Skocz do zawartości

God of War Collection

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetnie :D Mam nadzieję, że ta kompilacja odniesie wielki sukces, bo może dzięki temu i "jobane" Konami podłapie pomysł i w końcu też coś takiego zrobi :P. Marzenia ścietej głowy xD, ale marzy mi sie rezurekcja orginalnego MGO :D, bo te co jest, to jakieś popłuczyny zwykłe, crap i tyle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Filmik jest zrąbany, ale widać że gra wygląda jak na PS2. A to oznacza, że podciągnięto tekstury, żeby się ładnie na LCDku prezentowały i jest si. Na dalsze ocenianie grafiki trzeba poczekać na lepsze jakościowo materiały, tylko czy ktoś kupi tę reedycję dla grafiki?

Opublikowano (edytowane)

Filmik jest zrąbany, ale widać że gra wygląda jak na PS2. A to oznacza, że podciągnięto tekstury, żeby się ładnie na LCDku prezentowały i jest si. Na dalsze ocenianie grafiki trzeba poczekać na lepsze jakościowo materiały, tylko czy ktoś kupi tę reedycję dla grafiki?

Wątpię by ktoś na całym świecie myślał o grafice w dniu kupna tejże cudownej składanki. Będzie myślec o starej sadystycznej rzezi greckiego pudziana na nowych maszynkach, taki przedsmaczek przed prawomocnym kontynuatorem na next geny (obecnie current geny ) który zapewne zerwie nam czosnek i zryje potylice :D

Edytowane przez Sadzikkk
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mój mail:

Dzień dobry,

jestem zainteresowany wymienionym w tytule kompletem, ale najpierw

chciałbym zadać kilka pytań.

Piszą Państwo, że "stare ciosy wyglądają jeszcze lepiej, ale oprócz nich

gracz na do dyspozycji dużo nowych kombinacji". Prosiłbym o źródło, z

którego uzyskali Państwo informację, że gra zostanie uzupełniona o "dużo

nowych kombinacji".

Chciałbym się również dowiedzieć na jakiej podstawie napisali Państwo, że

"sugerowana cena: 229 zł" skoro cena oficjalna to 40 dolarów bez jednego

centa.

Pozdrawiam.

Odpowiedź:

Witam,

Niestety dalismy taka cene poniewaz dystrybutor od ktorego bierzemy ten produkt ustalił ją taką. Co do opisu, to jest ogolnie dostepny w internecie, zdanie "stare ciosy wyglądają jeszcze lepiej, ale oprócz nich  gracz na do dyspozycji dużo nowych kombinacji" dotyczy sie drugiej czesci gry God War. Wersja na PS2 i nowe wydanie na blurayu pod wzgledem ciosów nie powinno sie róznic jedynie nowsze wydanie pod wzgledem grafiku bedzie lepiej wygladało-podbita rozdziałka 720p

Pozdrawiam serdecznie,

Rafał Pakuła

Sklep ULTiMA.PL

Edytowane przez estel
Opublikowano

Za drogo, lepiej samemu sprowadzić z US lub Kanady, ja biorę jak zwykle z videogamesplus.ca :)

A ile kosztuje wysyłka z tego sklepu do Polski? Kiedyś chciałem kupić aerograf w sklepie internetowym w Kanadzie i koszty wysyłki wyszły kosmiczne.