qb3k 946 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Grę można już "zamawiać" w Internecie Jest RF. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 A wiadomo coś na temat systemu hopo? Będzie taki jak w ostatnich częściach, czy powrócą wreszcie do tego z GH3? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 A co było złego w tych dotychczasowych? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 no właśnie? Na moje ten w WT,GH:M, i Smash hits był bardzo dobry. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2009 hmm co to jest system hopo ? chodz w gh gram bardzo duzo to nie sledze tematow i wogole i nie mam pojecia co to ogolnie obadalem na youtube gameplay z experta i widze ze wrocili do normy z GH3 a nie taka latwizna jak w gh metallica import piosenek i jazda Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 (edytowane) Hammer On i Pull Off. Chłopaki, to GH5 na prawdę tak masakruje czy brać lepiej Smash Hits? Edytowane 29 sierpnia 2009 przez marcin0903 Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Powiem Ci jutro :-] Ale ja bym brał GH5. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Kupujesz gdzieś, czy może kupujesz na torrentach ? Bo jak "gdzieś" to proszę napisz gdzie . Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 On na torrentach, ew. sieć rapidshare, bo też dobre ceny mają. No i przesyłka dość szybka. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 ej, ale te sklepy to nie w Polsce, co nie? Cła ani VATu to się chyba nie płaci? - jak to jest? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Pograłem trochę na gitarce (perka jutro, bo trochę za późno na granie na niej ) i tak: Ogólnie gra się bardzo fajnie. Interfejs jest przyjemny, nutki ładnie wyglądają (całkiem fpyte się błyszczą) , wszystko co trzeba jest w zasięgu wzroku. Highway mamy w końcu jakiś normalny, bo czarny. "Wykończenie" a'la skóra da się przeżyć. Co zaś baaardzo mi się podoba to animacja postaci i ogólnie cała grafika. Dali chyba jakiś filtr, który czyni obraz jakby bardziej naturalnym, wszystko ma jak gdyby mniej klatek, ale przez jest bardziej realistycznie. Awatary wyglądają fajnie, ale przy standardowych postaciach mają dość dziwaczne proporcje. Tak więc jak grać awatarami to tylko całym bandem. System HOPO imo in plus. Nie jest taki jak w GH3, ale za to wg mnie jest dużo bardziej tolerancyjny niż w WT, Metallice, czy SH. Jednak to, co wku.rwia w grze na gitarze najbardziej (przynajmniej mnie) to granie partii nie-gitarowych. Popatrzcie sobie w necie na chart np. "Sympathy for the Devil" lub "Gratitude". No ludzie, od wpadki z TTFAF w GH3 oni jeszcze nie nauczyli się, że to się ku.rwa nie sprawdza!!! Zagrałem ze 2 czy 3 venue'sy w Karierze. Nie grałem dalej, bo kawałki były bardzo chu.jowe. Z początku jest przyjemnie (Feel Good Inc., Song 2), ale potem każą grać takie gów.no, że po przesłuchaniu tego kawałka z podglądu nie chce mi się tego grać. Co nie zmienia faktu, że hiciorów w liście jest sporo. Anyway- Karierę zrobię tylko dla achievementów i odblokowania postaci, potem walę Quickplay. Niestety powtarza się tu sytuacja z GH:WT, gdzie po przejściu 2 kawałków w Karierze włączałem sobie Quickplay, zagrałem 5 piosenek i zmieniałem płytę na RB2. Jeszcze słów kilka o Menu. Ewidentnie twórcy chcieli coś zmienić z tym i fakt- zmienili, ale bez pomysłu. Niby jest ładnie, ale jakoś strasznie chaotycznie IMO. Zobaczymy jutro jak gra się na drumsach. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Zgodzę się co do twoich rozważań z wyjątkiem jednego: piosenek. Zagrałem około 20 piosenek w karierze i jak dotąd tylko 1 była na maxa głupia reszta jest dobra a w niektórych wypadkach nawet bardzo dobra. Imo pierwsze piosenki są lepsze niż te z badziewnego GH 3 i trochę lepszego WT. