TroniC 12 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Jak w temacie - rozmowy są w początkowym stadium, ale myślę że turniej raczej pewny. W związku z tym że w/w dnia bawię się na weselu siostry imprezę przejmuje Barth z Raz-em. Wszelkie info dostępne będą w tym poście w miarę napływania kolejnych wiadomości. OFICJALNE INFO - CyberSport.pl 1 Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Zrobię co w mojej mocy żeby sie pojawić i prawdopodobnie bedę szukał teamu, więc jak ktoś będzie zainteresowany to coś tam sklecimy Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) Jak milo, ze w moim miescie - bede na 100% ;] Edytowane 7 września 2009 przez Ins Cytuj
Insane Girl 0 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Tak jak Ins napisał, będziemy napewno Jeżeli jest taka potrzeba, to mogę jakiś plakat zaprojektować A nawet wydrukować troszkę egzemplarzy, jeżeli to by się do czegoś przydało Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Niestety mnie nie będzie Zbieram kase na inny wyjazd Strasznie żałuję że nie wygrałem w totku jakiejś kasy to bym na pewno przyjechał Na pewno będziecie się za(pipi)iście bawić jak zawsze zresztą Tylko z kim boczek teraz będziesz pił whisky ? Oto jest pytanie Pozdro i do zobaczenia za jakiś czas Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Niestety mnie nie będzie Zbieram kase na inny wyjazd Strasznie żałuję że nie wygrałem w totku jakiejś kasy to bym na pewno przyjechał Na pewno będziecie się za(pipi)iście bawić jak zawsze zresztą Tylko z kim boczek teraz będziesz pił whisky ? Oto jest pytanie Pozdro i do zobaczenia za jakiś czas Nie bede pił . ;] Z powodu tego że PGA jest praktycznie 2 tygodnie po turnieju w Łodzi też sobie odpuszczam ten wyjazd. Good luck & Have fun. btw. Piczel na PGA korwa będziesz ? Nawet Bogdan bedzie.8) 1 Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 korwna no chciałbym, zobacze na co pozwoli portfel 1 Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 blisko to moze ogarne Juana i wpadniemy, wsumie toplanuje kupic monitor to moze cos jeszcze pogram w to H3 Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) blisko to moze ogarne Juana i wpadniemy, wsumie toplanuje kupic monitor to moze cos jeszcze pogram w to H3 jakbyście szukali kogoś do fury to ja się piszę Edytowane 8 września 2009 przez Bieniu Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Tez sobie odpuszczam i odkladam kase na PGA Powodzenia Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Mam pytanie: jaka forma turnieju? 2v2 czy 4v4? To dość istotne bo muszę team ogarnąć jak coś... Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 No ja definitywnie spasuje tutaj, mam inne zajęcia na początku października, ale... kurde wie ktoś kiedy PGA? Bo muszę zobaczyć kiedy mam zjazd na studia i sobie załatwić wolne w pracy (hardkor). Bo Teeeeeeeeeeej, bym się chętnie pożulił w Poznaniu:) Nara! Cytuj
nelson 4 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 chetnie wpadne ;] a wiadomo gdzie? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 11 września 2009 Autor Opublikowano 11 września 2009 Jeżeli jest taka potrzeba, to mogę jakiś plakat zaprojektować Oczywiście skorzystamy -możesz już zacząć myśleć. Loga itp dostaniesz od Bartha jak dogramy sprawę... Wiem ze powoli to idzie ale jesteśmy tam "gośćmi". Kontakt utrudniony bo CyberArena właściwie trwa cały czas. Przenoszą się z miejsca na miejsce. Tak czy inaczej kontakt jest. Sprawa raczej przesadzona. Na dniach wam powiemy gdzie się zatrzymają w Łodzi, a tym samym gdzie odbędzie się turniej. 1 Cytuj
barth 70 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 W poniedziałek, najpóźniej wtorek będziemy mieli większe info, wtedy też oczekujcie wszystkiego co wiemy podanego tutaj. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 16 września 2009 Autor Opublikowano 16 września 2009 Czekam aż Barth zadzwoni - jest w Wawie na pokazie ODST dla prasy... Cytuj
cichyd 3 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 dajcie znac czy bedzie 4vs4 czy 2vs2,bo mi tu konrados wydzwania hehe czy ma jechac czy nie )), jest to dosyc ważne, bo nie wiem ile michy przygotowac na ew przyjazd gosci... ciacho, tofik i ten 4-ty ?? pzdr Cytuj
barth 70 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Tym razem zdecydowanie pobawimy się w 2v2. Fileshare z mapami zarzucę dzisiaj późnym wieczorem (tak, Cold Storage i Amplitude znajdują się wśród nich). Gramy tylko w TS. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 turniej bedzie 2 dniowy? Cytuj
barth 70 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 jedno, ale zarówno w piątek, sobotę, jak i niedzielę będa odbywać się różne turnieje mały hint - tak, niedziela to Gyrosy 2 1 Cytuj
barth 70 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 No toż napisałem przecież, że 2v2 Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 dawac znac ktorego dnia ma byc turniej bo nie wiem czy trenowac mam wogole bo nie wiem czy bede mogl w tym terminie przyjechac. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Male pytanko , czy ktos z wawy oprócz Bienia bedzie chcial sie znami zabrac do Lodzi ( jeszcze 1-2 miejsca w samochodzie sa ) ? Jak pojedziemy ofcoz ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi