gekon 1 787 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) No i stało się! To już chyba koniec serialu, bo po tym odcinku powinni przestać to dalej krecić. Misiaczek Clair szuka tacie pracy, Ta wwodna baba z wkurzającą twarzą łapie dziwne fochy, Nathan odkrywa bardzo ciekawą intrygę i koniecznie chce się wydać w rece policji, a Hiro cofa sie w czasie, żeby powstrzymać brzydkiego japonczyka od skserowania własnego tyłka. Zal i nuda, żałuje, że to ogladam. Edytowane 7 Października 2009 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Zmarnowane 40min, najwazniejszej rzeczy dowiem sie z przyszlego "Poprzednio w Heroes" i to w ciagu kilkunastu sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
caveman 0 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No ten epizod coś słabiutki... Poczekajmy jak to dalej poleci, może to chwila słabości twórców (scenarzystów). Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 bez sensu odcinek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No bez sensu i przy okazji TRAGEDIA. Mam nadzieję, że to tylko jedno odcinkowy zastój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Bardzo nierówny odcinek... z jednej strony bardzo fajny motyw z Sylarem (zarówno amnezja jak i cyrk, który może fajnie pociągnąć fabułę: Sylar + Samuel :smile: ) , z drugiej strony postać Gretchen zbiera punkty, by stać się najbardziej irytującą postacią tego serialu, jeszcze bardziej niż Claire. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Na pewno epik lepszy od poprzedniego. Serial powinien skupić się na trzech postaciach - Piotrku, Sylarze i Samuelu, bo reszta jest zwyczajnie nudna i przejedzona. Czy ktoś z zapartym tchem śledzi wątek Claire, czy takiej Tracy ? W cholerę z nimi ! Parkman też staje się irytujący, a Hiro mam nadzieję, że wkrótce wykituje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 odcinek niezly bo prawie nie bylo Hiro Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 to tak [będą spoilery] - dobrze, że Sylar już 'jest'. Nie będą tego ciągnać niepotrzebnie. - wątek Claire nuda, standardowo - 'nowa' jest ok, chociaż pewnie znowu przez 2 odcinki będzie dziewczyną Petera i ją za(pipi)ią. Swoją drogą, ciekawe akcja z tą ścianą - brak Hiro, Tracy i Parkmana - in plus. Mimo iż zawsze podobała mi się postać japończyka tak trzeba przyznać, że jego wątek się już skończył. Nie zdziwiłbym się gdyby to był jeden z odcinków 'przygotowujących' do odejścia Hiro. niech ten wątek Samuela wreszcie się rozkręci, na Boga... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Podobał mi sie nowy odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Watek Sylara dobry, cała reszta ciagnie go w doł, na plus, że nie trzeba ogladac paskudnej twarzy Nathana. Pokemon Hiro z odcinka na odcinek staje się coraz głupszy. Jata!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dobry odcinek. No i końcówka fajnie nawiązuje do wątku z pierwszego sezonu. Ciekawe jak to dalej pociągną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Odcinek calkiem niezly, im mniej Hiro tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 dobrze sie dzieje, ale za woooooooooolnoooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Niezły odcinek, a wątek Czirliderki jak zwykle megawujowy. Samuel się dalej rozkręca co wychodzi na dobre serialowi. Wątek Parkmana też dobry, ale tylko dzięki Sylarowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 mam nadzieje, ze rozwinie sie watek lesbijski miedzy Kler i Greczen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Niby pierwotni scenarzysci ale jakos nie widac glownej fabuly, znow wszystko sprowadza sie do Sylara. Ten cyrk byl fajny na poczatku a teraz wieje nuda, zbieraja, i cos nie moga uzbierac ludzi. Serial sie stoczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Tempo serialu zeszło na psy. Po ostatnim całkiem niezłym epie zaserwowano kolejny gniot. Wątek Parkmana i zapijanie przez niego robaka był chyba najżałośniejszym wymysłem tego sezonu i oglądać się tego nie dało, dobrze, że coś ciekawego z tego wynikło. Kler-ber razem z jej lesbijską kumpelą również ciężko było oglądać - nie dość, że całość była nudna, to jeszcze do niczego nie doprowadziła. A opowieść o biednym chłopczyku, który nie może zapanować nad swymi mocami został bezsensownie przedłużony i właściwie nie wiadomo czemu miał służyć. Na plus zaliczam krótkie występy Samuela, choć i te niczego ciekawszego nie wniosły. Bardzo możliwe, że ten sezon będzie ostatnim: Źródła w stacji NBC mówią, że obecny sezon "Herosów" będzie ich ostatnim. Kanał może nie przedłużyć produkcji. Ta decyzja jest bardzo prawdopodobna, ponieważ wyniki oglądalności "Herosów" są stosunkowo niskie. Serial podczas swojego premierowego sezonu oglądało średnio 15 milionów widzów, podczas gdy najnowszy sezon gromadzi ledwo 6 milionów. Już w maju tego roku NBC zdecydowało się na kolejny sezon tylko ze względu na międzynarodową popularność programu. Dla stacji najważniejszy jest jednak rynek amerykański, więc jeśli widownia nie zwiększy się, w okolicach maja wyemitowany zostanie ostatni odcinek. www.filmweb.pl I bardzo dobrze. Niech cyrkowa rodzina zrzeszy wszystkich odmieńców, zakopie się pod ziemię i niech tam żyje długo i szczęśliwie. Edytowane 1 Listopada 2009 przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Bardzo podobał mi sie nowy ep, moze dlatego ze to byl maly powrot do przeszlosci. Akcja z cyrkowcami chyba wreszcie nabiera tempa, moze jeszcze cos bedzie z tego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 przez chwile myslalem, ze Charlie znowu zdechnie, to wtedy bym chyba nigdy do tego serialu nie wrocil. Przegadane, przeciagniete (watek Benneta to po cholere nam?), ale nie najgorsze. Troche lipa, ze nic sie jednak nie zmieni w 'terazniejszosci'. Jakis maly twist bylby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Watek Gabriela daje rade, pewnie Peter go uratuje. Troche wkurzajacy ten Hiro, jak mozna szantazowac kogos kto sie moze przeniesc w czasie i wszystkiemu zapobiec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 O kilku odcinkow jedynie Parker+Sylar daja rade, reszta to nuda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Skończyłem oglądac herosów na 3cim epie 4ego sezonu i nie wiem czy kontynuowac, dlatego chcę poznać parę waszych opinii czy warto śledzić kolejne odcinki? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 spoilery beda jezeli za(pipi)ia grubego to bede pod wrazeniem, wreszcie scenarzysci pokaza, ze maja jaja ;] Ogolnie mi sie podobalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi