VViking 0 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 nie wiem, czy to pytanie, się aby już przez to forum nie przewinęło, ale niestety nie mam dość czasu poszukać, a wujek Google zawiódł w poszukiwaniu szybkiej odpowiedzi Czy te reedycje klasycznych przygodówek (Grim Fandango, Full Throttle itp.) zostały przystosowane do nowych sprzętów? Nie mówię o poprawionej grafice, ale po tym czy one w ogóle działają np. na Viście i nowszych podzespołach (np na prockach dwurdzeniowych itp.)? Szczerze wątpię, aby wydali gierki które nie działają na nowszych komputerach, ale wolę się upewnić Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Grałem na XP i dwurdzeniowym w Grim Fandanago i było ok. Za to np przy takich rezerwowych psach coś tam trzebabyło motać w ustawieniach, bo gra chodziłą kilka razy szybciej. Najlepiej ściagnij demko(a jak nie ma to i sprawdź, a potem kupisz oryginał. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 W razie problemow z instalowaniem lub odpaleniem Curse of Monkey Island albo Grim Fandango mozesz rowniez sciagnac zmodyfikowane setupy z http://quick.mixnmojo.com/software . Instaluja cala gre na twardy dysk i przystosowuja do nowszych systemow operacyjnych. Dla unikniecia nieporozumien doprecyzuje, ze to tylko zmodyfikowane pliki instalacyjne i wciaz wymagaja oryginalnych plytek z grami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi