II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 PES w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 nie wiem nie grałem w PES'a bo skośnookie nie dały demka na pc ciekawe czy powtórzy się sytuacja z 2 poprzednich edycji gdzie input lag uniemożliwiał rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 FIFA>PES Grałem na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 na ps360 wersje 16 to nic innego jak 15 z nowymi składami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 PES niszczy fife drugi rok z rzędu. Te tragikomiczne łyżwy na trawie mnie nie przekonują. Grałem na PS4 i x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No nie bardzo, ale spoko tomasz każdy ma swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie no, tak tylko sprawdzałem Kobika PES jest oczywiście lepszy. Przede wszystkim wygląda jak mecz (powiedzmy). Ta kamera, ta długość boiska, super. W Fifie wygląda to sztucznie. Fajnie, że tempo jest w niej wolniejsze, ale movement nadal jest zyebany. Aha, murawa w Fifie wygląda jak rzygi. PES nie jest idealny, ale na pewno lepszy od Fify. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No nie bardzo, ale spoko tomasz każdy ma swoje zdanie. Wszystko jest na starych silnikach więc co mogą więcej zmienić? PES niszczy fife drugi rok z rzędu. Te tragikomiczne łyżwy na trawie mnie nie przekonują. Grałem na PS4 i x360 Będzie tak jeżeli Konami nie zepsuje online jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) nie no nie będzie bo gra jest lepsza niż fifa i już, będziesz grał w zyebaną grę bo online działa? Edytowane 10 Września 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Need for speed ma swoich fanów jak i Forza, identycznie jest z piłkami tylko, że w tym roku PES to forza a fifa to NFS. PES to świetna piłka nożna FIFA to całkiem niezła karcianka z arkadowym dodatkiem w postaci meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 nie no nie będzie bo gra jest lepsza niż fifa i już, będziesz grał w zyebaną grę bo online działa? Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w jakąś piłkę offline. Gra przez sieć to dla mnie podstawa więc nawet jak nowy PES będzie najbardziej genialną grą piłkarską wszechczasów a online będzie z(pipi)ane tak jak w poprzednich odsłonach to na pewno jej nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 absolutnie nie zgadzam się z tym porównaniem z artykułu. Im dłużej obcuje z demem PES 2016 tym jest gorzej, byłem optymistycznie nastawiony do nowego PES-a ale FIFA mimo znikomej ilości zmian, jest nadal o krok lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ja napiszę to jeszcze raz Pes grą sportową roku, Fifa grą karcianą roku :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wybrałbym pesa, jednak online mnie znudził po jakimś czasie. W fifie fut wydaje się wciągający. Zastanowię się jeszcze, pes 15 był dobry, ale zabrakło mi tego syndromu jeszcze jednego meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 nie no nie będzie bo gra jest lepsza niż fifa i już, będziesz grał w zyebaną grę bo online działa?Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w jakąś piłkę offline. Gra przez sieć to dla mnie podstawa więc nawet jak nowy PES będzie najbardziej genialną grą piłkarską wszechczasów a online będzie z(pipi)ane tak jak w poprzednich odsłonach to na pewno jej nie kupię. Co jest takiego zje.banego w online w pesie? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 np to że online to mecze vs real/barca/bayern. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 FIFA wygrywa mimo że może i chciałbym żeby było inaczej, powód jest prosty - tam online działa PES może mieć głębię w gameplayu ale bez porządnego online jest dla mnie grą na doczepkę do pyknięcia sobie jednego sezonu ML, jakiegoś turnieju, ale potem kończy się tak że płytka leży i się kurzy - brak konkretnego online powoduje że ta gra mogłaby dla mnie nie istnieć powiem więcej, taki stan rzeczy zostanie na bardzo długi czas, Konami *NIGDY* nie zrobi dobrego netcode, partaczyli go od zawsze (PES 5 i 6 to ostatnie części które były grywalne po sieci, mimo że tam host się zmieniał w połowie meczu), i od 2008 roku nie potrafią sobie z tym poradzić, praktycznie wszyscy japońscy developerzy są głęboko w du.pie jeśli chodzi o online - Namco i Tekken - nawet przy idealnym połączeniu nie można tej gry traktować poważnie, Konami - żenada since 2008, Polyphony i Gran Turismo - śmiech na sali, jedyny wyjątek to Capcom, który ma online ogarnięte tylko z tego powodu że zatrudnili do siebie typa któy zrobił tryb online do emulatora starych gierek z CPS1-CPS2 tzn kaillera i tylko dzięki temu mają to na poziomie dlatego też ilekroć czytam zachwyty nad nowym PESem przypominam sobie jakie super atrakcje czekają na mnie online...zalagowany input i tryby gry 100 lat za murzynami Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 PES mnie w tym roku juz bardzo pozytywnie zaskoczyl gameplayem, bo szczerze nigdy nie spodziewalbym sie ze wroci to na stare dobre tory. Mam nadzieje ze jeszcze zaskocza mnie normalnym online bo w zeszlym roku bylo slabo niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 W tym roku wygrywa fifa ze względu na szprej przy wolnych i żeńskie składy , takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 I i i iii nowe cieszynki wow! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jak jest szprej to zmienia postać rzeczy ;] , a tak na poważnie to może poczekajmy na fulla i zobaczymy co z tym online bo proroków jest tutaj pod dostatkiem a może sie mylą ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Po dwóch meczach stwierdzam, że jeśli chodzi o feeling to fifunia nie dorasta do pięt królowi i jednak jak już coś kupię to raczej zdecyduję się na lepszą grę, którą jest PES. Za to tradycyjnie bolą licencje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Będziesz miał option file Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Option file moze byc tylko na ps4 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi