Słupek 2 181 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Chyba w Ultimie przejęli się estel Twoim mailem bo skreślili cenę sugerowaną. Cytuj
estel 806 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Może doszli do wniosku, że każdy bardziej ogarnięty jest w stanie sobie sprawdzić na ebayu/amazonie/google/cokolwiek normalną sugerowaną cenę tego zestawu. Dunno. Mój mail nie miał na celu wywarcia żadnej akcji, bardziej chciałem usłyszeć ich "wymówkę" Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Moze zbierzemy ekipe zeby wziac odrazu kilka kopii?? Mozna by zaoszczedzic na wysylce Zaosczedzic na wysylce a zamawiajac wiecej sztuk ryzykowac + 22% vat + 3,5% cla Fajna zamiana Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 199zł w Ultimie to zdeczka za dużo Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Niestety przy większej ilości jest ryzyko cła a tego raczej nikt nie chciałby płacić ;o Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 nie wiem czy bylo i czy to na bank jest to to w HD (bo szczeze mowiac kapa straszna) http://www.gametrailers.com/video/remastered-trailer-god-of-war/57729 Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Szału nie robi, ale z drugiej strony to tylko port gier z PS2 podbity do HD. Ja 150 zeta za to na bank nie dam, może jak stanieje do 80. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 (edytowane) nie wiem czy bylo i czy to na bank jest to to w HD (bo szczeze mowiac kapa straszna) http://www.gametrailers.com/video/remastered-trailer-god-of-war/57729 Ale w sensie, że co kapa? Wygląd? Czego się spodziewałeś? Na moje oko to i tak wciąż wygląda porządnie. Zresztą jest tak jak pisze Nemesis U.S. to "tylko" port z ps2 z podbitą rozdziałką. Edytowane 16 października 2009 przez Kris Blake Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 (edytowane) Hmm, co kto lubi. Wg. mnie God of War'y na PS2 maja swietna grafike (jak na PS2), jednak nawet jak na dzisiejsze realia - nie jest wcale taka zla. Sa gierki na PS3 wygladajace gorzej od nich.. Czesto najwiekszym problemem dotyczacym grafiki w grach na PS3 jest rozdielczosc i niewyraznosc obrazu. Modele moga byc nielze, ale te dwa czynniki popsuja taka grafike. W tych God of War'ach bedzie odwrotnie - moze gorsze modele, ale za to obraz w wysokiej rozdzielczosci, ostry jak zyleta. Co do ceny - 150zl za jedne z najlepszych gier w historii? Jak dla mnie - dobry deal. Edit: Tym bardziej, ze praktycznie rzecz biorac nic lepszego w tej kategorii nie wyszlo. [DMC4, Ninja Gaiden itp itd - moze i fajne gierki, ale to nie to samo] Edytowane 16 października 2009 przez Yabollek007 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Panowi no nie przesadzajcie. Źle to nie wygląda, ja bym poszedł jeszcze dalej jak na port z PS2 nomen omen kilkuletni to wygląda to bardzo dobrze. Wcześniejsze części przechodziłem na TV CRC 15 cali, miło będzie łyknąć to na 37 calowej plaźmie. pozdro Cytuj
.... 2 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 God of War I and II on one Blu-ray disc Remastered at a resolution of 720p Anti-aliased graphics for 60 frames per second gameplay Full PlayStation Network (PSN) Trophies Support for each Title to ostatnie brzmi jakby kazda gra miala osobne trofea i byly w sumie dwie platyny dobrze to rozumiem? Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Tak, maja. Najbardziej po oczach daje 60 fps, wyglada swietnie ;] Jak na gre z PS2 oczywiscie. Anyway stawiajac te gre obok U2 widac niesamowity postep... roznica technologiczna miedzy tymi generacjami ogromna. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 juz zamowilem...glownie dlatego ze nigdy nie przeszedlem gow <wstyd> Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Kolo (Francuz mieszkający w Stanach z Polką) kupi dla mnie Collection jak tylko się ukaże w USA. Czy warto? A stać mnie kuźwa więc czemu nie . Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 W USA wychodzi w listopadzie, a A Europa miała dostać na styczeń czy luty? Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 (edytowane) W USA wychodzi w listopadzie, a A Europa miała dostać na styczeń czy luty? Europa dostanie jakoś w 2010. Nikt jeszcze nie mówił o dokładnym miesiącu. Edytowane 18 października 2009 przez YETI Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Kolejna niezrozumiała decyzja Sony odnośnie premier ........ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Wiecie, to nie jest typowa nowa gra na PS3, ale dość wątpliwej jakości remake dwóch gier z PS2. Nie dziwię się, że chcą zachować ostrożność i wpierw sprawdzić jak zostanie odebrany za oceanem. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Kolejna niezrozumiała decyzja Sony odnośnie premier ........ Bez problemu kupisz amerykańską wersje w Polsce, więc nie ma co marudzić. Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 ...płacąc za przesyłkę połowę wartości gry. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Wiecie, to nie jest typowa nowa gra na PS3, ale dość wątpliwej jakości remake dwóch gier z PS2. Nie dziwię się, że chcą zachować ostrożność i wpierw sprawdzić jak zostanie odebrany za oceanem. Po pierwsze to nie jest remake, tylko port. Po drugie skad ci sie wziela watpliwa jakosc to nie rozumiem, chyba stad ze uwazasz to za remake Ta gra zostaje podciagnieta do rozdzialki HD tak aby wygladala sensownie na w 720p, jako 'bonus' dodaja 60 fps. Nic wiecej (w kwestiach technicznych oczywiscie, bo beda jeszcze trophy). Nikt nie pisze tej gry od nowa, gdyby pisali wtedy bylby remake. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Wiecie, to nie jest typowa nowa gra na PS3, ale dość wątpliwej jakości remake dwóch gier z PS2. Nie dziwię się, że chcą zachować ostrożność i wpierw sprawdzić jak zostanie odebrany za oceanem. Po pierwsze to nie jest remake, tylko port. Po drugie skad ci sie wziela watpliwa jakosc to nie rozumiem, chyba stad ze uwazasz to za remake Ta gra zostaje podciagnieta do rozdzialki HD tak aby wygladala sensownie na w 720p, jako 'bonus' dodaja 60 fps. Nic wiecej (w kwestiach technicznych oczywiscie, bo beda jeszcze trophy). Nikt nie pisze tej gry od nowa, gdyby pisali wtedy bylby remake. Jak zwał tak zwał, choć uważałem że to był remake bo dodali obsługę trofeów, a jak wiadomo przy tworzeniu oryginalnych gier nawet nie brano takich rzeczy pod uwagę. Ale jak chcesz mogę przyklasnąć słowu "port". Naprawdę znaczenie tego czy innego hasła jest marginalne, głównie mi chodziło o logiczne wytłumaczenie poślizgu premiery gry na starym kontynencie. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Well, co prawda to prawda. Chec zobaczenia jak taka formula sie sprawdzi to chyba glowny powod dlaczego nie bedzie tego u nas od razu. Jest to tym gorsze ze dema GoW3 tez nie bedzie W ogole to jakas kpina jest zeby sie wypiac na klientow... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Dema Europejczykom dać nie mogą bo wtedy straciliby część potencjalnych klientów w USA, którzy kompilację kupią ze względu na demo. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Poślizg czy może w ogóle decyzja? Jak się kiepsko sprzeda za oceanem to raczej wątpliwe, aby wypuścili to u nas. PS: port Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi