Pchela 7 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Lethal był ? Jaaaaaaaaaaa a mnie nie było ;] Gratuluje boczek/bobek Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 macie jakies mecze nagrane, lub chociaz szczegolowe wyniki? Cytuj
Damiaś 0 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Dzieki wszystkim za świetny turniej, Gosi i Insowi za nocleg:D no i oczywiscie za nasze cudowne śpiewy. mam nadzieję, że nie będziecie już nigdy kazali mi i bar7howi śpiewać Take on me Cytuj
barth 70 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Bieniu podziękował wszystkim, tylko nie Damiasiowi, który robił za murzyna #2 Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 A jakie nagrody?? Czy może tym razem Lethal został uhonorowany polskim wydaniem np. "Władcy Pierścieni" ? Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) A jakie nagrody?? komorki o roznej wartosci (zaleznie od miejsca) i doladowania. Chyba tyle. Edytowane 5 października 2009 przez Kerlo Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 A jakie nagrody?? Czy może tym razem Lethal został uhonorowany polskim wydaniem np. "Władcy Pierścieni" ? Polskimi papierosami jak zawsze. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 klasyka, jak ja do Londka latalem to po 14 kartonow lykalem, i sie przelot x3 zwracal Cytuj
nelson 4 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 gdzie beda fotki z rozdawania nagrod chce zobaczyc jaka mialem mine jak 3 miejsce w dircie zajolem xD Cytuj
Raz 19 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) Chciałbym tutaj wygłosić kilka moich słów, więc cieszcie się nimi, póki mój limit uprzejmości nie został wyczerpany, a niewiele brakuje ;] Chciałbym podziękować: - Damiasiowi, bo dobrze grał. Miejsce się nie liczy, najważniejsza jest walka. Należą mu się podwójne podziękowania, bo robił trochę za murzyna #2, takiego murzyna murzyna . - Wszystkim, którzy przyjechali i dobrze się bawili. Wymieniłbym każdego z osobna, żeby brzmiało to bardziej osobiście, ale tego nie zrobię, bo na opakowaniu klawiatury napisano, że wytrzyma tylko kilka milionów uderzeń w każdy przycisk. Trzeba oszczędzać. - Insiakowi i Gosi, za udostępnienie kawałka podłogi i za wieczorne wycie do mikrofonu. - Ich sąsiadom, za to, że to wytrzymali. 2 razy. - Lethal'owi, za jego polską piosenkę . Szkoda, że tego nie nagraliśmy. - Kerlo, za to, że się chyba nie odmienia i za pierwszorzędne wałki w Halo ;]. Zresztą w Cock of Doody: Modern Gayfag Stupid także sobie nie szczędził. - Kierowcom autobusu, oraz tramwaju, za to, że wysłuchali wyżej wymienionego w potrzebie. - Kacowi, za to, że jednak przeszedł. - Zwycięzcom, za to, że zwyciężyli. - Wszystkim tym, którym zawracałem gitarę w wolnych chwilach. Rozmowy o niczym rządzą. - Całej organizacji Cyber Areny. Świetna impreza, bardzo dobrze się bawiłem i z wielką chęcią powtórzę to na przyszłej edycji, jeśli znajdzie się tam dla nas miejsce. - Moim kolanom, za to, że mimo wszystko jednak nie odpadły. - Wszystkim tym, z którymi grałem, rozmawiałem, lub potknęli się o mnie. Więcej grzechów nie pamiętam, żadnych nie żałuję. Jedynymi osobami, którym nie chciałbym podziękować są ci, którzy zostali w domu. Do zobaczenia na następnym evencie! Edytowane 6 października 2009 przez Raz Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 7 października 2009 Autor Opublikowano 7 października 2009 Dobra murzyn... Nie marudź... Wracaj do roboty (ćwicz... W końcu szykują ci się trzy doby bez snu :wink: - ale dla sławy warto ) Ciiiiiii.... Cytuj
Raz 19 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 od dwóch dni przenoszę pudła z jednego końca pokoju na drugi. mój rekord to 17h i musiałem je odstawić żeby pójść siku. Murzyństwo nie jest łatwe. Oficjalnie wykluczam TroniC'a z grupy osób, którym nie dziękuję, bo nie przyjechały Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 7 października 2009 Autor Opublikowano 7 października 2009 Oficjalnie wykluczam TroniC'a z grupy osób, którym nie dziękuję, bo nie przyjechały Na to czekałem - w końcu przedstawiłem usprawiedliwienie, a nawet weselną przywiozę... BTW - bardzo mnie ciekawi jak problem siku rozwiążesz na PGA... :tongue: Tak czy inaczej będę dopingował... Cytuj
Raz 19 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Wiem, że to zadziwiające, ale pójdę do toalety ;] Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) Również dzięki wszystkim, którzy przybyli za przybycie, fajnie było zobaczyć i poznać osoby znane z live'a. Szkoda, że przyjechała sama czołówka i albo grało się z kimś kto grał pierwszy raz w Halo albo z kimś wyraźnie lepszym Organizatorzy stanęli na wysokości zadania i obyło się bez zamieszania. Od siebie dodam, że to był mój pierwszy lan i z miejsca się zakochałem, teraz Xbl już nigdy nie będzie taki sam (jeżeli ktoś zastanawia się nad wyruszeniem na swoj pierwszy turniej szczerze polecam). Na pewno do zobaczenia na jakimś lanie(mam nadzieje że juz 4v4). Na PGA niestety z cichym nie przyjedziemy, bo jakieś wesele ma czy cuś tam. ciacho Edytowane 10 października 2009 przez Przybilla Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 http://www.sendspace.com/file/six3x5 enjoy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi