s1ntex 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Możesz za opłata przenieść muzykę z Greatest Hits i WT, z Metallici nie możesz. ping - przecież w RB próg błędu jest jeszcze mniejszy niż w nowym GH. ;-d Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Możesz za opłata przenieść muzykę z Greatest Hits i WT, z Metallici nie możesz. O gejuchy. No nic, chociaż WT i GH się pozbęde. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Możesz za opłata przenieść muzykę z Greatest Hits i WT, z Metallici nie możesz. ping - przecież w RB próg błędu jest jeszcze mniejszy niż w nowym GH. ;-d kurwa późno jest, mam dużo na głowie i teraz się zorientowałem że narzekam na to że próg błędu obniżyli . Nie wiem czemu ale pod kopułą mi się namieszało do tego stopnia że myślałem że będzie łatwiej i się zdegustowałem. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Wg. mnie to oni ten próg jeszcze powiększyli. Czasami trafiam nutki, które już w ogóle zniknęły z ekranu. Ale ogólnie wg. mnie to najlepsze gh jakie do tej pory wyszło. Co do dołączania innego gracza do piosenki. Działa to tylko, kiedy wybierzesz tryb party, w karierze ani w guickplayu nawet na jednej konsoli nie możesz się dołączyć. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Działa to tylko, kiedy wybierzesz tryb party, w karierze ani w guickplayu nawet na jednej konsoli nie możesz się dołączyć. Сο ϳеѕt w сhuϳ lοɡісznе і nіе wіеm ϳаk ktοѕ mοɡl ѕаdzіс zе tο οnlіnе bеdzіе dzіаlас. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Wg. mnie to oni ten próg jeszcze powiększyli. Czasami trafiam nutki, które już w ogóle zniknęły z ekranu. Ale ogólnie wg. mnie to najlepsze gh jakie do tej pory wyszło. Co do dołączania innego gracza do piosenki. Działa to tylko, kiedy wybierzesz tryb party, w karierze ani w guickplayu nawet na jednej konsoli nie możesz się dołączyć. Bo masz laga Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 a jest kariera co-op online? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) Jest kariera online. Ogólnie gra jest bardzo dobra, podoba mi się. Próg błędu faktycznie troszkę mniejszy. Nie licząc GH:M, GH5 jest najlepszą częścią Edytowane 31 sierpnia 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Ma ktoś kod na hyperspeed? Próbowałem ten z Metallici i nie działa, bo bez HS nie umiem w to grać. ;f Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Hyperspeed jest w grze bez wpisywania kodów. Jest on w extras jak wybierasz sobie postać Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 O co biega z tym hyperspeedem? Aż sobie chyba to włączę dzisiaj, bo nie kumałem tego nigdy. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Z HS zupełnie inna gra. Na plus oczywiście. Przyzwczajenie po prostu, ale i tak.. mimo, że grało sięfajnie z przykrością stwierdziłem, że gry GH/RB już mnie prawie w ogóle nie ciagną Może Beatlesi coś zmienią, a jak nie.. ktoś chce kupić? (Les Paul / Perkusja z RB1 [wzmocniona stopa]) Ale to tak na przyszlosc jak cos. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Z HS zupełnie inna gra. Na plus oczywiście. Przyzwczajenie po prostu, ale i tak.. mimo, że grało sięfajnie z przykrością stwierdziłem, że gry GH/RB już mnie prawie w ogóle nie ciagną Może Beatlesi coś zmienią, a jak nie.. ktoś chce kupić? (Les Paul / Perkusja z RB1 [wzmocniona stopa]) Ale to tak na przyszlosc jak cos. Osz ty To chcę 5 dych za nią w takim razie ;] Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Powiedziałem tacie, żeby mi zrobił. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Import piosenek w GH5 FAIL !!! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Boże, co za dałny. Nawet osbourne'a nie dali do przetransferowania. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Grałęm u kumpla w piąteczkę i muszę pzryznać, że wczuwka przy "2MTM", "Du Hast" czy "Smells Like Teen Spirit" była niesamowita Oprawa graficzna nareszcie przystająca do Rock Bandowych standardów. Epicka ewolucja - nie ma mowy o rewolucji. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 10 września 2009 Autor Opublikowano 10 września 2009 Potrzebuje pomocy. Zamówiłem GH5(sama płytka) a mój less paul działa coraz gorzej. Przyciski nie łapią lub przerywają... strasznie mnie to wkurza wsadziłem do środka papierki ale nie dużo to pomogło. Jest może jakiś inny sposób?? Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Napiszę to co kiedyś już napisałem w temacie o GHIII. Mała porada odnośnie Les Paula. Ostatnio zaczęły mi szwankować przyciski w gitarze poszperałem w necie i znalazłem parę tematów odnośnie tego samego problemu. Główną tego przyczyną jest odłączany gryf, jeżeli parę razy go wyjmiemy to może się on poluzować i wtedy bolce z gitary nie dosięgają układu scalonego z gryfu, stąd przerwy w sygnale. Jaka rada? Ano wziąłem Les Paula na chama za ryja, posmarowałem brzegi gryfu oraz gitary (w miejscu złączenia ofc) super glue, wepchnąłem gryf z całej siły do dziury (hmm) i potrzymałem tak z 10 minut, klej zastygł a gitara śmiga mi teraz bez zarzutu. Pewnie nie odkryłem tutaj ameryki, ale może się to komuś przyda bo mi np. nie chciało się gitary do UK wysyłać, żeby ją wymieniali, o ile by to zrobili Żeby nie było, to tylko rada i robisz to na własną odpowiedzialność . U mnie odkąd to zrobiłem gitara śmiga elegancko bez żadnego przerywania, dodatkowo możesz właśnie podłożyć jakieś gumki pod przyciski przed sklejeniem. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 11 września 2009 Autor Opublikowano 11 września 2009 Dzięki teddy zamiast kleju użylem papieru do wypchania luzów i tez działa jak nówka. MA KTOS MOŻE JAKIEŚ PIOSENKI Z US PSS DO WT ?? mam wersje ntfs Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 20 września 2009 Autor Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) Ma ktos gierke bo brakuje mi perkusisty do banda narazie musze radzic sobie tak http://www.youtube.com/watch?v=gWaSIYcCyeU Edytowane 20 września 2009 przez Psykoman 187 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Momenty w których jest pokazane jak śpiewasz i grasz tworzą wrażenie oglądania teledysku Podobuje mnie się to <ok> Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 (edytowane) Przezaje.bisty patent z tym podwieszeniem mikrofonu! Dziwne, że sam na to nie wpadłem O_o Edytowane 21 września 2009 przez qb3k Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 3 października 2009 Autor Opublikowano 3 października 2009 (edytowane) U kolesia na melanżu (Elo STEFik) nie dało sie podwiesić mikrofonu ALE BYLO ZA(pipi)IŚCIE http://www.youtube.com/watch?v=THhjo-g03TM Edytowane 3 października 2009 przez Psykoman 187 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi