grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Jak dla mnie fejk, nie słyszałem o emu na "swoich, zaufanych" stronach. A ktoś będzie wyciągał swój klucz, programik to zuploaduje i klucz taki pewnie służy do grania online na spiraconej konsoli, albo unbana. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Tak jak piszecie - wygląda to zbyt pięknie żeby było prawdziwe. Ktoś może zbierać dane o konsolach i kontach psn np. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Jako że kupiłem sobie nowego proca, to na nowo bawię się emulacją nowszych systemów, jak Yuzu i RPCS3. Będę edytować post dodając nowe testy. Edytowane 4 Listopada 2019 przez Kornolio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dawno nie odpalałem nic na epsxe, a naszła mnie ochota na Drivera dwójeczkę. Pamiętam, że menu świrowało i trzeba było na ślepo włączać. Naprawili już kompatybilność gry? @grzybiarz? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dawno nic tam nie odpalałem, ale pewnie wszystko da się ustawić, w zależności od wtyczki graficznej. W sumie myślę, by użyć po prostu retroarcha do emulacji wszystkiego. Na minikonsolkach mam już go rozpracowanego, a pamiętam, że na PC mnie przerażał swoją złożonością. No, ale oni go chyba codziennie aktualizują, jak już się pogrzebie to chyba chyba najlepsza opcja. http://psxdatacenter.com/games/P/D/SLES-02993.html tutaj przykładowe pluginy + ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dzięki bardzo, później w domu sobie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Ech... chcę sobie z PSX mini zrobić maszynkę do emulacji, no i mam tego retroarcha, ale nie widzi mi wszystkich gier. Ja pierdziele, da sie je odpalić ręcznie, ale chcę mieć playlistę z tymi wszystkimi grami. Jak to ręcznie pododawać? Ktoś robił takie coś? Dobra mam: https://www.marcrobledo.com/retroarch-playlist-editor/ czyli psc zostawiam do emulacji sprzętów 8, 16, 32 bit, chociaż i niby Dreamcasta idzie odpalić, chociaż to bardziej jako ciekawostka. Edytowane 9 Listopada 2019 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Gdzie mogę znaleźć dokładna instrukcje instalacji i ustawienia opcji emulatora Gamecuba i Wii? Zależy mi na tym zeby korzystać z Pro Controllera Nintendo Switch na moim MacBooku a najbardziej o ogranie Metroidow Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 W internecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 To bedzie Metroid Prime dopakpwany graficznie w UHD na MacBooku z Pro Controlerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jeśli emulatory to tylko Retroarch. Świetne GUI (zrzynka z dashboardu PS3), wsparcie dla kontrolerów, wszystkie emulatory w jednym, łatwość konfiguracji, RETROACHIEVEMENTS (dodali nawet do gier z PSX ). Nic tylko odpalić na TV i grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Retroarch dopiero poznałem na PlayStation Classic. To jest świetny zbiór emulatorów, połączony w jedno, ale pierwsza konfiguracja wymaga dość zaawansowanego grzebania - na PC wieki temu mnie odrzuciło. No i plus dla nich za ciągłe wsparcie. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nie jest trudne, w opcjach z menu możemy wybrać i pobrać każdy dostępny emulator - tzw. Core. Jeśli ktoś korzysta z Linuxa, instalacja jest jeszcze prostsza - jedną komendą można zainstalować Retroarch oraz wszystkie dostępne Core dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Używam czterech emulatorow i wygodniej mi zarządzać każdym oddzielnie. Właśnie ta skomplikowana konfiguracja odpycha mnie od Retroarcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Konfiguracja Retroarch to 10 minut, zupełnie nie rozumiem problemów. Aktualizacje wychodzą bardzo często, być może macie doświadczenie z dużo wcześniejszych wersji. Polecam spróbować raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 ja obecnie mam x emulatorów, a wszystko odpalam tym: wydałem ponad 2 paki na pełną wersję. A zasysa mi okładki, artworki, screeny, nawet filmiki - pierwsze 30 sekund gameplaya. Czegośtakiego szukałem od lat - polecam wszystkim maniakom emulacji. Niby cena trochęboli, ale jakby się tak zastanowić, to więcej godzin spędziłem tutaj niż na PS4 w 2019 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Launchbox wygląda zacnie, przyznam, że wcześniej o nim nie słyszałem. Przez brak wersji na Linuxa, zostanę jednak na Retroarch Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zarzuci ktos jakims poradnikiem jak skonfigurowac RetroArch na Mac OS z obsluga Pro Controllera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Rujinx, daję radę ostatnio lepiej niż YUZU. Edytowane 31 Maja 2020 przez Kornolio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Mozna latwo wszystko skonfigurowac na Mac OS i podlaczyc Pro Controller? Ogral bym MGS:TTS w koncu na normalnym padzie plus MPT w UHD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Wciągnąłem się w Xenoblade, mimo że jakość emulacji dość mocno kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jak to kuleję? Grałem w to x lat temu na dolphinie i było git.Sama gra mnie nie porwała, nie przeszedłem nawet.Chyba że mówisz o nowej części.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 43 minuty temu, Schranz1985 napisał: Jak to kuleję? Grałem w to x lat temu na dolphinie i było git. Dwa posty wyżej zerknij. Wysłano z muszli klozetowej POOP Mi20+ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 https://store.steampowered.com/app/1147940/3dSen_PC/ w koncu wyszło, ale widzę płatne i na steam. https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/256759817/movie480.webm?t=1573222458 ale trzy dyszki mozna zaplacic. jest tez wersja vr Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zarzuccie jakimś linkiem jak skonfigurować jakiś dobry emulator Gamecuba na Mac OS z obsługa Pro Controllera od Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi