santorynxd 0 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Gra słabita , film super ; D a co do domowego 3D nie warto sie w to bawic Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Dzisiaj powinna przyjść do mnie gierka. Ciekawe jak bardzo skopana jest Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Oj Geeraz bo się narazisz Danonkowi dla którego Avatar to film życia Nie zdziwiłbym się jakby za parę dni zaczął pleść głupoty ,że Uncharted2 może się schować przy Avatar The Game Świat już nie jest dla niego taki sam odkąd widział "dzieło" Cammerona Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Oj Geeraz bo się narazisz Danonkowi dla którego Avatar to film życia Nie zdziwiłbym się jakby za parę dni zaczął pleść głupoty ,że Uncharted2 może się schować przy Avatar The Game Świat już nie jest dla niego taki sam odkąd widział "dzieło" Cammerona Film życia jak najbardziej. Co do gry to się okaże ale nie mam dużych wymagań Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Wczoraj ukończyłem gierkę. Singiel to dobre 15h. Fabuła cienka jak barszcz... Ponoć sam Cameron jej pilnował ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Gra ma niby być prequelem do filmu ale totalnie nie trzyma się to kupy.. W filmie RDA miało garstkę samolotów, sprzętu i ludzi, a w grze jest tego tyle że nie wiem jak mogli przegrać tą wojnę Graficznie gra stoi na wysokim poziomie. Roślinność i fauna powalają. Czuć prawdziwą dżunglę. Klimat Pandory pełną gębą Muzyka też niczego sobie. Sama rozgrywka jak dla mnie mega miodna. Na'vi grało mi się bardzo przyjemnie, są szybcy a na łuk nie ma bata RDA najbardziej podobał mi się motyw wskakiwania do mecha. Super się go prowadzi i czuć ten power w łapach . Multi dla zasady olałem więc ciężko powiedzieć mi jakie jest. Podsumowując: +Grafika +Klimat +2 kampanie -Fabuła -Fabuła -Fabuła... Moja ocena (fana Avatara) : 7,5/10 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Dzieki kolego za reckę, jak trochę stanieje to z pewnoscią gierkę zakupię. Filmem też byłem zachwycony a żonka koniecznie chce osobiscie po Pandorze pobiegać Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 (edytowane) A to prawda że można sobie wybrać kim chcemy być? Ludźmi albo tymi niebieskimi? Bo kolega ma to na PC i tak mi gadał Edytowane 21 lutego 2010 przez schab0795 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 A to prawda że można sobie wybrać kim chcemy być? Ludźmi albo tymi niebieskimi? Bo kolega ma to na PC i tak mi gadał Po pierwszej godzince grania wybieramy po czyjej stronie chcemy być. Wczoraj pękła platynka. Miałem okazję pograć ostro w multi i muszę stwierdzić, że nie jest złe Na każdy tryb przypada co prawda po jednej tylko mapce ale trochę tego jest. Na'vi i ludzie są dobrze wywarzeni. Nie zauważyłem by jakąś stroną lepiej się grało. Polecam grać po 24, wtedy servery są pełne ludzi. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Ponawiam temat ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem tv 3D C55 7700 200HZ mam pytanko czy ktos gral w Avatara w 3D ? czy jest efekt wychodzenia obrazu z tv ? .Czy ma ktos linka na recke w wer 3D ?.Pozdrawiam. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Tutaj masz trochę informacji: http://www.electricpig.co.uk/2009/11/25/avatar-the-game-3d-first-play/ Jeszcze filmik Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Ponawiam temat ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem tv 3D C55 7700 200HZ mam pytanko czy ktos gral w Avatara w 3D ? czy jest efekt wychodzenia obrazu z tv ? .Czy ma ktos linka na recke w wer 3D ?.Pozdrawiam. ja grałem jest efekt "wychodzenia z ekranu" ale gierka jest marna za ten hajs kup sobie sturdusta hd 3d na psn (imo najładniejsza 3d gra jaką widziałem na własne oczy) gre darowałem sobie po 30 minutach jak jara cie jeszcze świat avatar to kupuj w ciemno, jesli szukasz dobrego tytułu 3d są "ładniejsze" i "fajniejsze " imo tytuły Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Ponawiam temat ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem tv 3D C55 7700 200HZ mam pytanko czy ktos gral w Avatara w 3D ? czy jest efekt wychodzenia obrazu z tv ? .Czy ma ktos linka na recke w wer 3D ?.Pozdrawiam. ja grałem jest efekt "wychodzenia z ekranu" ale gierka jest marna za ten hajs kup sobie sturdusta hd 3d na psn (imo najładniejsza 3d gra jaką widziałem na własne oczy) gre darowałem sobie po 30 minutach jak jara cie jeszcze świat avatar to kupuj w ciemno, jesli szukasz dobrego tytułu 3d są "ładniejsze" i "fajniejsze " imo tytuły Kupilem dzis avatar na PS3 aby pograc w 3D i za cholere nie umnie tego ustawic ! Inne gry na PS3 automatycznie wykrywaja 3d w grach i stosowny komunikat sie pojawia na tv.W avatar w chodzimy w menu ustawienia obrazu i ... lipa nie wiem jak to odpalic na aktywnych okularach .Gral ktos w 3d ? .Bo chyba ta gra nie jest na zwykle okulary za 3zl .Prosze o pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi