Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiedzmin 3  -  " Czas nie kut.as, nie stanie ". 

Tego nie znałem.

:|

• Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 8,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BF3 Multiplayer   "Na pohybel (pipi)om, odbiór"   "Granat wam w dupe cwele!"   "Tylko mi tu (pipi) nie umieraj"   i wiele innych ;P

• Tick tock, Prince. Tick, tock.   Time is precious. Time is fleeting. Time... Is something you have very little of.   I am your untapped potential, your unrealized dreams! I am part of you.   Do

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Najlepszy dialog z Prince of Persia The Sands of Time   Farah: So it's true, he was a traitor? Prince: Take this, return it to your father's treasure vaults...guard it well... Farah:

Opublikowano

Wiedzmin 3 - " Czas nie kut.as, nie stanie ".

Tego nie znałem.

Czas nie kutas, stanąć nie chce .- tak jest poprawnie.

W cale, ze nie, ale przy.pieprzyc sie trzeba.  Co za nieludzie z was, tylko zaczepki szukają, zamiast sie upewnić, jak jest poprawnie. 

Opublikowano

W cale, ze nie, ale przy.pieprzyc sie trzeba. Co za nieludzie z was, tylko zaczepki szukają, zamiast sie upewnić, jak jest poprawnie.

To jest fajny cytat.