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Na pewno mnie poprzecie jak sami zagracie: do grania na perce nie ma lepszego Guitar Hero. Nutka do stopy wygląda w końcu normalnie, talerze są na żółtym i zielonym zamiast na żółtym i niebieskim, charty poukładane w miarę fajnie. Chociaż np. w "The Rock Show" Blinka zielony pad jest talerzem i tomem praktycznie w tym samym momencie. Ogólnie gra się bardzo fajnie, fun bije na łeb poprzednie części. Także Marcin polecam GH5 zamiast SH Co do samej gry jeszcze. Po pierwsze to czelendże. Bardzo fajnie wymyślone. Do zrobienia mamy np. danego streaka lub daną ilość punktów. Za wysiłek przyznawane są odpowiednio złote, platynowe lub diamentowe płyty, zależy jak się postaramy. Na pewno zabije to trochę monotonię po przejściu kariery, a i są achievementy za to. I jeszcze: albo mi się wydaje, albo podczas grania "Plug in Baby" mamy całe Muse, a nie tylko Bellamy'ego O_o e: a jednak- jak potwierdza Wallerot, gdy gramy piosenkę zespołu, którego wokalista jest przeniesiony do gry, reszta bandu też jest na scenie. IMO zaje.bioza Muszę dojść do Nirvany i pograć Grohlem (o ile jest ) Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 OK to będzie "In Stock" na PA i biorę . Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Zajaraliście mnie w ciul na tą gierkę Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 piraci zawsze mają lepiej Ponoć kolejny turniej GH we Wrocławiu ma być na piątce. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 http://cgi.ebay.com/NEW-FACTORY-SEALED-GUI...4#ht_500wt_1182 Nawet okazja, aczkolwiek nie wiadomo czy w ogóle dojdzie bo skoro free shipping to pewnie najtańsza opcja, nierejestrowana no i nie wiem jak z cłami i vatem, ale to akurat chyba najmniejsze zmartwienie powinno być . Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 <<PLEASE NOTE: THIS IS A PRESALE ITEM , YOUR GAME WILL BE AVAILABLE FOR SHIPMENT ON TUESDAY, SEPTEMBER 1, 2009>> Czyli tak czy siak kradzieje mają lepiej. Tu nawet nie chodzi o cenę tylko sam fakt grania przed premierą Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 No przecież premiera jest 1.09... W Stanach bo Stanach, ale jest Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 tak ale paczki trochę idą. Te nutki faktycznie takie po(pipi)e są czy idzie sie wczuć? Ogólnie in plus ta część czy nie bo nie wiem czy brać? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 tak ale paczki trochę idą. Te nutki faktycznie takie po(pipi)e są czy idzie sie wczuć? Ogólnie in plus ta część czy nie bo nie wiem czy brać? Jak dla mnie dobra, najlepsze GH od czasów trójki. Na perce jest dobrze, a na gitarze bardzo dobrze nawet. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Ty qb3k, a powiedz mi - czy te dołączanie do gry w każdym momencie, jest też dostępne online? Czy to tylko jak gramy sobie z ziomkami na jednej konsoli? Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) GH5 jest dobre.. tylko dobre. Niestety Bojan, tutaj zła wiadomość dla Ciebie - dość mocno obniżyli próg błędu Mi też w sumie to troszkę przeszkadza, bo przyzwyczaiłem się do duuużego progu w GHWT, GHM i SHSH. Ogólnie przy tej grze spędzę najwięcej czasu pewnie przy perce, bo nie mogę patrzyć jak kaleczę prosty rytm w GH5 a w GH:M, np Hit the Lights idzie bez problemiku na ponad 4* z tego co pamiętam. Edytowane 30 sierpnia 2009 przez s1ntex Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 próg błędu obniżony? eee... w takim razie poczekam na nowego rock banda jeśli się taki ukaże. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Kurde, jak się da przenieść mjuzik z Metallici i Greatest Hist (ch,uj z tym WT), to chyba biere. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi