Sojer 6 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 okladka A: okladka B: pozdro Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Wszyscy widzę ocenili okładki w temacie o zawartości numeru, a ja będę prawym użytkownikiem i zrobię to tu. Pierwsza okładka jak dla mnie jest lepsza i ze spokojem zasługuje na dychę. Dobrze, że akurat na tą trafiłem. Druga też miałaby dychę ale jakoś tak defaultowo mam, że nie lubię batmanów i innych supermenów. Ogólnie obydwie są na bardzo wysokim poziomie. Coraz więcej napisów znika. Nie zapomnijcie w następnym numerze zostawić logo PE Edytowane 23 sierpnia 2009 przez Kisa v16 Cytuj
whitedragon 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Pierwsza okładka jak dla mnie jest lepsza i ze spokojem zasługuje na dychę. Dobrze, że akurat na tą trafiłem. Ja dałem pierwszej dziewięć, ale akurat niestety na nią nie trafiłem <_< . Druga na 7. Ogólnie - trzymajcie tak dalej, możecie się nieco poprawić . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi