Oldboy 984 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Od Niedzieli przy logowaniu się do XBox Live wyskakuje mi błąd 807b0194. Jest niby napisane, że jestem zalogowany, ale wtedy wyskakuje wspomniany wyżej błąd i nie mam dostępu do dem, filmów i dodatków. Z live korzystałem około roku i do tego czasu nie było tego typu problemu. Założyłem konto UK i ściągałem wszystko co chciałem (dema i teledyski). Dokonałem też wszystkich zalecanych aktualizacji. W ustawieniach sieci testowałem łącze i pokazuje mi, że wszystko jest w porządku. Nie jest to raczej sprawa samego neta, bo komp i inne urządzenia jak PSP chodzi bez żadnych problemów i ładnie śmiga. Konsola nieprzerabiana. Więc o Banie też nie ma mowy...zmiana konta nic nie pomaga. Błagam o pomoc !!! Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Czasem tak bywa. Powinno samo przejść. sprobuj odzyskac profil Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Już rozwiązałem :spartanin: dzięki za wsparcie 8) problem był wew. admin wysyłał komunikat odnośnie zapłaty za internet ,którą przyjmując ją do wiadmości trzeba było zatwierdzić. Na dodatek, tym razem zrobił wyjątek i wysłał na wszystkie mac-i w mojej sieci, a jak wiadomo Xbox takiej informacji niestety nie przyjmuje i potraktował to na swój sposób, blokując tą wiadomością przepustowość łącza :admin: próbując na kazdy sposób tego cholerstwa się pozbyć, choć wcześnie myśli o tym że konsola uległa zbanowniu bezpodstawnie były już bardzo, bardzo blisko :ban: :zgon: .....no i wpadłem na pomysł :nosze: podmieniając maca w PSP od Xboxa, który ma swoją przeglądarkę i usunąłem już problem :song: Temat uważam za zamknięty :imprezka: Edytowane 30 sierpnia 2009 przez Bushisan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi