gekon 1 787 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie mają jaj, nie wiem po co to dalej oglądam. Nawet nie wiem o czym jest ten sezon, poprzedniego w ogole nie kojarzę poza tym, że był beznadziejnie nudny i głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Peter przypadkiem go spotka pewnie rano w szpitalu i uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ale gruby jest chyba w Teksasie a Peter w NY...? Ale pewnie i tak macie racje ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Przewidywalny odcinek, ale fajnie ostatnio mi sie oglada Herosow. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 gruby zyje, no trudno. Pasdar podobno stracil prace wiec za kilka odcinkow powinien byc koniec tej dramy. Dobry motyw z Samuelem chociaz nie kumam, DLACZEGO (pipi)A PO 10 ODCINKACH?! Ktos naprawde powinien ich zagonic, zeby bardziej kondensowali scenariusze. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dlaczego? Dlaczego trzeba było czekać 2 sezony na dobry odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 troche sie dzieje no i dobrze. Podobala mi sie bipolarnosc odcinka, z jednej strony (kiepski) melodramatyzm u Petrellich a z drugiej troche jajec u Bennetów. U Hiro nie bylo tak zle, chociaz te (pipi)enie o Charlie to juz przeginka. Oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Przerwa do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak, kolejny odcinek 5 stycznia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Hehe, widze, że serial umarł smiercią naturalną i już nikt tego nie ogląda:) I bardzo dobrze, bo ogladac nie ma czego. Przeleciałem na forwardzie 2 nowe odcinki i straszny żal RIP Cytuj Odnośnik do komentarza
Koder90 0 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 W zeszlym tygodniu sobie przypomnialem o tym serialu, sciagnalem hurtowo te wszystkie odcinki co po przerwie byly emitowane. Oby nie bylo kolejnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koder90 0 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ostatni odcinek całkiem niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 oni po prostu powtarzaja ten sam blad co w sezonie 3. Po cholere tyle tych odcinkow? Całość jest strasznie rozwleczona a pojedyńcze odcinki nigdzie nie prowadzą. Teraz zbliża się końcówka więc robi się ciekawie. Ogólnie mam nadzieję na sezon 5, 10 odcinków ładnie kończących serial. Należy im sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 najgorszy z sezonu był Parkman co za czubek, że by nie umieć się powstrzymać od gadania do Sylera przy ludziach i robić z siebie idiotę o Tracy nie wspominam, bo żal kompletny jak w piątym sezonie usłyszę jeszcze raz tekst: Claire - misiaczku to nie dotrwam do szóstego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi