Skocz do zawartości

Jogurty, serki

Featured Replies

Opublikowano

1764.jpg

Twarog_poltlusty_wiejski_piatnica.jpg dobre kombo jak juz jajka i mieso nie wchodza

a z po(pipi)ek to lubie monte pitne 2008071017_monte_drink.jpg

Edytowane przez Guernica

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 19,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

pannacota%20z%20jagodami.jpg

napiszę jeszcze raz, żeby wam nie umknęło - panna cotta z jagodami. polecam spróbować.

Opublikowano

Truskawkowa była świetna - tej jeszcze nie skosztowałem.

Opublikowano

ostatnio pożeram deserki ryżowe od belriso - wszystkie oprocz wisniowego smaku. PYYYCHOTa

Opublikowano

Mlekovita, chciałem kiedyś o tym napisac i zapomniałem. ze 4-5 razy miałem. za każdym razem w mleku jakieś grudy były, a z butelki kurwiło jajem

• 2 lata później...
Opublikowano

Serek wiejski z piatnicy

12058_t300.jpg

GOTY (pipi)Y

Edytowane przez bartiz

• 4 lata później...
Opublikowano

Polecam jogurty Skyr. Gęste, lekko kwaskowate i dużo białka mają no i do tego pyszne. Występują wersje z owocami. Brałem z biedry, lidla, polomarket i zawsze smakowały ok.

• 1 rok później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Faza na skyr ostatnio, na redukcji świetna rzecz, codziennie trzy wjezdzaja

270569327_3228450947367698_5544502941656660612_n.thumb.jpg.0d8bdb95b76284dd31be4eff1c34dcb0.jpg

Opublikowano

Też ich wpierdalam sporo, ostatnio w lidlu nowe smaki były mango marakuja i owoce leśne. Ale najbardziej lubię jagodowy. 

• 3 tygodnie później...