Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Avatar: The Game PlayStation 3 Trailer - GC 2009: Gameplay Trailer http://ps3.ign.com/dor/objects/735830/jame...trl_082009.html Co myślicie o tej grze? Ja po przeczytaniu raportu z PSX'a jestem zaciekawiony. Szykuję się coś nowego. Zawsze kibicowałem nowym IP. Grę podobno będziemy mogli zobaczyć w grudniu tego roku. Wybiorę się na film na pewno. Nie porównywałbym tego do GW ale mam nadzieję na coś dobrego.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l ...to sa jeszcze ludzie, ktorzy wierza w gry na licencji filmowej..? Wypuszcza to blisko premiery i bedzie pewnie kolejna sieczka na 6 godzin.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l ...to sa jeszcze ludzie, ktorzy wierza w gry na licencji filmowej..? Wypuszcza to blisko premiery i bedzie pewnie kolejna sieczka na 6 godzin. z tego co wiem to nie będzie tradycyjna gra na licencji stworzona "przy okazji" i wypuszczona w okolicach premiery filmu tylko po to by nabić kieszenie twórców $. Art w PSX mówi na ten temat więcej.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Scenerie wyglądają jakby byly żywcem wyjęte z Star Wars TFU, design tych niebieskich lodków jest slaby a to podobno jedna z dwóch najważniejszych nacji w grze. Na trailerach gra nie trzyma stałych fps'ow. Ogólnie wygląda jak połączenie SW i HALO, nie podoba mi sie. Zapowiedz w PSXie wydaje sie ciekawsza niz sama gra - tak jakby ktoś na sile chciał z tego hit'a zrobić.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l ...gierka ma niby chodzic w 3-D (z obciachowymi okularkami i "fchui" drogim telewizorem oczywiscie...). Tylko kogo bedzie na to stac..? P.S. Nie znam sie na tej technologii, wiec nie jechac po mnie za pominiecie jekiegos profesjonalnego pojecia Edytowane 29 sierpnia 200915 l przez Siara_iwj
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Gra ma chodzić w 3D ale bez "obciachowych okularków", które zostaną zastąpione mega-hiper zawaansowaną technologią, na którą może sobie pozwolić amerykańska śmietanka.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Koso w swojej relacji mówi o "aktywną (ze specjalnymi okularami wyposażonymi w nadajnik) oraz pasywną (z prostszym modelem soczewek)" (chodzi o technologię). Później dodaje, że "i nie mówię tu o papierowym badziewiu z przeźroczystą folią w dwóch kolorach".
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Jest jedno duże Ale.. tą grę robi Ubisoft a tej firmie nie ufam. Oni psuja każdą swoja grę głupimi, prostymi błędami, które są na tyle poważne że odechciewa się grać a patchy nie wydaja bo im sie nie chce (dosłownie, przykład z rainbow six).
Opublikowano 2 września 200915 l PS3 spokojnie sobie z tym poradzi nawet przy 60fps'ach (30 dla każdego oka), ale tv już niekoniecznie. Podobno wystarczy telewizor, który ma odświeżanie 120Hz, a takie są już dostępne na szerszą skalę... z tym że łatwo się naciąć na ściemę producenta i przed kupnem trzeba by przetestować czy faktycznie ma. Bo w sklepach można już znaleźć telewizory niby 600Hz, ale działają one na zasadzie sztucznej interpolacji klatek a w rzeczywistości mają 100Hz.
Opublikowano 9 września 200915 l http://www.gametrailers.com/video/pax-09-avatar/55641 gameplay, wygląda jak LP. Edit: Poprawione, sory z rozpędu Edytowane 9 września 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 9 września 200915 l Co nie jest w cale takie złe. Otoczenie bogate w detale bo hula na silniku FC2. Może nie jest to jakis ósmy cud świata ale wygląda bardzo porządnie. Tylko ta animacja postaci wygląda trochę średniawo:/
Opublikowano 10 września 200915 l Dla mnie to były 2 minuty nudy, w ogóle mnie ten tytuł nie zaintrygował (ani po relacji w PE anie po trailerach).
Opublikowano 26 września 200915 l http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-avatar/56772 gameplay Graficznie całkiem dobrze to wygląda.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ktoś już gra ?? Kiedy premiera bo w niedzielę tj 13.12 widziałem grę to kupienia w saturnie a tylk jeden egzemplarz i się zastanawiałem czy to nie przypadkiem przedpremierowy egzemplarz
Opublikowano 26 grudnia 200915 l czy rozgrywka w grze jest stricte liniowa czy jest mozliwosc wolnego free roamu po Pandorze? pobiegac po drzewach jako Na'vi i polatac na roznych stworach nie ruszajac glownego watku?
Opublikowano 26 grudnia 200915 l czy rozgrywka w grze jest stricte liniowa czy jest mozliwosc wolnego free roamu po Pandorze? pobiegac po drzewach jako Na'vi i polatac na roznych stworach nie ruszajac glownego watku? http://tvgry.pl/ Oblukaj sobie jak to wyglada,dla mnie padaka.
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Mam pare pytań: -Grał ktoś, jak prezentuje się wersja na PS3 ? ? - Czy istnieje możliwość przełączenia na "tryb 3D" ? (o ile na TV da się osiągnąć coś takiego )
Opublikowano 28 grudnia 200915 l - Czy istnieje możliwość przełączenia na "tryb 3D" ? (o ile na TV da się osiągnąć coś takiego ) ponoć taką możliwość ma tylko pare osób w Polsce. minimum 200 Hz telewizor i odpowiedni osprzet.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l - Czy istnieje możliwość przełączenia na "tryb 3D" ? (o ile na TV da się osiągnąć coś takiego ) ponoć taką możliwość ma tylko pare osób w Polsce. minimum 200 Hz telewizor i odpowiedni osprzet. Czemu niby 200Hz. Trzeba mieć odpowiedni monitor 120Hz. Ale taki, co wyświetla faktycznie tyle klatek, a nie dokłada własne. I w tym był problem gdy NVIDIA wypuściła 3D Vision. Sami zobaczcie http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Main.html.