to obchodzi(ważne by mi się podobała).Ale jak pisze takie bzdury o grze, której na oczy nie widział,w która razu nie zagrał to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ja nie wmawiam nikomu,że PES to najlepsza i jedyna słuszna gra i tym się różnię ja od blazeja 10. Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) Gralem w PESa,wiem co mowie.FIFA zjada PESa i nie wiem jsk z tym mozna sie klocic.Jesli tego nie dostrzegasz-przykro mi.Nerwy Ci chyba puszczaja bo wszyscy dyskutujemy spokojnie a Ty z odbytem wyjezdzasz.Ogarnij sie. BTW:Pokonalem Cie w battle.Nie zyjesz bo strzelalem z beretty.Ciekawe czy konami w 1 miesiac dolaczy nowe animacje do gry. Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez blazej10 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) Klopot w tym ze wiekszosc milosnikow PESa sama sie przyznaje ze FIFA 09 nie zna, w druga strone jest tak, ze jest wielu "converts" (ladne slowo), ktorzy po prostu zmienili gre znajac oferte obu producentow gier. Ader zajrzyj do jednego tematu w kaciku FIFA z radami dla graczy PESa. Zdziwisz sie jak wielu ich jest i jak "dziwne" problemy maja (ze strzeleniem bramki, ze strzalami z daleka, z komplikacja dryblingu, z gra jeden na jeden). Nie da sie ukryc ze PES zostal w tyle i w wersji najnowszej zapowiada sie podobnie. Rozumiem, ze mozna lubic to w co sie jest juz dobrym i nie chciec isc w inna strone, ale tacy "konserwatysci" wymieraja, a swiat idzie naprzod... Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Gralem w PESa,wiem co mowie.FIFA zjada PESa i nie wiem jsk z tym mozna sie klocic.Jesli tego nie dostrzegasz-przykro mi.Nerwy Ci chyba puszczaja bo wszyscy dyskutujemy spokojnie a Ty z odbytem wyjezdzasz.Ogarnij sie. BTW:Pokonalem Cie w battle.Nie zyjesz bo strzelalem z beretty.Ciekawe czy konami w 1 miesiac dolaczy nowe animacje do gry. Chyba jednak Ty nie żyjesz(boszzz jak z dzieckiem..). Grałeś w PES2010??Ciekawe. Klopot w tym ze wiekszosc milosnikow PESa sama sie przyznaje ze FIFA 09 nie zna, w druga strone jest tak, ze jest wielu "converts" (ladne slowo), ktorzy po prostu zmienili gre znajac oferte obu producentow gier. Ader zajrzyj do jednego tematu w kaciku FIFA z radami dla graczy PESa. Zdziwisz sie jak wielu ich jest i jak dziwne problemy maja (ze strzeleniem bramki, ze strzalami z daleka, z komplikacja dryblingu, z gra jeden na jeden). Nie da sie ukryc ze PES zostal w tyle i w wersji najnowszej zapowiada sie podobnie. Rozumiem, ze mozna lubic to w co sie jest juz dobrym i nie chciec isc w inna strone, ale tacy "konserwatysci" wymieraja, a swiat idzie naprzod... Nie jestem jednym z nich,miałem fife ,wydałem na nią kupę kasy,pograłem,popodniecałem się kilka dni i mi przeszło.Wróciłem do PESa.To czy mi wierzysz czy nie nie obchodzi mnie raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nie jestem jednym z nich,miałem fife ,wydałem na nią kupę kasy,pograłem,popodniecałem się kilka dni i mi przeszło.Wróciłem do PESa.To czy mi wierzysz czy nie nie obchodzi mnie raczej. Wiec nalezysz do tych co wymieraja Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nie jestem jednym z nich,miałem fife ,wydałem na nią kupę kasy,pograłem,popodniecałem się kilka dni i mi przeszło.Wróciłem do PESa.To czy mi wierzysz czy nie nie obchodzi mnie raczej. Wiec nalezysz do tych co wymieraja Obojętne mi to jak to nazywasz,choć po raz kolejny następny fifowiec stara się mi wmówić co jest dla mnie najlepsze(czego nie cierpię) - macie jakąś sektę nawracania na "jedyną słuszną" czy co? Przecież to jest chore. Ja gram w to co mi odpowiada i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nikt Cie nie nawraca. Dyskutujemy co jest lepsze wiec nie rob scen . Trudno mnie nazwac FIFowcem skoro jedyne gry z serii FIFA jakie mialem to na PSP a i tam najczesciej gralem w PES6. FIFA 09 to pierwsza FIFA na wiekszy sprzet. PES 2009 tez mialem, niestety nie podobal mi sie kompletnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nikt Cie nie nawraca. Dyskutujemy co jest lepsze wiec nie rob scen . Trudno mnie nazwac FIFowcem skoro jedyne gry z serii FIFA jakie mialem to na PSP a i tam najczesciej gralem w PES6. FIFA 09 to pierwsza FIFA na wiekszy sprzet. PES 2009 tez mialem, niestety nie podobal mi sie kompletnie... Bo to jedyna FIFA do tej pory,która była naprawdę dobra i dla niektórych lepsza od PESa. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Mala uwaga do ankiety, brakuje opcji "Nie wiem", badz wielokrotnego wyboru - ze obie. Na pewno znajda sie kupcy obu gier i sa tacy jak ja, ktorzy wciaz nie wiedza (mimo okreslonej preferencji poki co) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nikt Cie nie nawraca. Dyskutujemy co jest lepsze wiec nie rob scen . Trudno mnie nazwac FIFowcem skoro jedyne gry z serii FIFA jakie mialem to na PSP a i tam najczesciej gralem w PES6. FIFA 09 to pierwsza FIFA na wiekszy sprzet. PES 2009 tez mialem, niestety nie podobal mi sie kompletnie... Bo to jedyna FIFA do tej pory,która była naprawdę dobra i dla niektórych lepsza od PESa. ja akurat jestem zdania ze FIFA stala sie grywalna marka od wyjscia FIFY 07 na next-geny (no aktualnie current). do diaska, jakie tutaj bluzgi leca. Ader dobrze powiedzial - gra w to co mu bardziej odpowiada i nie musi sie raczej z tego tlumaczyc. tutaj ma byc prowadzona dyskusja na temat obu gier. ktos podaje jakis argument, drugi odpowiada, ocenia czy jemu tez to pasuje, czy nie, podaje swoj i tak dalej. naprawde trzeba was tego uczyc? z tego co czytam to macie suche argumenty jak chleb dla konia. ogarnijcie sie bo temat niedlugo zostanie zamkniety i tyle bedzie z tych wszystkich bluzgow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Mala uwaga do ankiety, brakuje opcji "Nie wiem", badz wielokrotnego wyboru - ze obie. Na pewno znajda sie kupcy obu gier i sa tacy jak ja, ktorzy wciaz nie wiedza (mimo okreslonej preferencji poki co) Nie wiem czy jest sens teraz zmieniać...ale dodałem opcję "Obie" do ankiety. Wracajcie do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Z tego co czytam to z was kozaki w tym demku PES2009 Ja tam bęcki dostawałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pierwsze oficjalne sprawdzenie obu piłeczek http://www.gamezilla.pl/content/fifa-10-pc...orownanie-wideo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi