matrix_dk 1 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) Tutaj możemy się podzielić uwagami i sposobami na Achiwy Let's Get Punchy (Melee 5 soldiers-15pts) Bomba Punter (Punt 20 Bombas-20pts) My Head A-Splode (Get 50 Head Shots-20pts) Make'Em Scream (Get 100 Soldiers to Scream-20pts) To Kill A Blackbird (Destroy the helicopter attacking the Vice President-15pts) Look Out! (Kill a soldier with a Bomba-5pts) Walkin' on Water (Make it from one end of the lake to another in hyper-speed-5pts) Hero (Complete the game on any difficulty setting-50pts) Completionist (Complete the game with 100% of the items-20pts) Minimalist (Complete the game with less than 13% of the items-10pts) Proven Grounds (Complete the Proving Grounds-10pts) - czy tutaj chodzi o dodatkowe misje :co: czy to jest gdzieś w scenariuszu. Serious Complex (Level-up to experience level 50-10pts) A tak sie graficznie prezentują Edytowane 21 sierpnia 2009 przez matrix_dk Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Proven Grounds (Complete the Proving Grounds-10pts) Gdy bierzesz New Game to masz chyba Campagin oraz Proving... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2009 Walkin' on Water (Make it from one end of the lake to another in hyper-speed-5pts) Biegam po wodzie jak Jezus a Achiw nie wpada co robie źle? Cytuj
RoL 578 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Musisz przebiec przez cale jezioro bez zatrzymywania. Trzeba w pewnym momencie skoczyc na domek i biec dalej. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Przeszedłem SC po raz drugi zbierając wszystkie itemy tym razem z poradnikiem ,wyczyściłem mapę kompletnie i dalej brakuje jednego klucza i dodatkowo jeszcze armor upgrade .Czy to jakiś bug w grze ? bo przeszukałem wszystkie miejsca gdzie powinny byc klucze według poradnika i wszystkie były puste czyli zebałem całą 12 teoretycznie ,ale w praktyce wygląda to tak ze w statystykach brakuje jednego klucza . Co z tym fantem zrobić ? Cytuj
Sokół 0 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 http://www.jackpattillo.com/shadowcomplex/ poradnik z filmikami, może pomoże Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi