Lucek 4 417 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 heh, komentarze potwierdziły moje przypuszczenia. PGA nigdy nie będzie w miarę poważną imprezą branżową, tylko zlotem dla dzieciarni jarającej sie "gierkami" widze że było to samo co rok temu A ktora inna impreza tego typu ma inny charakter? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 1. nie ta liga 2. to tez jest zlot dzieci jarajacych sie gierkami. Jak ktos chce powazna atmosfere to w gre wchodza tylko dni dla mediow - tak jest na kazdej tego typu imprezie :potter: Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 października 2009 Autor Opublikowano 18 października 2009 PGA 2009 zaliczone, niedługo śmiagnę jakąś obszerną relację z imprezy Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 He he, widzialem Cie WESKER-DL, na targach w sobote 8) (zapamietalem Twoja twarz ze zdjecia z pierwszego posta- mam pamiec fotograficzna, jakby ktos sie zastanawial). A co do targow - byla to pierwsza tego typu impreza na jakiej bylem. Troche malo gier, byly glownie samochodowki (w ktore nie gram), Dragon Age tylko w wersji PC. Za to hostessy pierwsza klasa Ogolnie bylo calkiem fajnie, ale z powodu malej ilosci gier, 2 godz. to maks jakie tam spedzilem. Na targi w przyszlym roku troche bardziej sie zastanowie czy jechac (chyba ze bedzie wiecej gier do przetestowania). Cytuj
gork 19 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Po zeszlorocznym rozczarowaniu myslalem, ze tym razem bedzie lepiej. Bylo gorzej. Jakos tak wydawalo mi sie, ze PGA jest duzo mniejsze niz ostatnio. Po 1h widzialem juz wszystko co mozna bylo zobaczyc, oczywiscie w nic nie zagralem, bo byly milionowe kolejki, na pokaz Dragon Age sie nie doczekalem, bo umarlem z nudow. Wszedzie tylko nidforspid i forza + fifa10. Nudy. Jedyne co mi sie podobalo to strefa 8-bit. Az mi sie lezka w oku zakrecila, jak zobaczylem film z kompilacja starych gier (Zorro <3). Cytuj
Linek 187 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Ja na Dragon Age czekałem jakieś 10 minut, a na Mass Effect2 max 15. Trzeba było wybierać dobry moment, czyli wtedy, kiedy tłum leciał napalać się na lachona tańczącego na podeście. Wtedy magicznie wszędzie kolejki zmniejszały się do kilku osób. Cytuj
koso 114 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Na E3 wstęp mają tylko ludzie z branży, tak a propos dyskusji powyżej. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Na E3 wstęp mają tylko ludzie z branży, tak a propos dyskusji powyżej. w koncu nie wrocili do formuly targow otwartych dla wszystkich? jesli nie to fakt, moj blad. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 W tym roku wrócili do formy otwartej. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 października 2009 Autor Opublikowano 23 października 2009 He he, widzialem Cie WESKER-DL, na targach w sobote (zapamietalem Twoja twarz ze zdjecia z pierwszego posta- mam pamiec fotograficzna, jakby ktos sie zastanawial). He he no to niezłą masz pamięć, ja wątpie, żebym kogos wyłapa z tak obszernej publiki A tutaj moja skromna relacja, którą obiecałem machnąć: http://konsolowisko.pl/index.php?t=news&id=3145 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 taka troszke skromna ta relacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi