kant1983pl 7 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Gra TimeGate Studios (odp. za serię Kohan, dodatki do FEAR ) to taktyczna strzelanina z widokiem z perspektywy pierwszej osoby (TFPS), będąca skrzyżowaniem Halo z Tribes (btw.: ktoś jeszcze pamięta tą grę ? ). Sekcja 8 dosłownie wrzuca Cię w wir walki wprost z wysokości dziesiątków kilometrów. Dzięki odpowiedniemu pancerzowi z polem siłowym, który umożliwi bezpieczne lądowanie, uzbrojeniu i wyposażeniu specjalnemu Gracz jest w stanie sprostać przeciwnikom i wykonać postawione przed nim zadania. Tytuł posiada fabularny tryb dla samotnego gracza, ale jest nastawiony przede wszystkim na multiplayer. TimeGate Studios wydało niedawno oświadczenie, że na komputerze będzie można odpalić dedykowany serwer pod rozgrywki multiplayer na Xboksie 360. Serwer zwiększy maksymalną liczbę graczy z 16 do 32. Oprogramowanie do tego potrzebne ma być udostępniane za darmo. Gra wykorzystuje Unreal Engine 3. Oficjalna strona >>LINK<< Trailer 1 >>LINK<< Trailer 2 >> << Trailer 3 >> << Art z gry. Płońcie, płońcie... Tak wygląda początek misji. Desant z prędkością dźwięku i bez spadochronów Edytowane 26 sierpnia 2009 przez kant1983pl Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Jest nawet demo. Mnie ta gra nie zachwycila wiec nie czekam - troche powolna w dodatku. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Gralem w demo i jak dla mnie gra jest kiepska i przekolorowana i jeszcze to skakanie pod trigerem porazka. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Truchło. Wole grać w bierki z sąsiadkom spod dwójki Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Section 8 to modelowy przyklad wierutnego crapa. Dno kompletne.To moj pierwszy i zarazem ostatni wpis w tym topicu. Dziekuje za uwage. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Czezare Cytuj
cureman 1 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Totalne dno,slamazarna gra....szkoda kasy . Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Nic specjalnego, totalny przeciętniak. Tak swoją drogą zastanawiam się co kieruje developerem robiąc takie badziewia. No i kto to kupi w ogóle, i czy twórcy mają zysk z tego. Cytuj
skwara 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Halo+Tribes=g.ówn.o Edytowane 30 sierpnia 2009 przez skwara Cytuj
miki77 16 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Potwierdzam, crap totalny. Już nawet w demo nikt nie gra, bo jak wczoraj, czy tam przedwczoraj próbowałem się połączyć, to żadnego matchu nie znalazło. Cytuj
Mani 694 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Liczyłem na tą gre. Demo mnie całkowicie rozczarowało. Wolne, brzydkie, a myślałem ze nowe HALO powstanie tak przynajmniej wnioskowałem po zapowiedziach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi