Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Narazie nic nie wiadomo, oprocz tego ze tytul uderzy na PC, X360 i PS3 i ze bedzie bazowal na tym samym silniku co nadchodzacy od ID Rage. Temat stawiam, bo mam nadzije, ze na nadchodzacym QuakeCon'ie popuszcza troche info. WIadomo, ze ma byc niezle multi i calosc skonstruowana na zasadzie akcja>strach. Edytowane 29 sierpnia 200915 l przez Gość
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Co by to nie było sprawdzę bankowo. Trzecia część wg. mnie była genialna, dodatek wcale nie gorszy. To ma być modny ostatnimi czasy "reboot" btw.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l No Doom 3 swego czasu budzil podziw swoimi wymaganiami (TYLKO GeForce 2 ), pieknym (dynamicznym !!) cieniowaniem jak i klimatem (kiedy lazimy po ciemnosciach a wiemy ze sa zombiaki). Dodatek juz dobijal tym sporadycznym bullet time'em, i "kostka" (sic !).
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l ehh oby tylko było cokolwiek widać w tej grze. Doom 3 był do tego stopnia ciemny, że nawet grając w ciemnym pomieszczeniu i tak nic widać nie było.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Zastanow sie dlaczego Mielismy ladowalna latarke (bodaj ??) i zrodla swiatla.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Oprocz idiotycznie prostego ostatniego bossa i skryptow na kazdym kroku, Doom 3 to byla naprawde dobra gra, mam nadzieje ze przez czworke id pokaze swoj przyblakly juz blask! Edytowane 29 sierpnia 200915 l przez Gość
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l ja też trójkę miło wspominam i czekam z niecierpliwością . ID próbuje zarobić na starych markach jeszcze tylko Quake V i mamy komplet
Opublikowano 16 września 200915 l No i na QuakeConie nic nie powiedzieli o Doomie 4, ale za to Quake Live i Doom 2 zmierzaja na Arcade.
Opublikowano 16 września 200915 l A QuakeLive zintegrowany z tym PCtowym? Tzn. czy można grać z graczami PCtowymi jak w FF XI?
Opublikowano 16 września 200915 l Oj lekkie nieporozumienie, to bedzie Quake Arena Arcade, co znaczy, ze oprocz wspolnej bazy w postaci Quake'a 3 nie bedzie mial z Live nic wspolnego.