barth 70 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 2-4 październik, ale Goldi, musisz odesłać mi sprzęt jak najszybciej Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 2-4 październik, ale Goldi, musisz odesłać mi sprzęt jak najszybciej Jaki sprzet, Goldi nie wzial tego monitora w koncu Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Został u Mola? Yep, wsio zostalo Cytuj
barth 70 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 No ok, nie zostałem po prostu poinformowany o takim stanie rzeczy, ale to przynajmniej ułatwia kilka spraw. Dzięki bardzo. Cytuj
misika 8 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 A co z turniejem na pga? Jest czy niema? Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Male pytanko , czy ktos z wawy oprócz Bienia bedzie chcial sie znami zabrac do Lodzi ( jeszcze 1-2 miejsca w samochodzie sa ) ? Jak pojedziemy ofcoz ;] Ja myślę, że może bedzie chciała pojechać ze mna moja dziewczyna i/lub mój kolega. Więc jak będzie info czy na 100% jedziecie to daj znać Juanku na gg Cytuj
barth 70 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Psze bardzo - Info o turnieju Sorry dla TroniC'a ale przeedytowałem jego pierwszy post Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 No fajnie szykuję się konkretny turniej, chciałbym tylko się dowiedzieć o której mniej więcej zaczynamy turniej bo wolałbym przyjechać w sobotę z rana i w sobotę też odjechać. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 woah, 2tysie. Ale we wrocku bylo chyba z 4ry right? Aha, i dla ilu miejsc przeznaczone sa nagrody? no i ta godzina by sie przydala Cytuj
barth 70 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Nagrody dla 3ech miejsc. Zaczynamy o 11. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 23 września 2009 Autor Opublikowano 23 września 2009 Sorry dla TroniC'a ale przeedytowałem jego pierwszy post Przecież o to chodzi żebyś edytował. Trzeba zachować dotychczasowe działania w temacie turniejowym czyli wszelkie info w pierwszym poście. Nizej dyskusja. Tak w ogóle - dobra robota BARTH! Murzyn - ty też... Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Dobra poddaje się czy ma ktoś jakiś pomysł na nocleg z soboty na niedziele w tej łodzi bo obdzwoniłem chyba wszystkie hotele i hostele i schronisko i wszystko zajęte! Średnio mi się uśmiecha nocowanie na dworcu a i nie mam rozsądnego pociągu po 18. Nie wiem czy w takim razie będę w ogóle jechał, bez noclegu moja obecność staje pod znakiem zapytania. Jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 29 września 2009 Autor Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Dobra poddaje się czy ma ktoś jakiś pomysł na nocleg z soboty na niedziele w tej łodzi bo obdzwoniłem chyba wszystkie hotele i hostele i schronisko i wszystko zajęte! Średnio mi się uśmiecha nocowanie na dworcu a i nie mam rozsądnego pociągu po 18. Nie wiem czy w takim razie będę w ogóle jechał, bez noclegu moja obecność staje pod znakiem zapytania. Jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc. Czy my na PGL Stereotyp nie spaliśmy w jakimś obiekcie hotelopodobnym? Chłopaki- pamiętacie namiary na ten "pałac" z epoki PRL-u? Kila? Barth? Raz? Ok - mam to cudo: Flaha - specjalnie dla ciebie :* Edytowane 29 września 2009 przez TroniC Cytuj
nelson 4 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 flaha a patrzyles w akademikach politechniki lodzkiej ? sa oddalone od hali expo 300-400m. chetnie bym was przenocowal chlopaki ale mam niestety remont ;/ pamietam ze tez mnie kilku nocowalo i napewno przy nastepnej okazji sie odwdziecze Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Ja mam takie pytanie do pana prowadzącego: w Lodzie będe w sobote koło 9, tak mam najlepsze połączenie, a zwijać chciałbym się koło 21, bo tak mam ostani pociąg bez przesiadek. W jakich godzinach zamierzamy rozegrać turniej, tzn. od której i kiedy planowany koniec? I na jakiej stacji muszę wysiaść żeby mięć najlepszy dojazd? Fabryczna? Z góry dzięki za szybkie answers Cytuj
barth 70 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Turniej planujemy rozpocząć o 11-12 a skończyć NAJPÓŹNIEJ o 20. O dojazd pytaj Łodzian. Gosia, Ins, Nelson pomóżcie! Cytuj
nelson 4 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 bieniu podrzuce cie na dworzec. od hali expo do fabrycznej jest okolo 2 km Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 bieniu podrzuce cie na dworzec. od hali expo do fabrycznej jest okolo 2 km Dzięki Jacek :* Cytuj
Di 847 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Mam dwa pytania związane z CyberAreną 1) Czy w ten weekend będzie jeździł po Łodzi specjalny, darmowy autobus związany z tą imprezą? Jeśli tak, to jak często? 2) W którym miejscu jest ta hala? Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 (edytowane) wlsanie sie dowiedizalem ze cyberarena jest czescia tego konwentu w lodzi http://www.komiksfestiwal.com/ to ponoc jeden z najwiekszych konwentow anime mangi i gier w europie O_o teraz juz wiem dlaczego nie bylo wolnych miejsc w hotelach Edytowane 1 października 2009 przez Flaha Cytuj
nelson 4 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 1. bobek + boczek 2. fil + lethal 3. bieniu + flaha 4. ins + kerlo Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) No to jedziem Gratulacje dla zwycięzców, tego dnia ani my z Flaszka, ani Filip z Harrym nie byli w stanie ich ograć Dzięki dla Flahy, jak na tak mało wspólnych treningów i mój brak netu od ponad pół roku daliśmy radę ;p Dzięki dla Bartha, Raza i Kasi za organizacje i kolejny udany turniej Dzięki dla Insa i Gosia za przenocowanie i koncertowanie w lipsy i SS :D Jak Harry spiewał po polsku to myślałem, że (pipi)nę xD Mam nadzieję, że zobaczymy się znów na PGA, oby w większym gronie elo elo 2 5 0 P.S. proszę o zapisanie naszego teamu w opisie tematu jako "F4 v2", a nie jak w rozpisce "Bieniu i Andrzej" xD Edytowane 4 października 2009 przez Bieniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi