Skocz do zawartości

GUITAR HERO 5 \m/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz za opłata przenieść muzykę z Greatest Hits i WT, z Metallici nie możesz.

ping - przecież w RB próg błędu jest jeszcze mniejszy niż w nowym GH. ;-d

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O gejuchy.

No nic, chociaż WT i GH się pozbęde.

Opublikowano

ping - przecież w RB próg błędu jest jeszcze mniejszy niż w nowym GH. ;-d

kurwa późno jest, mam dużo na głowie i teraz się zorientowałem że narzekam na to że próg błędu obniżyli :D. Nie wiem czemu ale pod kopułą mi się namieszało do tego stopnia że myślałem że będzie łatwiej i się zdegustowałem.

Opublikowano

Wg. mnie to oni ten próg jeszcze powiększyli. Czasami trafiam nutki, które już w ogóle zniknęły z ekranu. Ale ogólnie wg. mnie to najlepsze gh jakie do tej pory wyszło. Co do dołączania innego gracza do piosenki. Działa to tylko, kiedy wybierzesz tryb party, w karierze ani w guickplayu nawet na jednej konsoli nie możesz się dołączyć.

Opublikowano
Wg. mnie to oni ten próg jeszcze powiększyli. Czasami trafiam nutki, które już w ogóle zniknęły z ekranu. Ale ogólnie wg. mnie to najlepsze gh jakie do tej pory wyszło. Co do dołączania innego gracza do piosenki. Działa to tylko, kiedy wybierzesz tryb party, w karierze ani w guickplayu nawet na jednej konsoli nie możesz się dołączyć.

Bo masz laga :D

Opublikowano

Z HS zupełnie inna gra. Na plus oczywiście. Przyzwczajenie po prostu, ale i tak.. mimo, że grało sięfajnie z przykrością stwierdziłem, że gry GH/RB już mnie prawie w ogóle nie ciagną :( Może Beatlesi coś zmienią, a jak nie.. ktoś chce kupić? (Les Paul / Perkusja z RB1 [wzmocniona stopa]) Ale to tak na przyszlosc jak cos.

Opublikowano
Z HS zupełnie inna gra. Na plus oczywiście. Przyzwczajenie po prostu, ale i tak.. mimo, że grało sięfajnie z przykrością stwierdziłem, że gry GH/RB już mnie prawie w ogóle nie ciagną :( Może Beatlesi coś zmienią, a jak nie.. ktoś chce kupić? (Les Paul / Perkusja z RB1 [wzmocniona stopa]) Ale to tak na przyszlosc jak cos.

Osz ty :D

To chcę 5 dych za nią w takim razie ;]

Opublikowano

Boże, co za dałny. Nawet osbourne'a nie dali do przetransferowania.

Opublikowano

Potrzebuje pomocy. Zamówiłem GH5(sama płytka) a mój less paul działa coraz gorzej. Przyciski nie łapią lub przerywają... strasznie mnie to wkurza wsadziłem do środka papierki ale nie dużo to pomogło. Jest może jakiś inny sposób??

Opublikowano

Napiszę to co kiedyś już napisałem w temacie o GHIII.

Mała porada odnośnie Les Paula. Ostatnio zaczęły mi szwankować przyciski w gitarze poszperałem w necie i znalazłem parę tematów odnośnie tego samego problemu. Główną tego przyczyną jest odłączany gryf, jeżeli parę razy go wyjmiemy to może się on poluzować i wtedy bolce z gitary nie dosięgają układu scalonego z gryfu, stąd przerwy w sygnale.

Jaka rada? Ano wziąłem Les Paula na chama za ryja, posmarowałem brzegi gryfu oraz gitary (w miejscu złączenia ofc) super glue, wepchnąłem gryf z całej siły do dziury (hmm) i potrzymałem tak z 10 minut, klej zastygł a gitara śmiga mi teraz bez zarzutu.

Pewnie nie odkryłem tutaj ameryki, ale może się to komuś przyda bo mi np. nie chciało się gitary do UK wysyłać, żeby ją wymieniali, o ile by to zrobili tongue.gif

Żeby nie było, to tylko rada i robisz to na własną odpowiedzialność :). U mnie odkąd to zrobiłem gitara śmiga elegancko bez żadnego przerywania, dodatkowo możesz właśnie podłożyć jakieś gumki pod przyciski przed sklejeniem.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...